ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 793
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
еееехеххе не съм искала само аз да видя Разочарование 1.

ееее, Дончитаааа, марш в ъгъла, как можа само да си го помислиш това? Grinning

Нали можехме да си се шегуваме тук? Wink Laughing

да е забавно Simple Smile

# 451
  • София
Даа, защото тя е мазохистка, иска да страда, да я лъжат и по един шамар на ден, ей така за разкош.

Леле представяте ли си наистина да вкарат Карамазов, като бившия на Зорница. Е това ще е епично, ще ги призная за уникалното чувство за хумор.

Дона, е нали вече е потвърдено, че Зорница ще овършее всеки нов лекар. Значи ред е на Карамазов Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 17:36 от rosita_ta

# 452
Зорница е добра душа, но като специалист е безкомпромисна, не вярвам, че би позволила да й се катерят по главата. Представям си я с нейния леден тон как ги слага в ред. Галя примерно много крещеше по онзи Георгиев. Докато Зорница няма да им повиши тон и те пак ще козируват.

А на Марио мечта в живота му е да изпълнява желания на господарката, така че даже не е нужно да му е шеф Grinning

# 453
Не, тя просто не е преодоляла тази си любов. Към 7г. Wink

Карамазов е идея, но не ми се струва подходящ. Представям си по-възрастен за този персонаж.

# 454

и аз се пошегувах

# 455

и аз се пошегувах
Kissing Heart

# 456
  • София
Дона, то Карамазов не е ли 40+? Съвсем подходящ е, а и хубавец, за който си заслужава да  търпиш лъжи 7 години.

Ух, ми не си представям Зорница шеф на болницата, честно. Да е затрупана в административна работа, бррр. А и тя самата каза, че мрази администрацията

# 457
Дона, то Карамазов не е ли 40+? Съвсем подходящ е, а и хубавец, за който си заслужава да  търпиш лъжи 7 години.

Ух, ми не си представям Зорница шеф на болницата, честно. Да е затрупана в административна работа. А и тя самата каза, че мрази администрацията

На 39 е. Ох....хубавец е....мамка му и хубавец.....ооххх

Аз за шеф на болницата също. На урологията може. Шеф на болницата - Романова.

# 458

ПС: Да ви кажа, че ни споменават и в друга група. Grinning Игра на тронове (сериалът е от доста години в ефира, очаква се финален сезон догодина, в момента е на 31ва тема във форума Grinning ) Един от главните актьори се омъжи преди два дни и в темата се разрази дискусия относно булката. След третата страница започна да се мрънка, че е станало прекалено много спам и трябва да се прекрати темата, а наш съфорумец, включващ се отвреме на време, когато вървеше сезона, се изцепи да продължават, че има още доста да достигнат Откраднат живот. Grinning

# 459

ПС: Да ви кажа, че ни споменават и в друга група. Grinning Игра на тронове (сериалът е от доста години в ефира, очаква се финален сезон догодина, в момента е на 31ва тема във форума Grinning ) Един от главните актьори се омъжи преди два дни и в темата се разрази дискусия относно булката. След третата страница започна да се мрънка, че е станало прекалено много спам и трябва да се прекрати темата, а наш съфорумец, включващ се отвреме на време, когато вървеше сезона, се изцепи да продължават, че има още доста да достигнат Откраднат живот. Grinning

В Игра на тронове най-после вдигнаха сватба и никой не умря Joy  То щото Джордж Мартин не присъства аххахахаа
Сори, ама не се сдържах (и ТОА сериал го гледам)
And also that's the royal wedding I want to watch on TV!!! Not Prince Harry!

Кой бе, yahoo ли? Зачезна той.

# 460
хахахахахах

Не, Дяволчето.

Скрит текст:

# 461
Ъъ, за кого се е оженил Джон Сноу, сори за спама.

Сега нали се преместихме, надявам се на никого повече да не пречим.

# 462
хахахахахах

Не, Дяволчето.

Скрит текст:

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!
И Rains of Castamere за първи танц на младото семейство!!!

You know nothing, Jon Snow Heart  - най - секси обяснението в любов!!! Охххх, каква реплика!

Сори за офтопика Simple Smile

# 463
Игра на тронове съм го гледала само с приятели, не ме впечатлява особено, падам си по Stranger Things, хлапетата там играят убийствено Simple Smile

# 464
Игра на тронове съм го гледала само с приятели, не ме впечатлява особено, падам си по Stranger Things, хлапетата там играят убийствено Simple Smile
На този му се точа от една година...

Който е гледал Игра на тронове, не се впечатлява от идеята Бенито да се...такова с татенцето....в Троновете какви неща видяхме аххахахаха

Общи условия

Активация на акаунт