Сватба 2018 - Х част

• 38 648
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
От тази страничка поръчах албума.
https://www.facebook.com/handmadeshineworld/

Жената е доста натоварена. Аз й писах края на Май, тя каза, че ще ме запише за края на Юни. Вчера успя да довърши албума и ми го изпрати, днес си го взех.
Вътре е съвсем обикновен, само с джобчета за снимки, но тя изработва и такива, в които се лепят снимки, просто аз предпочитах такъв. Simple Smile

# 586
  • София
Аз днес останах без кума.
Ще имаме само кум.

# 587
Амор,наистина глобусът се е получил много добре,страхотна хрумка.
Юле,кутиййката е много сладурска.
Чалова,радвам се че вече с халките всичко е наред.
Змия нямате ли друго момиче ,което може да стане кума?Знам ,че може би звучи малко тъпо и че щом сте я избрали сте държали на нея,но все пак...

# 588
  • София
Хихи, много приятно звучи това с момичето. Ние сме д'Артаняни, мъжът ми вече започна петдесетата си година.
Кумата ни е бременна и след месец, когато е сватбата, ще е в 8 месец. И тъй като от острова няма редовен транспорт до сушата, тя няма да рискува да стане беля. А за нас е по-важно тя и бебето да са добре.
Мъжът й ще си остане кум. Тъй като за венчавката не е нужен втори човек, ще бъдем само с него.
А той ни е много важен.

# 589
  • Beyond the stars
Аз днес останах без кума.
Ще имаме само кум.

То ако нямате реално сключване на граждански брак, няма никакво значение.

# 590
Да ви покажа среднощното ми занимание....

1 часа е и аз ги преполових Joy Добре, че има винооооооооо.... Wine Glass

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 02:06 от Mariya_483911

# 591
Мими бисквитките са върховни.Гостите ви трябва да са поласкани за целия труд ,който си положила.Поздравления.

# 592
Мими бисквитките са върховни.Гостите ви трябва да са поласкани за целия труд ,който си положила.Поздравления.

Ааааа аз само ги опаковах - вързах панделка и тагче 😁 Нямам такъв талант за съжаление.... Жената, която ги направи е вълшебница. Вижте какво ми сътвори за сладко подаръче за бутика, като си взимах роклята Heart Eyes

# 593
  • Варна
Мими, чудесни са. Браво на момичето!
И аз да се похваля - вчера заръчах роклята. Ще бъде като тази на снимката, която ви показах, но с изменения на гърба /не искам гол гръб/. Сменихме и плата, ще е по-твърд, да не ми очертава гънките, а и панделката можем да я пуснем дълга, да изглеждам като тополка. Жената извади италианска дантела, които пази само за поръчки и много си я харесах. Приключих с най-голямото си терзание... Сега остава да си намеря обувки, обици и съм готова.
Вчера връчихме поканата на кумовете. Поканихме ги на вечеря, после връчихме кошница с чаши за тях, вино, бонбони и останаха възхитени.

# 594
Страхотни бисквитки, Мария! И много идейна майсторка. Браво Simple Smile

Змия, явно така е трябвало да стане. Важното е, че не е задължително да са двама кумовете.
Нашият кум май още няма новини по въпроса с кръщелното. По време кръщенето на годеника ми, кумът сподели с попа този проблем и той уж обеща да провери какво може да направи, но засега няма развитие по темата. Голям зор с кумовете от мъжки род, значи. Първо докато някой се навие, опряхме до родинина. Роднината е пич и мераклия, но сега пък това с кръщелното...Де да можеха да бъдат две куми, все ми се струва, че щяха да се получат много по-гладко нещата.
Половината колеги, които бях поканила, ме изненадаха тези дни, че няма да могат да присъстват. А на част от тези, които могат, щяло да им бъде тъпо да са "самички". Ще видим като наближи, ще се решат ли.

# 595
  • Бургас
Хихи, много приятно звучи това с момичето. Ние сме д'Артаняни, мъжът ми вече започна петдесетата си година.
Кумата ни е бременна и след месец, когато е сватбата, ще е в 8 месец. И тъй като от острова няма редовен транспорт до сушата, тя няма да рискува да стане беля. А за нас е по-важно тя и бебето да са добре.
Мъжът й ще си остане кум. Тъй като за венчавката не е нужен втори човек, ще бъдем само с него.
А той ни е много важен.

змия, срещу 50 лв могат да осигурят лодка само за кумата. Ние така върнахме жената, която ни венча, защото бързаше за друга сватба.. Grinning

# 596
Може да са две куми, ама само за гражданския брак. А в църквата задължително ли е да е мъж? Пък и за твоя мъж какво има да се проверява - кръщава се и толкоз.

# 597
  • Варна
Да... Определено трябва да се мисли, че може да има големи изненади от страна на гостите. Вчера звъннах да кажа, че изпратих покана на бургаската рода и ме информираха, че ще дойде още един. Отделно имам доста моми, ако някоя се гаджоса... И накрая сигурно ще има и някой, който ще се откаже. Дали в ресторантите могат да реагират с 1-2 порции допълнително или си издават всичко поръчано, макар да не се ползва?

# 598
Роузи, няма да проверяват за мъжа ми, а за кумът в базата данни къде и кога е кръстен, за да му издадат евентуално дубликат.

# 599
  • София
Да, за гражданския ритуал може да са две куми. А вчера нашият свещеник ни каза, че така или иначе в документа за църковния брак се вписва само един кум, втори човек имало, за да няма обидени.

Моят мъж знаеше, че е кръстен, но така и не открихме кръщелното. Имаше представа по кое време е било и че черквата е Света Неделя. Отиде на място, помолил е за дубликат и след няколко дни след проверка в книгите им му издадоха ново кръщелно.

Диана, знам, че може с Мери Фишер-а да я върнат в Бургас, но няма да рискуваме. Тя ще ни е свидетел предния ден в Бургас при подписването, но до острова няма да дойде.

Общи условия

Активация на акаунт