ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 653
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Ели, говори ми за килограми, говори...Хич не успях да сваля за този сезон, а има какво Joy
Аз също си мисля, че няма кола Дидето (моите способности и третото око ми го подсказаха).
Но пък изобщо не мисля, че е сама на море. 100% си има шофьор и не е с влака Grinning Joy
Димитрова, хващам се за теб и Москита, ние не вярваме, че шофира Не мога да предполагам с кого е била, но знам, че не е била с приятелката от последните снимки.
Москита, права си, само момичето се грижи за феновете си, другите двама са пълна мъгла За Митака имах някаква неясна информация, че на 9 юни групата от импрото са били на плаж в Несебър, но на клипчето, което видях не успях да разпозная дали е той или другите двама. Абе ще се чака началото на снимките явно.

# 136
Перличке, направо началото на сезона ще чакаме, мен ако питаш.  Като ги знам какви са, и по време на снимките шансът да ги видим е, ако случайно попаднат в кадъра на Дидето, докато то се селфи Grinning

Хъмбъл, аз преди въздъхнах отегчено, като четох, че харесвал Дайър Стрейтс, щото ги намирам за леко скучновати, ама след като днес му преслушах съвременния музикален вкус - ъъъъ, дайте ги ония скучните по-добре Joy

Фифф, нищо детективско не съм пускала, пуснах Гугъл Wink

# 137
Москита, защо, Arctic Monkeys са готини, даже май ги предпочитам пред Дайър Стрейтс. Но като цяло да - изглежда странен вкус за музика има Велислав.
Колкото за селфитата на Диде от снимачната площадка - и това е нещо. Поне ще знаем къде са Simple Smile

# 138
Ааа, Перличке, маймуните ми допаднаха, аз нали и това писах, че ми се видяха много яки и категорично ми харесват повече от заспалия Марк Ноплфър Grinning

Ето тази е много яка Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM

Аз по-скоро се потресох от другите двама изпълнителя Grinning

Определено, ако трябва да налучквам каква музика слуша Велислав, хип хопа и разни такива алтернативни изгъзици би било последното, което ще посоча. Винаги съм си го представяла доста по-праволинеен в музикалния си вкус.

Обратно на него, Диде пък много ме изненадва с предпочитанията си. Нея си я представям да слуша някаква супер изчовъркана музика, а тя се кефи на Линкин парк, Нирвана и разни други мелодичности Grinning

# 139
Москита, тази ми е любимата им песен Simple Smile Без да съм с претенции да им знам цялото творчество, но от това, което съм слушала.
За Диде, да тя сама каза, че слуша всякаква музика, включително и някакви отвлечени инструментали съм виждала да пуска. Но общо взето нейният вкус за музика е доста близо до моя, поне от това, което е подавала тя.
Велислав в едно интервю като си каза какви стилове слуша и ме загуби на момента да се интересувам в тази посока Joy Митака ми се струва с по-приемлив музикален вкус, но и там е слаба информацията.

# 140
Big Brother не харесва това, но аз ги обожавам https://youtu.be/gXN9acC9edU

# 141
Феновете на Рейдиохед мразят Мюз, аз бях една от тях..бях доста заклет фен на първите и, когато през 2001 чух една песен на мюз си казах че тия противните никога няма да ги слушам. И вокалът ау къв е тоя Матю Белами, когато не се казва Том Йорк😀😂
И 2012 и досега съм фен. Алушах ги плътно нон стоп 5 години. До един момент, в който и мюз вече не можеха да ми успокоят нервите. И се върнах на Пет Шоп Бойс. След 23 години. А когато и те не помагат слушам траш метъл в ютюб😀

# 142
И аз съм някакъв миш-маш от към стилове музика, мога да слушам от Линкин парк до класическа музика, преминавайки към поп и RnB  Grinning
Подготвила съм ви едни гифчета, надявам се да ви харесат Simple Smile

# 143
Майче пускай, че е страшна суша.

# 144
Хъмбъл, аз през колко такива метаморфози от "ауу, какви са тия противяги" до пълно умопомрачение съм минала... Joy
Иначе и аз като Майчето съм голямо помиярче, но напоследък си падам най-много по ска пънка и специално ето тези сладури:
https://www.youtube.com/watch?v=Wox_XdYef6c

Оооо, Майче, гифчета, чакам ги с нетърпение Heart

# 145
 Майче, давай насам, оправи ми деня, че нещо е мега заспал Grinning
 Иначе и аз слушам всичко. Напоследък много се зарибих по Red Hot Chili Peppers и се чудя как преди не съм им обръщала внимание Grinning

# 146
Докато Майчето ни даде гифчетата, ще споделя с вас, че днес се замислих как Диана и Велислав с тия сценаристи са изтеглили късата клечка Grinning Щото обикновено като почне сериала, двама актьори се срещат, запознават, минава време, правят 1382 дубъла, опознават се, сближават се и като дойде време героите им да се заобичат и да снимат любовни сцени, вече са достатъчно отпуснати един с друг и нещата стават сравнително леко. А нашите кво - добър ден, това е Велислав, това е Диана, първи кадър спасявате бебе, втори кадър - отивайте под душа да правите секс Joy

# 147
И аз съм някакъв миш-маш от към стилове музика, мога да слушам от Линкин парк до класическа музика, преминавайки към поп и RnB  Grinning
Това все едно аз съм го писала Joy

# 148
Москита, заклевам ти се същото съм си го мислила и аз. Колко тъпо са се чувствали. Друго си е сега като е минало време и вече им е рутина. А не Здравей, здрасти, а сега хвани я за гърдата. Joy

# 149
Москита, те добре, че са се познавали от преди, та не е било съвсем добър ден, дай да се поцелуваме малко, че така е по сценарий Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт