СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 069
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 465
  • Страната на чудесата
Ново предложение за "филмиране": правилно ли е попълнено медицинското ни😋
Оценките, дето ги нищехте, мен лично ме мотивираха да звънна на пом.директорката и жената надълго и нашироко ми обясни, че драма няма, те се появяват в системата по служебен път и не е задължително да е преди кандидатстването.
Медицинското е като за работа, издава го ЛЛ.

# 466
  • София
Sanaka, чакай да мине денят. От довечера се започва: заявлението още не е качено, кога ще го качат?
Нормално е човек да се тревожи, но когато видиш, че е повсеместно и почетеш малко, разбираш за какво става дума.

# 467
  • София
Здравейте,една потребителка беше качила таблица с прогнозните балове за 2018г.На коя страница беше? Защото сега подадохме,но имаше разместване от ученика и сега искам да видя баловете.Мерси!

# 468
  • София
Ако нещо наистина ви е важно, можете да потърсите информация в темата.
Как да търсим в темата:
Влезте в темата. Кликнете върху трите точки най-отгоре на страницата и изберете " отпечатай". Едновременно натиснете бутоните ctrl и f на клавиатурата си. В горния десен ъгъл на прозореца ще се отвори поле за търсене. Напишете избрана от вас ключова дума - например оценки, заявление, свидетелство. Използвайте стрелките, за да се придвижвате по откритите съвпадения.

При прилагането на описаните действия с дума оценки например в тази тема се появяват 16 съвпадения. Второто и  седмото от тях съдържат информация по въпроса. Може да не е актуална и изчерпателна, но е единствената налична тук към момента.

# 469
Идеи за тревоги има колкото искате... Моята с този текст в медицинското "профил. гимназии" направо ме тресе от снощи... Може да я направим всеобща тревога,  но пък стигат ни другите ... Предвиждам и едни разсъждения след подаването, дали пък трябваше така да са подредени желанията, а не иначе  Sweat Smile Или както девойката се изрази "тройни разсъждения", които първо бяха "тройни насаждения", вместо "трайни насаждения", и от смях и хилене станаха "тройни разсъждения"  Sweat Smile

# 470
  • София
А бе, както и да го погледнеш, почти не останаха поводи за бЕло. Smirk

# 471
А бе, както и да го погледнеш, почти не останаха поводи за бЕло. Smirk

Затова - без поводи  Cocktail
И юлските вълнения няма да са маломерни, тогава бЕлото пак ще е на мода.

Попълвайки онлайн, има ли възможност след подреждането на паралелките да се разпечата самото заявление, но без да е изпратено?

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 12:23 от beauty_magnolia

# 472
  • София
Подадох! Девойката не пожела да излезе от стаята си, за да присъства - аз нали съм си знаела как, да се оправям.  ooooh! Отмъстих й, като я излъгах, че съм писала НЕГ на първо място.  Mr. Green За секунда се върза - див ужас прочетох в погледа й.  Laughing

След подаването се появиха оценките от свидетелството.

И веднага се зароди пъклен план в главата ми да кажа на моята, че съм писала 91 НЕГ на първо място. ( Ми маме, с този бал не може да не  влезеш в немската). Обаче рискувам да съм мъртва на секундата.

# 473
  • Варна
Подадох! Девойката не пожела да излезе от стаята си, за да присъства - аз нали съм си знаела как, да се оправям.  ooooh! Отмъстих й, като я излъгах, че съм писала НЕГ на първо място.  Mr. Green За секунда се върза - див ужас прочетох в погледа й.  Laughing

След подаването се появиха оценките от свидетелството.

И веднага се зароди пъклен план в главата ми да кажа на моята, че съм писала 91 НЕГ на първо място. ( Ми маме, с този бал не може да не  влезеш в немската). Обаче рискувам да съм мъртва на секундата.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 474
  • sofia
В онлайн заявлението не излиза адреса на детето Simple Smile, ето ви причина за тревоги

# 475
Какъв адрес?

# 476
Ето така ще ни накарат за спамим заявления по други области - признавам си, че реших да пробвам дали при мен се виждат бутоните при "нацъкани" (страшен глагол "цъкам") повечко желания, но за по-сигурно го правих в друга област. Не го запазих, естествено. Докато пиша и проблема оправен Simple Smile
Имам спомен, че се дискутираха квоти за 32СУ - за там ли беше? В "системата", в секцията "план-прием" за 32СУ има квоти, в РУО в план-приема все оше няма (проверих). На някой му беше важно, та затова пиша

Дааа, аз повдигнах въпроса с квотите в 32-ро, но имаше друга дама, която каза, че при тях нещата зависят от наличието им.
Видях в системата - има квоти, в допълнение току-що получих и отговор от РУО на мейла ми - квоти има. Т.е. дори последната версия на План приема е неактуална Simple Smile

# 477
  • sofia
Когато натиснеш да разпечаташ заявлението с входящия номер, то адреса стои празен

# 478
  • София
Здравейте- на всички по- малки, големи и по- големи мами и татковци! Благодаря Ви за хубавата и изчерпателна тема, за предизвикания у мен смях от някои постове! Благодаря за помощта, за разясненията, поясненията и повторенията на въпроси и отговори (майка на знанието) относно цялата процедура по кандидатстването след 7 клас! Желая на децата ви преди всичко много здраве, много късмет и успех по пътя, който са поели. На вас мир и любов у дома, спокойствие и успех навън. И нека се представя- казвам се Мариана, от град София, с двама сина, на 26 и 14 години.

# 479
В онлайн заявлението не излиза адреса на детето Simple Smile, ето ви причина за тревоги
Ако се върнем година назад и прегледаме седмокласната тема, ще открием, че и тогава е било така.
Скрит текст:
И нещо от ФБ от 2017 - Едно питане за нещо, което лекичко ме смущава - защо в принт варианта на заявлението не си е изтеглило данните за дипломата (номер, дата...) и адреса на ученика, а стоят празни?
Зачетох се там...Все същите въпроси като тази година.
Даже надписът за оценките в системата е бил със същата правописна грешка. Simple Smile
Някой правилно предположи, че следващият FAQ ще бъде: " Ако сте подавали на хартия в гнездо, появиха ли ви се желанията в профила?"

Следва надписът:   "За този етап имате входирано заявление, което все още не е въведено".

Общи условия

Активация на акаунт