ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 708
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Злати, аз пък очаквам ако се връща, да е за малко.
Ако е за повече, не очаквам да се завърти около Зорница за повече от деа-три епизода, колкото да се разберат, че всичко е минало. Милошев сто пъти каза, че историята между двамата е приключила и сто пъти наблегна, че историята на Банков след като жена му се събужда е много интересна, щото това е медицинско чудо и бла бла. Така че очаквам това да ни разказват. Ако въобще се върне, аз съм скептична.

Колкото до Марио - Марио има огромна вяра в Зорница. Щом при всичкото Тони не трепна нито веднъж и дори не заподозря, че е възможно тя да залитне по брат му, не вярвам нещо да може да го събори.

# 136
Ако е за повече, не очаквам да се завърти около Зорница за повече от деа-три епизода, колкото да се разберат, че всичко е минало. Милошев сто пъти каза, че историята между двамата е приключила и сто пъти наблегна, че историята на Банков след като жена му се събужда е много интересна, щото това е медицинско чудо и бла бла.
И аз очаквам същото или каквото и да е друго, но да е съвсем различна история от нов любовен триъгълник.

Злати, а защо да не използват точно нажежяването на страстите? Може да го сметнат за супер идея....
Защото ще е грозно и опасно Laughing Говорим за Павлов и Вергов, не за Банков и Mарио. Hо както виждаме има голямо преплитане между актьор и персонаж, от страна на феновете и не вярвам сценаристите да заложат на подобен сеир.

# 137
А бе , трябва да се готвим да понесем  най-гадното   Shocked Close  и да се надяваме на най-доброто  Peace Heart Eyes
Само че  не съм сигурна ,че ще ми се гледа разсипване на любимата двойка   Naughty .
 В края на краищата какво ще внушават на младата публика - че всичко е гадно и обречено  Thinking ?
Все пак има и щастливи двойки  под слънцето /и звездите / Praynig
Майче , я не се стягай , на почивка си  Hug Утре съм ви поръчала хубаво време
При мен /на запад/ вече  просветля .

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 20:53 от Ели-фен

# 138
Ели за гадно в смисъл да разделят Марио и Зорница отказвам да мисля и да се готвя, всякакъв друг вид гадости съм настроена да поема. Ако ги разделят си изключвам телевизора и чакам някой да ме осведоми като са ги събрали, че да го загледам пак сериала. Простотии не ми се гледат. Раздялата с Банков дето ни спретнаха ми е достатъчна.

# 139
Еее, Зайо, тя раздялата всички знаем зашо беше - заради излизането на Вергов. Всички останали двойки минават през трудности, но остават заедно. Щом даже Калин и Наталия останаха заедно.
Не мислете чак за такива неща.
Все пак има и щастливи двойки  под слънцето /и звездите / Praynig
Тия звезди ще станат нарицателно братче...

Злати, най-смешното в цялата ситуация е, че Павлов и Вергов изобщо не схващат какво е това противопоставяне и явно са в добри отношения Joy

# 140
..... Простотии не ми се гледат. Раздялата с Банков дето ни спретнаха ми е достатъчна.
И аз вече избягвам да се товаря с такива филми . Знам ,че в живота има такива неща , но пък не е само това .

# 141
Злати, най-смешното в цялата ситуация е, че Павлов и Вергов изобщо не схващат какво е това противопоставяне и явно са в добри отношения Joy
То остана и да не стоят над тия простотии  Laughing Интелигентни хора са, все пак. Hо иначе, не си прави илюзии, че не са запознати с настроенията Wink Дори и да не четат, няма начин някой да не ги е светнал какво се пише. Поне за Вергов (съдейки по благодарностите и отговорите на коментарите под снимките му), мисля, че е съвсем наясно кои са най-яростните му фенки, колкото и да се прави на неразбиращ Mr. Green

# 142
Все си мисля,че можеха да изкарат Вергов по малко по-елегантен начин от сериала.Освен,ако наистина целта не беше да ни покажат,че отношенията между Банков и Зорница са  тотално и безвъзвратно унищожени и път обратно за тях няма.Все пак те вече са знаели,че ще има нов сезон и сигурно още тогава са решили в общи линии каква да е концепцията за Зорница и затова така жестоко ги приключиха с бременост,аборт и тотална апатия от страна на Банков.

# 143
  • София
Има, макар и нищожна вероятност Павлов да не знае за настроенията, но Вергов със сигурност е наясно. Иначе защо ще прави това изявление на Наградите на Нова, което на мен ми прозвуча като, Айде от мен да мине ще участвам. Само се надявам Велислав, ако знае, да не е само за ФБ стринките, а и за нас ☺. Въпреки, че напоследък дори и във ФБ, фенките на Банков не са на особена почит.

Аз си мисля, че изкараха по този начин Банков, първо, защото никой не е предполагал, че Вергов пак ще иска да участва и второ, защото Зорница беше набрала скорост и трябваше да отворят място и да и намерят друга любовна история. Заради нея и изградиха образа на Марио по този начин - добър, грижовен, подкрепящ, но същевременно неуверен, за да могат да ни покажат и израстването на Зорница.
Абе хокаме ги сценаристите, но  когато мина сезона и се връщам назад, виждам, че има много смисъл в някои сцени, които преди са ми се стрували напълно излишни и нелогични.

# 144
Естествено, че нарочно го направиха тоя пълен разрив, аз затова не разбирам защо някой храни илюзии, че има път назад между Зорница и Банков, при положение, че сценаристите дадоха всичко от себе си да ни убедят, че се случиха толкова гадории между тях, че всичко е приключило. Аз съм казвала и друг път, обърнете внимание в пилота на сезона какво ни дадоха за тяхната връзка - как тя му казва, че е бременна и той я обвинява, че го ползва за донор, тя казва, че ще направи аборта, после шамара, после казва на Кръстева, че връзката му с Огнянова е приключила и, забележете, от сцената на летището ни дадоха само „обещай ми, че няма да се връщаш, обещай ми, че няма да поглеждаш назад”. Е от това по-ясно послание здраве му кажи. И срещу това стои новата история, в която постоянно ни пробутват идеята, че това е голямата любов. Само си спомнете два момента -с оперната певица, когато Марио я отряза и текстът зад кадър звучеше „какво може да се обърка за двама, които са един за друг” и когато Марио не дойде за киното - Зорница го чакаше, а текстът зад кадър беше нещо от рода на това, че все чакаме някой, който не идва, защото той е единствен за нас. И двете послания за мен изобщо не са случайни. Така че аз не вярвам изобщо просто ей така да сложат кръста на всичко изградено в пети сезон и пак да почнем от нулата.

Роси, кажи кои са тия сцени, дето на пръв прочит са ти били излишни и нелогични Simple Smile

# 145
Не съм специалист по Банков , защото не съм гледала  внимателно и с удоволствие сцените му със Зорница , но общото впечатление , което е оставил у мен  е , че това е един нещастен  и груб единак , който  разрушава  това , до което се докосне . Има такива хора , те са генератор на лоша поличба - трябва просто да  се пазиш от тях , да не ги допускаш до себе си .
Може би е загрубял от нещастията , които са му се случили , но резултатът е същия - той  просто премина през Зори и и нанесе непоправими щети . Надявам се тя /сценаристите/ да не са забравили това .

# 146
Москита,споменаваш един от любимите ми монолози зад кадър.Припомням ви го.Това е от вързаната тенекия за кино,когато ми идеше да сритам Марио.

Да очакваш някой,който все закъснява,или все не идва.Но ние винаги го чакаме .Онзи някой,който ни е важен,защото е единствен.
Някои казват,че времето лекува.Лъжат.Просто се научаваш да обичаш и да прощаваш. Heart

# 147
А, точно, Зайко, благодаря ти, че сложи точния текст Kissing Heart
Ако сценаристите не са тотални шизофреници, аз мисля, че е повече от ясно какво ни казват за отношението на Зорница към Марио с тези думи.

Друг такъв момент е, когато седяха и мълчаха, а Ина говореше за това, че любовта те променя. Аз не мисля, че монолозите си ги пишат просто така, с тях ни разказват някакви важни неща, само трябва да внимаваме в тях Simple Smile

# 148
Ех, тези монолози, прекрасни Heart

Ойй, моите хора се измъкнаха, браво на подчертавам Тони Кроос за гола в последните минути, въпреки тъпотията по-рано Grinning, да не забравя и страхотни пас на Марио Гомез за изравнителния гол Wink

# 149
  • София

Роси, кажи кои са тия сцени, дето на пръв прочит са ти били излишни и нелогични Simple Smile
Москита, казавам ти една 😏
Онази сцена, когато Марио се държа като зад..к и и се тросна, да не би Зорница да очаква пръстен. Ами за мен беше напълно излишна и лишена от всякакв логика. И даже нямам предвид това, че беше първото им появяване след проваленото кино. Просто държанието и коментара на Марио ми бяха супер странни. Та бога ми, те бяха заедно само от няколко дни, какви пръстени го биеха по главата.
Да де, но стигаме до финалния епизод и 2-те минути на тези двамата хубавци и виждаме, онзи същия Марио иска генерална репетиция за нещо, от което явно беше доста притеснен само 1-2 месеца по-рано.

Еми, ядосах се. Тъпите шведи изпуснаха германците. Големи са тъпаци значи.
Хах, Майче, извинявай, но хич не ги долюбвам.

Общи условия

Активация на акаунт