СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 064
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 525
Ще подаваме заявлението довечера (от домашния комп😉), че не можем да се видим с моя син през деня.
Характеристики нямат, не са му дали медицинския картон обаче и ще трябва да си го поиска.

# 526
не са му дали медицинския картон обаче и ще трябва да си го поиска.
Дава ли се при записване в училището?

# 527
  • София
Чакай, да видим дали съм разбрала: Значи, подаваш заявление в системата /с вх. № и т.н./, но трябва да уведомиш училището /ей тъй, по телефона/ и то, доверявайки се на твоето /може би/ обаждане, официолно подава информация /на кого?/, че за това дете има подадено заявление. Flushed
Ще взема да си скъсам дипломата по "Право". Нищо не разбирам! Frowning1

# 528
Мхм, и номера на заявлението май искали. Понеже в системата не постъпва никаква информация и от РУО не могат да си я обобщят.

# 529
  • Варна
Не съм сигурна, че запомних точно, но искат да им пратиш на мейл някакъв номер от подаването на заявлението  /още не сме подали и не знам какъв номер дава системата/.

# 530
  • Sofia
Говорих днес с нашата директорка, според която по сегашната нормативна уредба, характеристиките не съществуват. Т.е. тези, които ги пишат и дават на децата, не са в час с промените.
Чудесно! Те нашите с доста неща не бяха в час.

Във Варна явно съвсем са им гръмнали бушоните... Направо бих си изключила телефона, хващам си пътя и да ходят да ме търсят. Grinning
За какво точно им служи тази информация със заявлението? Simple Smile

# 531
  • София
Майтап, майтап..ама да взема да пробвам в МГ-тата във Варна, Бургас и Пловдив да подам само по първо желание Joy....то пък там не знам кои са паралелките с най-висок бал newsm78. Трябва да гледам статистики от минали години, а ми писнаха вече.

Тук ще се изкажа като вещо лице, което контролира качеството на кадрите от всички МГ в родината.

Вариантите на Сузане са най-добрите, бих сменила реда Бургас, Варна, Пловдив, и категорично бих добавила Русе.

МГ /и в частност СМГ/ се пише след Бузема. Четете ги тези теми, бееее! Rolling Eyes

# 532
Подадохме в "гнездо" и о, чудо, след половин час всичко беше в системата и дори вярно! Наздраве и от мен! До 3ти ....
На нас пък последното ни желание липсва... но така да остане.

# 533
  • София
В училището на щерката характеристики няма...или поне не ми е донесла такава Mr. Green.

Аз също не получих характеристика от училището. Срещу няколко подписа ми дадоха Свидетелство, служебна бележка с резултатите от тестовете и личните амбулаторни карти за всички години.

# 534
И характеристика си имаме. В нея пише, че детето работи добре, бързо и съсредоточено.
Това същото дете, което "онзи" по физическо три пъти я заключва зимата, навън на двора, щото много била мудна hahaha Mr. Green

# 535
  • София, "Младост 3"
В училището на щерката характеристики няма...или поне не ми е донесла такава Mr. Green.

тази година и синът ми не ми донесе!

# 536
  • Резерват "Северозапад"
Майтап, майтап..ама да взема да пробвам в МГ-тата във Варна, Бургас и Пловдив да подам само по първо желание Joy....то пък там не знам кои са паралелките с най-висок бал newsm78. Трябва да гледам статистики от минали години, а ми писнаха вече.

Тук ще се изкажа като вещо лице, което контролира качеството на кадрите от всички МГ в родината.

Вариантите на Сузане са най-добрите, бих сменила реда Бургас, Варна, Пловдив, и категорично бих добавила Русе.

МГ /и в частност СМГ/ се пише след Бузема. Четете ги тези теми, бееее! Rolling Eyes
Чета аз темите, чета Joy...ама за Бузема може да ми иска медицинско, а аз съм неподготвена Mr. Green.

# 537
  • София
Простете невежеството ми, но каква е логиката за професионално училище да искат медицинско, а за гимназия не  newsm78

# 538
  • София
Ти се майтапиш, sanaka, но моята девойка искала да учи ландшафтна архитектура като вишУ. И къде е преходът от МГ към ландшафт питам аз, нямааа. От началото на годината я плаша с така  модерния напоследък БУЗЕМА, там има точно желаната специалност и приемат с бал 30 - слънце.

Много добро училище завърши детето, и характеристики няма, и сайтът прилича на първа страница на нашата тема, препоръчвам!

# 539
  • край голямата локва
Майтап, майтап..ама да взема да пробвам в МГ-тата във Варна, Бургас и Пловдив да подам само по първо желание Joy....то пък там не знам кои са паралелките с най-висок бал newsm78.

Чудесна идея,  аз пък се чудя какъв майтап да  си направим - дали да пробваме в 91-во за да видим наистина ли влиза на първо класиране, или да заложим на сигурното 73. Май все пак ще пишем на първо място испанската. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт