ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 706
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
Нали, те двамата са спецове, грижовни са към хората Grinning.
Е то за Велислав пак покрай Вездесъщият има доста инфо и т. н., ама за  Димитър много малко. По информация за тях ги нарежда с най-много Велислав, Диана и Димитър.

Дона,?

# 511
Е то за Велислав пак покрай Вездесъщият има доста инфо и т. н., ама за  Димитър много малко. По информация за тях ги нарежда с най-много Велислав, Диана и Димитър.

Дона,?

Имах предвид покрай сериала, май само Диана канеха тук там, в дома й ходеха да я интервюират и излизаха разни други интервюта. Тя в това отношение ги бие и двамата. Joy Очаквам в следващия сезон да ни компенсират за останалите двама, за героите им нищо не са ги питали, докато Диана 100 пъти разказа за Зорница каква е.

# 512
Привет дами/мами Hug най-накрая да ви догоня, ама аз съм си виновна, нямах никакво време тия дни, та не една, две теми наваксах Cold Sweat
Ама при вас е било интересно гледам Blush Кой на море, кой сега ще ходи, кой се нервира на разни стринки. Да ви кажа Фейсбук е единственото място, където като вляза и се хващам за главата Joy Сега вече и сметка държат кой колко да почива, че ако може и денонощно да са в Бояна най-добре. Тия без личен живот най-обичат ей такива коментари да плясват в общи групи Grin А от броенето и снимките разбрах едно - стринките не само че недовиждат, ами и не могат да смятат Joy та и някакви измислени цифри в полза на Банков им се привиждат Joy А за коментарът, че Зорница овършавала всички нови лекари дори няма какво да кажа- не й простиха на злата Зори, че загърби горкия Банков, който така с нищо не си го заслужи Joy Язък, че са жени, грам няма женска солидарност и разбиране, има само униката от мъжки пол Rolling Eyes Сега съм сигурна, че и банките ще си сменят, че нали Банков, пардон, В. я е избрал /кой ли ти прави разлика /.
Новите снимки на Диана са уникални Joy /прозвучах ли като 12 годишно? Grinning
А дано и Димитър и Велислав се посъбудят малко.

За фенка на GoT и Stranger things ме бройте и мен, особено последния сериал наистина го препоръчвам.

Ще гледам тези дни да не ви изпускам, кеф ми е да ви чета Hug

# 513
Аничка, тъкмо си мислех как скоро не съм ти виждала хубавия подпис. Grinning За тия стринки...ми какво да ти кажа, простотията никога няма да умре. На мен са ми противни вече, а дори не ги познавам. Невероятно, но факт! Аз банката няма да си сменям, Fibank e най-добрата хахаха. От три години съм с нея точно и само заради Вергов. Joy И да, стринките не могат да смятат, но не могат и да приемат поражение. Предпочитат да се правят на слепи и глухи. За тях на тоя свят има само един мъж, знаете кой е. Wink

# 514

Дона,?
Слушам те, Слънце Heart Eyes
Твоите желания са заповед за мен
Скрит текст:

Оххххх, амаааа! Значи! Чакам четвъртък с нетърпение. И за двечките ви Hug

Аничкаааааа, уникално липсваш!

# 515
Аничка, тъкмо си мислех кой ми липсва, то си била ти Grinning, така ще я караме лятото, някой все ще липсва, ама така е в отпускарския сезон Grinning, аз се прибирах преди малко, прекратихме я по-рано заради времето Grinning

Ааааа, слушаш ме, добре, слушай ме Grinning Kissing Heart

# 516
Ама как ме е яд значи. Участвал е Димитър в някакви постановки, бил е в Театър Възраждане 3 години...защо не се запалих по театъра по-рано, че да му ги гледам?
Много искам да видя как ще се справи на сцена

# 517
Благодаря ви, момичета, винаги е добър знак, че липсваш на някого Grinning Hug

Яни, и аз съм същата. Вече видя ли профилни снимки на 5 човека и ме хващат топлите вълни, а още си ми е рано за тях Smiley
Зле е положението там. Мислех си, че тия мании ще позатихнат лятото...Къде ти, те по-зле стават. Rolling Eyes
Ама хайде, не се прави, признай си, ти банката си я избрала специално заради НВЮВ Grin

Донее Hug трогнах се Heart Не се ядосвай за Димитър, сега ще има тепърва да го искат в постановки, мисля, че ще му се радваме дълго Wink

Хвана ме и яд, че не можех да ви следя, за да пожелая и на Яни честит имен ден, та Яни, на патеричка, но от сърце, да си жива и здрава и все такава романтичка /да гледаш към звездите, както има един лаф на един наш познат симпатичен младеж Blush /

# 518
Привет дами/мами Hug най-накрая да ви догоня, ама аз съм си виновна, нямах никакво време тия дни, та не една, две теми наваксах Cold Sweat
Ама при вас е било интересно гледам Blush Кой на море, кой сега ще ходи, кой се нервира на разни стринки. Да ви кажа Фейсбук е единственото място, където като вляза и се хващам за главата Joy Сега вече и сметка държат кой колко да почива, че ако може и денонощно да са в Бояна най-добре. Тия без личен живот най-обичат ей такива коментари да плясват в общи групи Grin А от броенето и снимките разбрах едно - стринките не само че недовиждат, ами и не могат да смятат Joy та и някакви измислени цифри в полза на Банков им се привиждат Joy А за коментарът, че Зорница овършавала всички нови лекари дори няма какво да кажа- не й простиха на злата Зори, че загърби горкия Банков, който така с нищо не си го заслужи Joy Язък, че са жени, грам няма женска солидарност и разбиране, има само униката от мъжки пол Rolling Eyes Сега съм сигурна, че и банките ще си сменят, че нали Банков, пардон, В. я е избрал /кой ли ти прави разлика /.
Новите снимки на Диана са уникални Joy /прозвучах ли като 12 годишно? Grinning
А дано и Димитър и Велислав се посъбудят малко.

За фенка на GoT и Stranger things ме бройте и мен, особено последния сериал наистина го препоръчвам.

Ще гледам тези дни да не ви изпускам, кеф ми е да ви чета Hug

Аничка, цифрите не са съвсем измислени. С онези 4000 на 360, се имаше в предвид вота на Вергов и Павлов на наградите на Нова. На Вергов, съответно, за ролята му в ОЖ, а на Велислав - във Вездесъщият. С което за пореден път затвърждават убеждението ми, че не могат да направят разлика между актьор и герой Simple Smile

# 519
Биже мой, и онези цифри ли са се коментирали???
Дръжте ме, да не падна!
А онези петте ....абе предизвикват ми бойни мисли, разбирате ли го това? Аз съм миролюбива, но тези са склонни да те извадят извън кожата ти!
Егати и тъпите сравнения, егати и чудото. Големи жени да се излагат така! Ах, как избеснях!

# 520
И на мен едната ми карата е на тази банка, а другата на пощенска Grinning

Дона, ще има, той поне играе, а Диана май скоро дори вие в София няма да я гледате, макар да беше казала, че може да има нещo в края на годината в тази посока.

Аничка, не казвай че липсата ти е била заради работата,  само за ваканция приемам липси Joy

# 521
Аничка, благодаря ти. Hug Хареса ми посланието ти накрая за звездите хаха, гледам си ги аз. Grinning
Той шефът ми сигурно е фен на Вергов, та затова хахаха.

Дианка може да не я гледаме на живо, но поне в началото на следващата година имаме филм с нея, така, че всички по кината. Joy Като съдя по разказите й, персонажът й е интересен и цветен, различен от Зорница, а и освен това един от главните. Чакам го с нетърпение тоя филм.

# 522
Тея ме разбиват,даже и в тъпата им група не могат да изкарат повече гласове за Банков и Зорница,какво остава извън нея.

# 523
Бе Диана поне я гледаме по сериали, филми, всяка сутрин ме изпраща на работа с рекламата на Бриколаж Heart Ако знаете колко готино ми става, когато я видя преди да изляза хехехехе

А Димитър - добре че има някакви клипчета в тубата, където той се вижда тук таме...егааааати!
Вездесъщият поне ми е на компа Wink Тия дни се приспивах с него аххаххахах

П.С. зайо, не си пускам клипчета на М и З преди лягане, нямам епизодите на компютъра Sad Макар че понякога ми се приисква да видя някои сцени...а и сега има СВЕТОВНО ПО ФУТБОООООЛ

# 524
Биже мой, и онези цифри ли са се коментирали???
Дръжте ме, да не падна!
А онези петте ....абе предизвикват ми бойни мисли, разбирате ли го това? Аз съм миролюбива, но тези са склонни да те извадят извън кожата ти!
Егати и тъпите сравнения, егати и чудото. Големи жени да се излагат така! Ах, как избеснях!

Дона, коментарът беше нещо от сорта: "В грешка сте, Банков и Огнянова 4000, Марио и Зорница -360". За мен това са цифрите от наградите, макар да не е уточнено, горе-долу така бяха гласовете, а и лелките много пъти ги писаха и изтъкваха тези прословути 4000 гласа. И мен ме хващат бесовете, заради Димо Алексиев, защото тази награда трябваше да бъде негова.

Общи условия

Активация на акаунт