ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 699
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
Значи това не може да е просто селфи с телефон, егати!

Много красива, този цвят на косата е много нежен, една романтика навява
виждам, че и вас ви е заляла романтичната вълна, сеньорита😀

# 121
 Уф, вече си ги представям Heart Особено с китарата Heart Яни, той Марио се е доказал вече, че е бая сдържан откъм приказки.Мълчи и търпи. Не вярвам много да мрънка, по-скоро ще има редовни експедиции до урология и обратно Grinning Представям си сцена в операционната: Марио и Банков се сблъскват на операция и седят един срещу друг и се гледат като бикове с рога, Марио само му казва ''Предупреждавам те да стоиш далеч от годеницата ми'' Heart Ще бъде скандално да съберат Зорница, Марио и Банков в една операционна Grinning

# 122
Анимал планет ще умра Joy Иначе съм съгласна, дори Зорница да не прави нищо, в което съм сигурна, самото присъствие на някой, който тя е обичала, ще превърне Марио в ревнуващ бик.
Не знам какво е продължението след ритуалната, но съм убедена че минимума е, повече от никой да не се крият, даже обратното, представям си го Марио точно, като в обещанието да я целува навсякъде пред всички,без много да се съобразява. Всичко в повече сгодени, женени, бременни ми е добре дошло.

E, продължението след ритуалната ни го показаха, поне засега - разхождаха се някъде в нищото хаха хванати за ръка и щастливи и се целуваха. Grinning

И най-важното - някой, който е обичал нея и все още  има чувства. Надявам се Марио да не прекали с ревността (ако изобщо почне да ревнува де) и да започне така да я задушава и изнервя, и с това да я отдалечи от себе си.
Фифф, нищо не е сигурно. Grinning

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 18:59 от yanitsa.s

# 123
Ревнуващия Марио ще е задължителен елемент в някой от епизодите, от кой точно ще ревнува не е сигурно. Сигурно е обаче, че някой ще го попита(визирам Зорница или Тони) Ти да не ревнуваш? И ще чуем едно изпуфтяване и Кой аз да ревнувам? Joy Като в сцената от началото дето Тони го попита дали не го ревнува.
Яница не виждам Марио как ще я отдалечи от себе си, като тя за неговото задушаване умира.  Kissing Heart Няма да изпада в крайности момчето.

# 124
Зайко, много се надявам да си права. Wink Grinning

# 125
Прекрасна снимка, излъчва едно спокойствие, замечтаност и нежност.

# 126
Може да си напишем един списък с желание и направо да го изпратим на сценаристите Grinning

# 127
Внимавайте какво си пожелавате, че ще вземат сценаристите да омешат нещата Joy. Вземат в първи епизод да ни сервират вече разделените Марио и Зорница, а ние ще се чудим от къде ни е дошло Grinning

# 128
  • София
Марио , като всеки нормален мъж ще ревнува, ако Банков се появи. Но на мен би ми харесало да го гледам как демонстрира пред доцента, че Зорница е негова и да му лази по нервите.
И друго ми се иска, когато представят Банков на Марио и той казва "Това ли е известния доцент Банков? Много съм слушал за Вас, Зорница всичко ми разказа"  И Банков според мен ще си глътне граматиката.

Фифф, ние само за любов ще пишем. Simple Smile

Много красива Диана. Но сякаш няма тен, предполагам се пази от слънцето.

# 129
Росита и аз така си го представям ревноста си е за вкъщи и за пред Зорница, пред доцента само-гледай сега да ти стане ясно, че това си е моята жена.  Joy

# 130
Е, ама много сте лоши значи, само да тормозите доцентa Grinning
Мисля, че е по-добре да не се виждат Зорница и Банков, това само ще им причини негативни емоции, без значение дали са продължили напред, предишните чувства и загубата на детето им трябва да си останат в миналото за тях.

Офф,някои хора са големи тутки, ще побелея докато се приготвят Grinning

# 131
Но на мен би ми харесало да го гледам как демонстрира пред доцента, че Зорница е негова и да му лази по нервите.
И друго ми се иска, когато представят Банков на Марио и той казва "Това ли е известния доцент Банков? Много съм слушал за Вас, Зорница всичко ми разказа"  И Банков според мен ще си глътне граматиката.

Като прочетох това, си представих следното:

Тук в близък план:

# 132
Марио да ревнува? Пф, никакъв шанс, слагам 5лв. на това Joy

На последната снимка Диана е разкошна, защото е нежна и романтична и е изкарала кошутския поглед Grinning

# 133
Доста се нажежиха страстите около Павлов и Вергов и не вярвам много да противопоставят Банков и Mарио. Cигурно в началото ще има леко мерене на егото, колкото да внесат малко съспенс , но впоследствие ще станат добри партньори. Aз за Банков изобщо не се съмнявам, че отново ще е централен персонаж. Aко голямото завръщане на доцента се окаже само кратко преминаване през Cв.Kирил, това ще е жива подигравка с всички, на които им се изчака чакалото още по време на пети сезон hahaha

# 134
Марио да ревнува? Пф, никакъв шанс, слагам 5лв. на това Joy
Аааа, Моски! Не! Искам да ревнува!
Искам от ей така:
Скрит текст:
Да стане така:
Скрит текст:
И да гони доцента точно така:
Скрит текст:

Злати, а защо да не използват точно нажежяването на страстите? Може да го сметнат за супер идея....
Аз не мисля, че Банков леко ще премине през болницата. Вергов не го виждам да се навие на нещо лекичко, ей така за няколко епизода. А и както каза - фенклуба му...

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 20:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт