СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 069
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 480
Simple Smile Предвид отговора на Дидева-доктор на организационно-образователните науки, аз реших, че ще подадем на хартия по ретро начин в нашия град, тъй иска моето, и онлайн за другата област. А да видим дали ще ми се получи стъкмистиката.
ПП другата област е за проба, да им създадем грижа и на тях. Пък може бащата да отстъпи, ако я приемат там.

# 481
  • София
Здравейте- на всички по- малки, големи и по- големи мами и татковци! Благодаря Ви за хубавата и изчерпателна тема, за предизвикания у мен смях от някои постове! Благодаря за помощта, за разясненията, поясненията и повторенията на въпроси и отговори (майка на знанието) относно цялата процедура по кандидатстването след 7 клас! Желая на децата ви преди всичко много здраве, много късмет и успех по пътя, който са поели. На вас мир и любов у дома, спокойствие и успех навън. И нека се представя- казвам се Мариана, от град София, с двама сина, на 26 и 14 години.

Иииии, пак ми излезе картинка - този път от среща на АА: Представяне на новоприсъединил се член. И сега всички казват в хор: "Здравей, Мариана!" Joy

Абсолютно добронамерено беше. Просто да споделя какви алкохолни асоциации ми се появяват. /Трябва да спра бялото!/ Joy Иначе, много ми е приятно, добре дошла и благодаря за пожеланията. Hug

# 482
Здравейте, имам приятелско дете, което кандидатства в три области. Вероятността да бъде приет на първо класиране, първо желание в две от областите е почти 100%, в третата област най-вероятно няма да бъде приет на първо класиране [там е само една единствена паралелка желана, но е най-исканата от детето], надява се да се закачи на второ класиране. Казусът е следният - приемат го в област 1 и област 2 на първо класиране, първо желание. Предполагам тук трябва да реши кое ще е и се записва там. В област 3 [там има само 1 желана паралелка, но е най-желаната от всичко:)], не попада въобще на първо класиране. Предполагам не подава нищо никъде и просто чака второ класиране в област 3. Въпросът е проблем ли е, че е записан в област 1 например и въобще незнам дали ме разбрахте, но се надявам на съвет.
Успех на всички!

# 483
Да, разбрахме те, поне аз. Не, не е проблем. Класирането по области е независимо. Спокойно може да се запише там, където е приет, да изчака второ класиране в другата област и, ако е приет там, да изтегли документите си от първото училище, за да се запише във второто.

# 484
Благодаря, министър Дидева. Моето дете е все още само 4 клас, но искрено се надявам някой ден, ако докараме до кандидатстване след 7 клас, да си все така активна и полезна във форума.

Още веднъж успех на всички в класиранията и всеки да попадне на своето място.

# 485
  • София
Дидева ще е безсмъртна! Hug И след 100 години, пак ще е тук! "Африка никога няма да й позволи да умре!" Joy

# 486
Добре дошла, тук всеки влиза кой когато намери за добре.
Аз съм на чочосан с вкус на ягода, лед и зрели череши. От белотУ ще имам киселини, не за друго... Редим си желания, но не натискаме заветния бутон, щото си е тръпка само да редиш и да пиеш. Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 22:24 от *Камея

# 487
  • TX
Помня Дидева покрай кандидатстването на дъртото ни дете преди 3 год, сега и покрай дребните дебна нейните постове, благодарско момиче🌼
С близначки сме и днес те пожелаха да изберат ретро и според тях по-надежден вариант на място.
И за втори път в живота сме облагодетелствани от това, че са 2 , имаме възможност за 2 първи желания.
Хем съм гърмяна пушка и пак не кортулясах, да идва 3-ти, че белото позеленя (ментичка) пък да се миксират ми е хард.

# 488
  • София
Добре дошла, тук все влиза, кой когато намери за добре.
Аз съм на чочосан с вкус на ягода, лед и зрели череши. От белотУ ще имам киселини, не за друго... Редим си желания, но не натискаме заветния бутон, щото си е тръпка само да редиш и да пиеш. Simple Smile

Да, бе! А аз 'що не се сетих! Frowning1 Прибързах и сега умирам от скука. Днес така или иначе съм го писала дъждовен, вместо да си цъкам между НЕГ и Бузема цял ден, аз го отметнах сутринта и сега се чудя каква глупост да измисля за забавление. Scream

# 489
Да подадеш във всички възможни области? Simple Smile

# 490
  • Пловдив
sanaka, цъкай в друга област.
Тия череши не презряха ли вече? Белото с кво друго върви!

# 491
  • София
Ей, Дидева! Знаех си, че мога да разчитам на съвет! Hug Веднага ги почвам по азбучен ред!

Дунди, мислех да го съчетая с розмарин, ама ми се видя  твърде хард.

# 492
  • Бургас
Набързо се разписвам. Сутринта подадох заявлението онлайн. Мина гладко.
След час на детето му предстой изпит по актьорско. Борят се за 8 места, та дано успее човека.

# 493
  • Резерват "Северозапад"
Майтап, майтап..ама да взема да пробвам в МГ-тата във Варна, Бургас и Пловдив да подам само по първо желание Joy....то пък там не знам кои са паралелките с най-висок бал newsm78. Трябва да гледам статистики от минали години, а ми писнаха вече.

# 494
  • София
Прости някоя умна глава трябваше да го сложи това "Важно" в секцията с оценките и нямаше сто човека да пишат и да, се чудят къде са.

Общи условия

Активация на акаунт