ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 658
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
А, добър вечер от мен и се извинявам, че ви игнорирах цяяяял ден Kissing Heart
 Елинце, мерси за безлкохолните коктейли! Нещо трудно ги преглъщах, ама с една биричка знаеш ли как добре почнаха да влизат Wink
Майче, убих та! Качих 5 кила само от гледане на сладките ти Hug

Такааа...по ред на номерата да ги почвам.
Марио и Зорница
Скрит текст:
в съзнанието си ги виждам да се джафкат много на професионално ниво. В началото Марио ще й отстъпва, разбира се, защото той е рицар в доспехи. Обаче, в момента, в който реши, че тя прави глупости, след операцията ще я сгащи в помещението, дето се мият, ще почне да се кара с нея (защото той няма да я злепостави пред колегите) и тя ще започне да се кара, ще каже нещо от типа - Банков беше същия....и тук рицарят като изригне! Защото той мрази да го сравняват с Банков. Ще каже - "моля???? правилно ли чух?". Тя ще се усети, че малко е прекалила и само ще го погледне сериозно и леко виновно. Той ще започне да диша тежко от бяс и като й удари един як целуфан, таковало си е таковата! Тя ще му махне шапчицата, ще махне своята и ще почне да съблича този оформен гръб, майно льо! И ги виждам да си се размият направо в стаята за миене. Романова ще ги види, но тактично ще се оттегли, клатейки с глава.
След 17 секундната секс сцена Марио ще каже с усмивка - Банков, а?
Минах ли кастинга?
Искате ли още?

Много як Митето на награждаването - казах ли го вече?
И аз мисля, че Диана не шофира. Приятелката й шофира.  Относно Варвара, може догодина да не ходи вече там:
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/06/19/3202262_mlada_jena_ot … ef=home_main_news
Митака пък го видяхме да се качва в асансьор, така и не разбрахме слязъл ли е, къде е отишъл и с колко см му е пораснал бицепсът през последните няколко дни.
Напомни ми на една песен на Аеросмит - Love in a elevator Grinning Grinning  Бицепсът расте по 7мм на седмица. Не повече, че иначе септември ще засенчи Наум Grinning Grinning
Относно музиката - и аз слушам всичко, манджа с грозде. Имам един любим....то не е стил братче, ....набор от музика - песни, които съм чула във филм и сериал. Много обичам филмова музика - както песни, така и само инструментали. А освен това, което някои от вас са изредили, от време на време си пускам доброто старо американско кънтри Grinning За Митето - някъде беше казал,ч е с Велислав са си паснали много, защото се кефели на една и съща музика - хип хоп и осемдесетарски и деветдесетарски алтърнатив. Освен това той ака "рок енд ролът е моята музика". Обича песни с як китарен саунд (браво, моето момче!!! така и не се научих да свиря на китара или цигулка)

И накрая скачам направо на Тони - еййй, няма ме за малко и сте почнали да го ритате!!!!
Бой!!!
Той и Тоньо и лепеше едни  вендузи .... с език  smile3534
С риск да ме убиете - Тони целува яко! Решително, няма тън-мън-айдееее! Тук и сега! Ний ся страстни ли ША бъдем или да??? Ой котьооооо!!!!!! Ела Кумчо Вълчо с мен в пещерата!!! ША ТА изям!
Той в бара цели 3 пъти си насилваше късмета, чак ми идеше да го нашамаря. Беше много гадно как тя гледаше Марио, а той и закри гледката Sad Но пък и тя хубавичко се отдръпна назад тогава Grinning
Направо ми се плачеше за Тони тогава Sad Когато й каза "Има ли място......в таксито?" беше като мокро, наритано кученце, оставено сам самичко във вчерашния порой на метростанция Произволна в София...... и хората минават покрай него....а паленцето мило скимти....мокър и гладен.... (ако не се разчувствате от това поне мъъъничко, какви сърца имате вие??? лоши сте! Laughing )
 И не, в бара не успя да я целуне. Подписвам се под това.

Май покрих всички теми, които сте объдили аххахах

# 166
Абе отивайте всички на поправителен! В бара ясно се чува звука от целувката, която Тони й лепна.

Дона, лоша съм, ама в бара така ме болеше сърцето за Марио и Зорница, че грам не успях да посъчувствам на Тони Flushed

# 167
Дона, лоша съм, ама в бара така ме болеше сърцето за Марио и Зорница, че грам не успях да посъчувствам на Тони Flushed
Знам. Не разбирам защо ви е боляло, като се знаеше какво ще се случи и че тя ще е с Марио, но...това е.
Малко хора се поставиха в неговото положение.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 20:12 от Анонимен

# 168
Мхм, разбирам те Москита, няма да те мъча повече Grinning
За мен целувката в спешния, беше и е най-добрата страстна и реално изглеждаща целувка, която са правили нашите.

Дона, браво, моето момиче, браво Grinning продължавай, продължавай, харесва ми Grinning
Да не би Тони ето така като Шелдън, милия как скимтеше Joy
https://www.youtube.com/watch?v=-6DMkbV2G1s

# 169
За мен целувката в спешния, беше и е най-добрата страстна и реално изглеждаща целувка, която са правили нашите.
Дона, браво, моето момиче, браво Grinning продължавай, продължавай, харесва ми Grinning
За целувката в спешния съм съгласна. Все още ме впечатлява.
Оо мерси, продължавам Wink

Егати...появих се и млъкнахте

# 170
 Дона, не ми се сърди, но хич не ми стана жал за Тони.Не се прави така. В асансьора тя 2 пъти му каза, че ще излязат само двете с Наталия, а той бута ли се, бута... После малко нахално постъпи в бара,  като видя, че тя не му отвръща и още повече му каза, че иска да са приятели, той продължи да опитва.. Накрая не знам как реши да я пита дали има място в таксито, това беше върха вече ...

Много готин сценарии за Марио и Зорница, напиши още моля Grinning

# 171
Дона имаш 6 за сцената с Марио и Зорница.
Обяснението с кученцето май трябваше да ме натъжи,а ме заболя стомаха от смях докато го чета. Joy
Моята теория за целувките.Велислав и Диана ни пробутват по малко от актьорските трикове.Докато въпросната целувка с Вергов си беше едно чисто мляксане между двамата Kissing Heart и от там идва разликата,няма как да се постигне това  с игра.
Въпреки това Велислав и Диана са ме карали да настръхвам само като се погледнат,без дори да са се докосвали, и да им повярвам,че се обичат и желаят. Heart Eyes

# 172
Мда, явно човек трябва да избира с какво да се шегува. Както и да е.
Много хубава снимка от реанимацията. Поне на мен ми харесва, въздействаща е.

# 173
Чакай, бе, Донита, асимилираме информацията Grinning
Сценарият ме кефи, но ми се струва невероятно Зорница да спомене Банков пред Марио по друг начин, освен придружено с няколко каруцарски майни Joy

За сцената в бара не става дума за това как ще завърши всичко, а за този конкретен момент, в който двама души, които се обичат, се измъчват, гледайки как единия бива целуван от собствения ти брат, а другия си тръгва с непозната жена пред очите ти.

Фифф, ти ли пита за линейката - не мисля, че е имало нещо повече от целувките, а и не мисля, че те бяха там с тази идея. Колкото и да са оглупели от любов, знаят,  че е малко рисковано да се разхвърлят насред болницата.

Зайко, точно, ето това е и моето усещане. Но на Велислав и Диана силата им не е в пресъздаване на страст, те имат друга мисия -погледите, докосванията, жестовете, с тях пресъздават толкова силни емоции, че наистина настръхвам. И най-нескопосаната тяхна целувка не я давам за онази в спешното.

# 174
Всъщност, сега като се замисля, по този начин бяха пресъздадени и противопоставени много умело два диаметрално противоположни типа любов - едната, която е възпламеняваща, страстна, загубваща ума ти и в крайна сметка разрушителна и оставяща те разнебитен и свит на кълбо, и другата, която е по-спокойна, но е съзидателна, изпълваща те, лекуваща те, носеща живота в себе си и в крайна сметка благодарение на нея политаш.

# 175
На мен лично болният Тони ми предизвикваше съжалението,влюбеният не.Като си спомня как в последните епизоди говореше с един тих глас и думите едвам излизаха от устата му ми идеше да заплача,въпреки че бях сигурна,че няма да умре.Много искам да ги гледам в новия сезон Тони и Зорница заедно,като първи приятели.Какви сладури бяха в  първите епизоди...

# 176
В бара изобщо не ми беше жал за Тони (сори-мотори Донсилота) даже не го и забелязвах. Само  Марио как я гледаше, а тя беше с най-кошутестата си физиономия (ала майката на Бамби току що умря). Как Тони не забелязва, а е като кон с капаци? Ако някой стои на масата срещу мен с това лице е няма да тръгвам да му тегля езика.

След сладките на Майченцето днес и аз да се отбележа. На морето съм (разбирайте Младост Joy) едно легенче с вода съм си сложила под масата, за да е по-достоверно.

# 177
Димитрова, тя беше ала майката на Бамби умря, а той - ще се наложи да убия майката на Бамби Joy

Иначе за мен това е въпросът за един милион долара в тоя сезон - как Тони дори не заподозря,че Зорница нещо друго я тормози, при положение, че тя не отлепи поглед от Марио. Аз на негово място най-малкото щях да се обърна да видя какво толкова гледа Grinning

# 178
Гледам, май Диана пие розе, взема и аз да си сипя нещо Grinning

# 179
Чакай, бе, Донита, асимилираме информацията Grinning

За сцената в бара не става дума за това как ще завърши всичко, а за този конкретен момент, в който двама души, които се обичат, се измъчват, гледайки как единия бива целуван от собствения ти брат, а другия си тръгва с непозната жена пред очите ти.
Много се чудех дали изобщо да отговоря или да си замълча. Честно казано, три пъти го пиша и после трия.
Успяла си да асимилираш информацията.
В този конкретен момент ставаше дума и за това, как един човек, който също има сърце и обича, търси начин да бъде с обекта на чувствата си. Как един човек се превръщаше в глупак, защото не разбраше какво става, защо става и си направи грешни изводи. Как един човек бива излъган от същия този “собствения ти брат”. Марио сам си беше виновен за цялата ситуация. Помниш думите на Тони - ако ми беше казал, щях да те разбера. Не ги каза ей така.
В бара изобщо не ми беше жал за Тони (сори-мотори Донсилота) даже не го и забелязвах.
Аз пък даже не забелязвах Марио. Сори.
Иначе за мен това е въпросът за един милион долара в тоя сезон - как Тони дори не заподозря,че Зорница нещо друго я тормози, при положение, че тя не отлепи поглед от Марио.
Защото е влюбен. Когато си влюбен, си понякога точно като кон с капаци. Не виждаш нищо, освен “обекта”. Както сама каза - Зорница не отлепи поглед от Марио. Сега помисли, че той(Тони демек) беше влюбен и затова също не отлепяше поглед от нея. В такава ситуация наистина често не виждаш нищо друго, дори и то да ти избоде очите. Заслепен си. Леко от личен опит го говоря. Затова разбирам много добре защо Тони не “видя” нищо. Просто приеми, че хората понякога са така. И после се чувстват глупаво.

Общи условия

Активация на акаунт