ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 793
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
И аз изглеждам така всяка сутрин. (без брадата)
аз съм по зле😁😂
Ти имаш и брада? Hushed Joy
не, ама кво ми пречи да си пусна 🤣😃😁😂
Хормоните. 🤣😃😁😂

# 436
И аз изглеждам така всяка сутрин. (без брадата)
аз съм по зле😁😂
Ти имаш и брада? Hushed Joy
не, ама кво ми пречи да си пусна 🤣😃😁😂
Хормоните. 🤣😃😁😂
преди 25 години гледах предаване за 8 жени от Великобритания, лесбийки, които решават да станат мъже, или поне външно да заприличат. Казвам ви, на външен вид белег, че някога са били жени, не беше останал. Но не ми е за това думата. Какво беше се случило, след хормоналната им терапия в превръщането им в мъже. Можете ли да се досетите😁
Бяха започнали да харесват мъже 😂😂😂. Не можеш да риташ срещу Майката природа.

# 437
Част от новия сезон на Откраднат живот: Трансформацията. Нова хормонална клиника се заформя в болницата от г-жа Фотева, която се чуди откъде да изкара пари за Св. Кирил.  С новата си външност жените започват да вършат престъпления и ето ви крими нишката.

# 438
Част от новия сезон на Откраднат живот: Трансформацията. Нова хормонална клиника се заформя в болницата от г-жа Фотева, която се чуди откъде да изкара пари за Св. Кирил.  С новата си външност жените започват да вършат престъпления и ето ви крими нишката.
харесва ми😁👍👌

# 439
Ако така ги завъртят нещата, че Ина да стане собственичка на болницата, Зорница не шефка на урологията, а и директорка може да стане Joy Обаче това искам да го гледам Зорница шефка на Марио Joy

# 440
Зорница е мека Мария, ако ѝ поискат пързалка в рапорт-залата, ще им я даде. Grinning

# 441
Зайко, предвид какво се случва на директорите, все някой се връща в живота им, по-добре да не става, особено при последователността дете/половинка - на Генадиев-старши се върна сина му, на Банков пък жена му, на Захариев пък дъщеря му, на Зорница познайте кой, aкo стане - Банков  Joy

# 442
Зайко, предвид какво се случва на директорите, все някой се връща в живота им, по-добре да не става, особено при последователността дете/половинка - на Генадиев-старши се върна сина му, на Банков пък жена му, на Захариев пък дъщеря му, на Зорница познайте кой, aкo стане - Банков  Joy
На Стаменова ѝ се върна тъпкано. Joy Joy
Аз пък искам да видя бившия на Зорница преди Банков, онзи женения. Много ми е интересно какъв е, кой е, с какво се занимава. Grinning

# 443
Димитрова, аз имам някакви такива подозрения, че по някое време може да цъфне като пациент бившия на Зорница. Разбира се Марио ще го оперира. Иначе просто ми допада идеята Марио да и е подчинен на Зорница и тя да размахва показалката и да го наказва. Joy

# 444
Димитрова, аз имам някакви такива подозрения, че по някое време може да цъфне като пациент бившия на Зорница. Разбира се Марио ще го оперира. Иначе просто ми допада идеята Марио да и е подчинен на Зорница и тя да размахва показалката и да го наказва. Joy
Аз пък хич не го виждам Марио да ѝ е подчинен.
Марио за по- малко от шеф на спешното не го давам.
Между другото и Калин много ми харесваше, когато беше шеф на спешното - един такъв наперен, важен.
И Марио и той така Simple Smile

# 445
  • София
Зайко, Зорница и без да му е шеф добре се разпорежда с него. Той се прави, че не се впечатлява, но само да е поискала нещо и той бързо се покорява на желанаията на тази грешница. Ако Зорница е някоя отракана мадама ще си го разиграва както намери за добре. Обаче тя се оказа една добра душа, също толкова лоялна и почтенна колкото и Марио (сигурно тук стринките във ФБ ще ме замерят с домати).
И точно, защото в нея няма никаква амбиция закариера не я виждам за шеф на болницата. Да си стои лекар и да си оперира.

И аз мисля, че по-скоро онзи първият на Зорница ще се появи, отколкото Банков. Няма да е толкова епично, но очаквам Марио да го накара да съжалява за онези 7 години лъжи Simple Smile

# 446
О, бившият на Зорница го исках да се появи още преди пети сезон....представях си един Билалов...ееееехх....

# 447

И аз мисля, че по-скоро онзи първият на Зорница ще се появи, отколкото Банков. Няма да е толкова епично, но очаквам Марио да го накара да съжалява за онези 7 години лъжи Simple Smile
Това го предпочитам повече от завръщането на Банков. Този ще се появи я като пациент, я като нещо друго, ще внесе смут в ежедневието на Зорница и ще си замине. А Марио може да му счупи главата във всеки един момент. Joy

Дона, може да пуснат Карамазов, нали стринките искаха него, дай поне да ги омилостивят и компенсират заради липсата на Банков. Joy

# 448
Това го предпочитам повече от завръщането на Банков. Този ще се появи я като пациент, я като нещо друго, ще внесе смут в ежедневието на Зорница и ще си замине. А Марио може да му счупи главата във всеки един момент. Joy
Дона, може да пуснат Карамазов, нали стринките искаха него, дай поне да ги омилостивят и компенсират заради липсата на Банков. Joy

Или пък Зорница да зареже Марио заради мистър Седем Години Любовница Wink
За нови седем години Wink Joy

# 449
еееехеххе не съм искала само аз да видя Разочарование 1.

ееее, Дончитаааа, марш в ъгъла, как можа само да си го помислиш това? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт