ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 688
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Значиии, не уточних!

Врабеца сега нали е на страната на Трио Ковачеви Wink Банков вече няма е директор и Мартин “Спасител на Тони и Кръстник на второто дете на Марио и Зорница” Врабчев ще се заяжда с Банков Joy
Затова Виктор ще го изгони, Марио само ще се подхилква Wink

Ох, Тони...що не бях аз в кабинета....колко секси сцена щеше да е....Flushed

# 106
Хъмбъл , от къде долетя с това  Shocked ? Това явно му е от страховития период с психо-трилърите  Peace
Банков да сваля новите  жени /и мъже ?/ .
Марио и Зори нека да са скучни - да се джафкат  boxпо между си , да работят по интересни случаи , да има свежи лафове с другите колеги  и в края  на деня  за награда на аудиторията  да се сдобряват  luvbed
И аз само ще поглеждам , защото ще си дам почивка 4-5 дни /не на моренце  Cry / и сега два дни работа - гърч  Mr. Green
Това е сцена от Идиот, по Достоевски,  на Десислава Шпатова. Велислав играе Рогожин. 😎

# 107
Значиии, не уточних!

Врабеца сега нали е на страната на Трио Ковачеви Wink Банков вече няма е директор и Мартин “Спасител на Тони и Кръстник на второто дете на Марио и Зорница” Врабчев ще се заяжда с Банков Joy
Затова Виктор ще го изгони, Марио само ще се подхилква Wink

Ох, Тони...що не бях аз в кабинета....колко секси сцена щеше да е....Flushed

Аааа, виж с уточнението е друго нещо вече. Wink Базици и заяждане на тема Зорница от Врабчев към Банков ще са един път. Joy На Банков и без това ще му е болна тема това, ще подпуши отвсякъде. Той Врабчев има невероятната способност да дразни хората. Joy

# 108
 Доне, имах предвид, че искам Тони и Марио да си имат самостоятелен живот, не да стоят далеч един от друг. Просто не искам втори сезон да ги гледам като скачени съдове Grinning
 Банков, ако го върнат, ще им стисна ръцете на сценаристите. Толкова спекулации заслужават поздравления Grinning Ако се върне то ще бъде с епизодична роля, ала има някаква работа в България и минава през болницата да провери как е положението. Разбира за Марио и Зорница, опитва се да осъществи някаква комуникация с нея, но удря на камък. И си заминава. Не вярвам нито да и се моли, нито да тича по нея. Освен ако не се е променил рязко и не е станал меколтело.

# 109
А Врабеца си е в отбор Ковачеви това е ясно.Нали ви казах моята версия за Банков.Минава случайно в болницата,дошъл си е в България по работа ,отива в стаята за почивка,там Врабчев.Банков пита къде е Зорница,влиза Марио и Врабеца -Ковачев търсят жена ти.
Иначе,ако се върне Банков с Марио освен по хирургия ще си спретнат и състезание по дисциплината ревнувам Зорница.За мен той е бита карта вече Зорница никога не би предала и наранила Марио,колкото и да е била влюбена в Банков.Освен,ако някой в сериала не страда от тежка форма на шизофрения.
Там някъде се намесва и Супер Тони,който гледа из под вежди доцент моториста и кръжи около Зорница,докато брат му оперира.

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 16:02 от malak zaiko

# 110
А Врабеца си е в отбор Ковачеви това е ясно.Нали ви казах моята версия за Банков.Минава случайно в болницата,дошъл си е в България по работа ,отива в стаята за почивка,там Врабчев.Банков пита къде е Зорница,влиза Марио и Врабеца -Ковачев търсят жена ти.

Хахахахах такава сцена искам да има само, за да видя физиономията на Банков, като разбере за Зорница. Безценно ще е. JoyHands Ok Hand

# 111
Хахахахах такава сцена искам да има само, за да видя физиономията на Банков, като разбере за Зорница. Безценно ще е. JoyHands Ok Hand
Опитвам се само да попрочитам  нещо ,  за да не изпусна  нишката , но това беше хубаво - Пиленцето ще изпита върховно удоволствие да шокира Банков , а и ще гледа  сеира на Марио .

# 112
 Ели, колкото не ми се иска да се появява грам, толкова искам да дойде само и единствено да видя тази култува физиономия. Много много ама много ще ми е интересно как ще се държи Марио в една така създала се ситуация Grinning Дали ще бъде чил или ще ревнува бясно, дали ще се държи с Банков безразлично или ще му се дърви.. И със Зорница ми е интересно как ще се държи Grinning Може да се лепне за нея като гербова марка, нямам против Heart

# 113
Думите са излишни. Heart Eyes Ама много красиви очи има. Heart

# 114
Значи това не може да е просто селфи с телефон, егати!

Много красива, този цвят на косата е много нежен, една романтика навява

# 115
Значи това не може да е просто селфи с телефон, егати!
Много красива, този цвят на косата е много нежен, една романтика навява

Ще си остане загадка за нас кой я снима и с какво. Grinning

Красива е много! Цветът на косата й на почти всяка снимка стои различен, но тук е много добре, харесва ми и перфектно си пасва с очите й. По-светъл цвят от този не й трябва.

# 116
Все още не знаем  какво е продължението  след сцената в ритуалния дом . Марио изнесе ли я на ръце навън пред всички  ! Обявена ли е тяхната връзка пред колегите ?
Ако върнат Банков , Марио ще започне  едно интензивно ухажване , пикници , кино ,
свирене на китарка  и разни други движения , които до сега са му били чужди .
Мъжете  интуитивно започват да се перчат /виж анимал планет/ , когато усетят ,че някой се заглежда в тяхната  женска , дори тя да не дава повод за ревност .

# 117
JoyJoyJoy
Елинце, къртиш!!!!  Доста живо си го предсравих с анимал планет Joy

# 118
Не мога да преценя все още дали Марио може да бъде много ревнив, но си представям как ако Банков се върне, само мисълта, че е в болницата няма да му дава мира. Зорница няма да се захласва по него и да му обръща внимание, но самият факт, че Банков се навърта около нея, опитва се да говори с нея и т.н. ще го дразни и ще го накара да мрънка пред Зорница. Подобни неща може да създават напрежение във връзката им. И да, много съм съгласна с Ели. Ще се активизира веднага, пък ние ще сме доволни от това, което прави. Joy

# 119
Анимал планет ще умра Joy Иначе съм съгласна, дори Зорница да не прави нищо, в което съм сигурна, самото присъствие на някой, който тя е обичала, ще превърне Марио в ревнуващ бик.
Не знам какво е продължението след ритуалната, но съм убедена че минимума е, повече от никой да не се крият, даже обратното, представям си го Марио точно, като в обещанието да я целува навсякъде пред всички,без много да се съобразява. Всичко в повече сгодени, женени, бременни ми е добре дошло.

Общи условия

Активация на акаунт