СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 069
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 495
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ей ни и нас! Подадохме онлайн, нямаше проблем. С триста зора сме наредили 10 желания, освен и ние да подхванем другите области и да се наредим и там, не знам какво друго да правим.  Joy Добре, че младежът има изпит утре и в събота, та да не ни е скучно!  Mr. Green

# 496
  • София
Прости някоя умна глава трябваше да го сложи това "Важно" в секцията с оценките и нямаше сто човека да пишат и да, се чудят къде са.

Не е сигурно! И транспарант да бяха опънали на първа страница, пак щеше да има чудене.

# 497
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
.....

Не е сигурно! И транспарант да бяха опънали на първа страница, пак щеше да има чудене.

Което ме подсеща да питам - ние подадохме, ама понеже е между 14 и 16ч., дали не са в почивка, а?  newsm78  Mr. Green

# 498
.....

Което ме подсеща да питам - ние подадохме, ама понеже е между 14 и 16ч., дали не са в почивка, а?  newsm78  Mr. Green
В почивка са, трябва да подадете в гнездо! Mr. Green

# 499
  • София
Ако нещо наистина ви е важно, можете да потърсите информация в темата.
Как да търсим в темата:
Влезте в темата. Кликнете върху трите точки най-отгоре на страницата и изберете " отпечатай". Едновременно натиснете бутоните ctrl и f на клавиатурата си. В горния десен ъгъл на прозореца ще се отвори поле за търсене. Напишете избрана от вас ключова дума - например оценки, заявление, свидетелство. Използвайте стрелките, за да се придвижвате по откритите съвпадения.

При прилагането на описаните действия с дума оценки например в тази тема се появяват 16 съвпадения. Второто и  седмото от тях съдържат информация по въпроса. Може да не е актуална и изчерпателна, но е единствената налична тук към момента.

Това е хубаво, но на телефона няма "ctrl“.

# 500
  • Sofia
И аз подадох, "подписах" им се онлайн и  мога да си отдъхна!
Едва-едва наредихме 19 желания, аз си мислех, че ще са към 50, пък то по-лесно се оказа!

Като ви чета как всички деца се изприщват, като чуят за НЕГ, направо се чудя кой ще учи там! Joy
(Да бяхме я писали ние, но и мойто се изприщва, хаха)

Да ви отвлека вниманието от реденето на желания с един страничен въпрос: характеристиките на децата кой ги пише? Класният еднолично ли ги съчинява или е сборно мнение на учители, които са преподавали на детето?

# 501
  • София
Айде пак картинка! Joy Събират се всички учители в заседателната зала и започват разгорещен спор, а ла "12 разгневени мъже", какво да се пише в характеристиката на детето. А аз си мислех, че тази седмица ще е скучна. Hug
Копи пейст правят от нещо, написано преди N на брой години.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 14:42 от sanaka

# 502
  • София

Да ви отвлека вниманието от реденето на желания с един страничен въпрос: характеристиките на децата кой ги пише? Класният еднолично ли ги съчинява или е сборно мнение на учители, които са преподавали на детето?

Говорих днес с нашата директорка, според която по сегашната нормативна уредба, характеристиките не съществуват. Т.е. тези, които ги пишат и дават на децата, не са в час с промените.

# 503
  • Резерват "Северозапад"
В училището на щерката характеристики няма...или поне не ми е донесла такава Mr. Green.

# 504
  • София

Говорих днес с нашата директорка, според която по сегашната нормативна уредба, характеристиките не съществуват. Т.е. тези, които ги пишат и дават на децата, не са в час с промените.

Точно се чудех, за какво говорите.... никой не е и продумал за характеристика в нашето училище  ooooh!

# 505
Скрит текст:

Потвърждавам. Тъкмо бях започнала да пиша същото.
За съжаление на много места не са в час и с други промени и продължават да изискват удостоверение за преместване при участие в държавния прием.

# 506
Подадохме в "гнездо" и о, чудо, след половин час всичко беше в системата и дори вярно! Наздраве и от мен! До 3ти ....

# 507
  • Варна
Майтап, майтап..ама да взема да пробвам в МГ-тата във Варна, Бургас и Пловдив да подам само по първо желание Joy....то пък там не знам кои са паралелките с най-висок бал newsm78. Трябва да гледам статистики от минали години, а ми писнаха вече.

Айде към морето! Миналата година паралелката с мат-инф-немски е държала най-висок минимален бал -477. Освен това във Варна не вали толкова, колкото в София Simple Smile.

# 508
  • София
Характеристика - не са ни давали такова нещо.
Характеристиката от 4клас беше уникална, поне 1/2 явно беше писана за друго дете.

# 509
  • European Union
Идеи за тревоги има колкото искате... Моята с този текст в медицинското "профил. гимназии" направо ме тресе от снощи...
Не го мисли. Ако детето го приемат в професионална гимназия и при записването ви направят проблем, ще си извадите ново. Дотогава няма да има никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт