ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 712
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
 Роси, тази сцена и на мен ми беше странна, единственото, което ми хареса като цяло беше прическата и грима на Зорница и че Марио все пак я спря и и се извини. Тогава си помислих, че тя ще му бие шута, честно.
 Монолозите от целия сериал са прекрасни. Един друг от моите любими е този за времето на Ина, когато Марио докосна ръката на Зорница Heart
 Вергов според мен използва сериала, за да си поддържа рейтинга. С цялото ми уважение, но преди ОЖ нямах идея кой е той. Не го виждам как ще участва активно в сериала с неговите 198310 ангажимента.

# 151
Да ви кажа, не че подценявам работата на сценаристите, но според мен причинно-следствените връзки, които ние правим за отделни сцени през сезона, те се съмнявам да ги правят Grinning

Роси Grinning, аз така извиках като вкара Тони, имам германци съседи, явно и те гледаха, по възмущението и последвалата радостта разбрах Joy

# 152
  • София
Майче, имам подобни опасения, но и аз като Галя (нейния монолог,  в епизода когато си извоюва шефското място от Фотев, или за романтичните натури - целувката на М и З в подпокривното) налагам си да вярвам, че нещата са правени с мисъл, за да продължа да ги уважавам. Иначе ще ми е много непрофесионално и несериозно, ако работят на парче.

# 153
Сцената с да не искаш пръстен и аз не я схванах. Само ми стана ясно в момента в който го изтреля, че накрая ще тича по нея с пръстена. Майче аз пък смятам, че всичко го правят с умисъл и ние ги подценяваме малко. Прекалено големи случайности са ми иначе. За въпросната сцена в страницата във фейсбук беше качена снимката на Марио и Зорница как се карат на масата и отгоре пишеше. Ще получи ли доктор Огнянова най-после това, което иска или думите и ще я отдалечат още повече от Марио.

# 154
И аз го прочетох товаи и тогава ми се изправи косата, защото си спомних как тичаше по Банков и ме хвана страх да не се разтича със същия ентусиазъм по Марио и да му се моли....

# 155
Прекалено последователни са действията на героите, за да са без да искат. Прекалено точно пасват монолозите, за да са случайно съвпадение. Давам пример с Тони - онази сцена, в която беше с Албена и видя Зорница. Албена му каза, че са скъсали и това не променя нищо, нали. Тони каза да, не променя. Захариев зад кадър - а всъщност променя всичко. Дяволът е в детайла. Понякога преследваме невъзможното, докато щастието е под носа ни.
Преразказвам по памет, не помня точните думи. Но наистина промени, защото Тони пак си вкара мухата, че могат да са заедно и наистина щастието се оказа под носа му в лицето на Албена.

# 156
  • София
Фифф, Едно от най-хубавите неща на 5 сезон е, че Зорница не тичаше след Марио. В нито един момент не останах с чувството, че тя е като малко пале, което се омилква около господаря си, за да получи неговото внимание, както я виждах с Банков. Напротив, в малкото пъти, когато е отивала да говори с Марио за тях се е държала като зрял и разумен човек. Когато Тони се влоши, тя беше неотлъчно до Марио, беше му безмълвна подкрепа и опора, но после, когато малкия прескочи трапа, тя се оттегли.
Реално този сезон, всяко решение на Марио да стои настрана беше нарушавано първо от него, а не от Зорница.

# 157
Зайко, нямам предвид изцяло, има някаква линия дето следват, наистина се мъча да не ги подценявам, но понякога се чудя как хора, които пишат страхотни монолози и някои убийствен сцени, запечатващи се в съзнанието, пишат и абсолютни простотии.

Зорница си беше все така търпелива и добра, но даде ясно да се разбере, че ако продължава така ще я изгуби, със сигурност не беше готова, особенно толкова рано след случилото се с Банков да прави подобни компромиси и с Марио. Ако нящата бяха приключили зле и с него, преживяването на поредното разочарование щеше да е изключително трудно и щеше да се затвори в черупката си,може би завинаги. За щастие не стигнахме до тук, Зорница за първи път беше възнаградена за доверието дадено на някого - Марио, който пък от своя страна и показа, макар и накрая, че я обича и цени, и ще положи всички усилия да я направи щастлива.

Гледам Диана качила снимка сега пък с куче, наистина е Повелителка на животните Grinning

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 00:07 от maichetoo0o

# 158
Докато гледах Зорница в 4 сезон,как тичаше по Банков ми идваше през цялото време да и извикам Какво ти има бе жена,какво не ти е наред?
Ходенето след Марио в последните епизоди беше коренно различно за мен.Означаваше аз те обичам и за нищо на света няма да те оставя да се съсипеш,без значение какво си ми причинил.Но веднага след това се дръпна от него,за да разбере,че не може да я разиграва.Изобщо предпочитам здравомислещата Зорница,пред наивната до безобразие.Човек трябва да има инстинкт за самосъхранение.

# 159
 Съгласна съм. Особено в началото беше много резервирана към него  и държеше дистанция. За пръв път като че ли показа емоция към него при разговора с палпацията. След това тръгна плахо и постепенно започна да набира инерция. През цялото време действаше като жена, която иска да знае какво се случва и през почти цялото време Марио беше този, който правеше крачките към нея. Много красива история имат. А финалните епизоди, когато беше неотлъчно до него, бяха най-силни. Още си спомням радостта, която изпитах, когато той блъскаше по крушата, седна на пейката и тя беше при него Heart Heart Heart

Казах, че ми се изправи косата, защото нямам идея какво ще им хрумне на сценаристите във всеки един момент Grinning

Цитат
Ходенето след Марио в последните епизоди беше коренно различно за мен.Означаваше аз те обичам и за нищо на света няма да те оставя да се съсипеш,без значение какво си ми причинил.Но веднага след това се дръпна от него,за да разбере,че не може да я разиграва

Зайко, много хубаво написано Heart

# 160
Спомняте ли си?😎😁
Скрит текст:

# 161
Оууу, Хъмбъл, ето това беше моят момент, в който Велислав ме заинтригува силно. Беше много як как го изхвърли и после си го прибра Joy

# 162
Какво правите бе нощни птици? Не спите ли? Joy
Ми...ще си го прибере, какво да го прави. Grinning

# 163
Хаха, Яни, не спим, за разлика от теб Joy Само наминах, видях меа якия Батко на Хъмбъл и отивам да го сънувам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 164
Хаха, Яни, не спим, за разлика от теб Joy Само наминах, видях меа якия Батко на Хъмбъл и отивам да го сънувам Stuck Out Tongue Winking Eye
Че кой е казал, че аз спя? Joy Нещо ме тресна по главата и си пуснах 4ти сезон от 1ви епизод още (боже къде ми е акъла? Grinning). Като стигна до средата ще спра, че после става мазало. Директно ще се прехвърля на Батко. Joy Приятни сънища ти пожелавам с него. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт