ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 653
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Москита, заклевам ти се същото съм си го мислила и аз. Колко тъпо са се чувствали. Друго си е сега като е минало време и вече им е рутина. А не Здравей, здрасти, а сега хвани я за гърдата. Joy
Ахахахаха, абе, Зайко, бе! Joy Joy Joy

Перличке, то още по-конфузно. Познаваш там един колега, засичали сте се по гримьорните, ама не сте играли заедно, демек никакъв опит заедно и никаква рутина. И изведнъж - Диде, здрасти, яла да те помачкам малко под душа Joy
Не знам, ама за мен специално в началото си личи, че са малко по-сковани, колкото повече време минава, толкова по-отпуснати и спокойни един с друг изглеждат.

# 151
Моски, то и по сценарии двамата(M+З) са сковани и резервирани един към друг и само се дрънкат за щяло и нещяло Grinning Трябва да си призная, че много се дразнех преди, че отношенията между тях се развиват обратно на скоростта на светлината, но сега като гледам цялата картинка е мноого добре замислена историята. Ако не бяха правили секс във втори епизод щяха да си стоплят отношенията много по-рано, но те правиха и това отклони посоката по много по-цветен и заобиколен път. Много готино мразим се, ненавиждаме се, ама се привличаме и накрая се обичаме Heart

# 152

Той и Тоньо и лепеше едни  вендузи .... с език  smile3534

# 153
Mоскита, не помня коя актриса беше, но в едно интервю беше казала, че секс сцена е била първата, която е трябвало да снима с актьор, с когото до сега не е работила и се е запознала там, било неловко, но го заснели бая бързо. А със друг актьор, близък неин приятел си умирали от смях, не могли да останат сериозни дълго време и след като го заснели, избухнали от смях .

Ей, сега ви ги пускам Simple Smile

# 154
Докато Майчето ни даде гифчетата, ще споделя с вас, че днес се замислих как Диана и Велислав с тия сценаристи са изтеглили късата клечка Grinning Щото обикновено като почне сериала, двама актьори се срещат, запознават, минава време, правят 1382 дубъла, опознават се, сближават се и като дойде време героите им да се заобичат и да снимат любовни сцени, вече са достатъчно отпуснати един с друг и нещата стават сравнително леко. А нашите кво - добър ден, това е Велислав, това е Диана, първи кадър спасявате бебе, втори кадър - отивайте под душа да правите секс Joy

Значи, ако забравим за момент това, че Вергов и Диана са снимали на различни етажи, те са имали доста време да се опознаят преди да почнат да се целуват и да мачкат чаршафите. Joy Там поне можем да сме спокойни, че не е станало от втори епизод. Joy

# 155

Той и Тоньо и лепеше едни  вендузи .... с език  smile3534

Еее, да, ама къде 40-ти епизод, дотогава само преглъщаше на сухо. Ааа, извинете, там в бара пак ѝ олепи една целувка. Ей, много нахално това малкото, бе Joy

Яни, да ти кажа, там изглежда като накрая вече да са потропвали нетърпеливо с краче кога най-сетне ще им се случи Joy Но да не отваряме стари рани Joy

# 156
Аз сто пъти го гледах и така и не разбрах успя ли да я целуне Тони в бара или не?Според мен не.

# 157
Той в бара цели 3 пъти си насилваше късмета, чак ми идеше да го нашамаря. Беше много гадно как тя гледаше Марио, а той и закри гледката Sad Но пък и тя хубавичко се отдръпна назад тогава Grinning
 Зайко, най-много да и е докоснал леко устните, тя веднага се дръпна. Аз честно казано много се изкефих, че точно в този момент Марио гледаше. От една страна му беше мееега кофти, защото не е на мястото на брат си, но пък видя, че тя няма нищо към брат му.

# 158
Абе аз не мисля, че това че не са играли заедно преди това е чак такава пречка за по-интимни сцени. А и ние не знаем до колко са се познавали - само здравей-здрасти, или по-добре. Вярно, че ако са сработени преди това сигурно ще е по-лесно, но не е гаранция. И аз съм чела това интервю, за което казва Майчето. Всичко е до човек, нагласа, режисьор и професионализъм.

# 159
Яни, да ти кажа, там изглежда като накрая вече да са потропвали нетърпеливо с краче кога най-сетне ще им се случи Joy Но да не отваряме стари рани Joy
Много ми е интересно, защо мислиш така? Simple Smile

Преди да стане това в бара бях предвидила с този гиф как ще се разиграе и наистина така стана Grinning

# 160
Е вие пък егати въпроса зададохте - успя ли Тони да целуне Зорница в бара? Много ясно, че успя, изобщо някой съмнявал ли се е, той така нахално си я млясна, че после и за още напираше.

Майче, усещане, особено правейки разликата между едната двойка и другата двойка. Не мога да го обясня добре. В сегашната виждам границата между актьорите, в предишната - не.

# 161
Е вие пък егати въпроса зададохте - успя ли Тони да целуне Зорница в бара? Много ясно, че успя, изобщо някой съмнявал ли се е, той така нахално си я млясна, че после и за още напираше.

Майче, усещане, особено правейки разликата между едната двойка и другата двойка. Не мога да го обясня добре. В сегашната виждам границата между актьорите, в предишната - не.
Ооо, със сигурност я целуна моят Бамбини Joy

Интересно, дали да нямаш това усещане, защото определено с Вергов го играха бая страстно и освободено, а сега заложиха повече на нежностите?

# 162

Е те ако са чакали да дойде такава сцена, за да им се случи нещо... Joy Сериозно обаче, и при мен има такова усещане. Сигурно и затова сегашната двойка не успя да ме убеди докрай в това, което се случва между тях. Аз и друг път съм писала, остана ми едно такова чувство...неудовлетворено ми е.

# 163
Майче, възможно е, не знам, не мога да определя, просто е усещане.
Но от друга страна, мен пък старата двойка по никакъв начин не успя да ме убеди, че има любов, близост, някакви такива неща. Страстта беше по десетобалната скала някъде към 11, направо имаш чувството, че ще се възпламенят, но никога не успях да усетя чувства зад нея.
Сега е обратното - виждам любов, нежност, топлина, уважение, грижа, близост. По отношение на страстта има още какво да се желае. Но е възможно и просто да не са им дали възможност да ни я покажат, щото реално не си спомням кога са могли да блеснат. В линейката загатнаха сериозен потенциал, но пък тогава нарочно, случайно или толкова си може операторът ,начинът на снимане беше такъв, че само подозирахме какво точно се случва Grinning

# 164
На мен пък ми е интересно дали в крайна сметка стигнаха до кекс в линейката Grinning В началото започнаха много обещаващо, но след като ги прекъснаха го раздаваха много нежно Heart Grinning

Общи условия

Активация на акаунт