ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 781
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Ели, споко, то и без това времето е скапано, тъкмо ще оздравееш и то ще е слънчево отново. Опитай лека на Диана с розето Grinning

Значи ако няма хубава фотосесия  на Тримата ще се вбеся, за и без това тъпата за 5-ти .

Е онагледете я тая пуста целувка на аварийния де, пууу Joy

ТРИМАТА! Правилно! И поотделно, ама и тримата!
Оф.....баси яката целувка! И яката сцена. Е може ли такова нещо??????
Значи в тоя форум и с тоя сериал започнах да изпозвам “баси”

# 556
Яничка, и галенето на рогцатa, адски ми е мило това Heart

Дона, поне не  е уникалнооооо Joy

Ели, много харесвах Интерната, накрая не разбрах какво стана или поне така помня, че не разбрах Joy

# 557

ТРИМАТА! Правилно! И поотделно, ама и тримата!
Оф.....баси яката целувка! И яката сцена. Е може ли такова нещо??????
Значи в тоя форум и с тоя сериал започнах да изпозвам “баси”
Форумът и сериалът ни развалиха, станахме б*си невъзпитаните. Joy Б*си не мога да спра да я гледам тая сцена бе. JoyКрасота! Heart Eyes

# 558
Яничка, и галенето на рогцатa, адски ми е мило това Heart

Дона, поне не  е уникалнооооо Joy

Ели, много харесвах Интерната, накрая не разбрах какво стана или поне така помня, че не разбрах Joy

А как го стискаше за сивия суичър? Едно жадно...точно ЖАДНО!

О, да! Не е! Ама аз съм фина дама, такива думи не използвам Joy Развалихте ме

# 559
Ейй, не ги свали тия ръце от лицето й значи. Обожавам, когато прави така. Heart Eyes

Ооо, да! Марио определено умее да използва ръцете си!  И то само как ги използва...  Embarassed Сърцето ми пропуска няколко удара, докато го гледам  Heart Eyes

# 560
Добра техника показват и двамата, браво Joy

Яни, и на мен ми е любимо това, че ръката му е винаги на лицето й. Не помня единствено пред дома му как беше, щото там вниманието ми беше приковано от техниката на Диана Joy

# 561
Прочем това с ръцете го прави и Диана също, още от 4-ти съм я забелязала. А него сякаш го е страх да я пипне някъде другаде Joy

Москита, защо, какво за техниката на Диана?

# 562
И "уникалното" дете се изказва под уникалните снимки на униката.Joy

Техниката на Диана беше страаашна, целувката беше много добра - бавна и въпреки това страстна. Аууу, чакай, че и аз щях да напиша, че е уникална. Joy

mayova, разтапям се като го видя така да прави. Heart Eyes От толкова пипане по лицето, сигурно другаде не е могъл да я докосне. Joy

Хахахахах Майчееее, мислим за едно и също ама. Joy

# 563
Майче, да, винаги съм си мислила, че част от въздействието на Дианините целувки е защото обгръща с ръцете си партньора си.
Ами забелязвате ли, че като тръгна да си сваля ръката от лицето й, за малко щеше да мине през забранена зона, малко неловко я избегна Joy

А за техниката нищо, бъзикам се с онзи разговор, дето част от дамите ме убеждаваха, че целувките им са преди всичко техника и не са истински. А пък тази пред апартамента на Марио беше ососбено „технична”. Joy Тя така смело си го нацелува Heart Eyes Аз това се замислих, че тази целувка им е първата след като са били един месец двойка и са прекарвали всяка свободна минута заедно. Та си изглеждаше съвсем като на истинска двойка и подозирам, че в идния сезон нещата ще стават все по-„технични” Wink

# 564
Знам си аз,че не сме на едно и също мнение,ама пак да си излея душата.
На мен това ми е любимата целувка и ми харесва повече от тази с Банков  в спешния. Rolling Eyes
Толкова замисъл има в нея то рогца,галене,стискане на суичъри,гледане като котараци,тежко дишане...
Москита, това за забранената зона и аз съм го забелязала,ама той какво е виновен човека,че на нея зоните са и едни големи и му се пречкат...

# 565
Зайко, подкрепям те по всички точки Kissing Heart

# 566
Айдяяяяяя....отиде. Царството на Митко трая точно 4 часа....отивам за алкохол!

# 567
Дона, ето ти сивия суитчър :
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0305800015.html

Моски, технични Joy, всеки път щом прочитах думата, ми ставаше смешно Satisfied
Аз ви казвам, че го е страх в друга база да навлиза Joy

# 568
Ето го, ама изчерпан...освен това тия мега XS номера....
Ей, сетих се как преди години покрай един мъж си купих зелено сако Joy

Той отдавна навлезе в четвърта база и превзе крепостта. Бойното поле не беше тайна за него

# 569
Дона, аз с радост бих поговорила и за целувките на Тони, но подозирам, че няма да си доволна, като намеся Албена Wink

Общи условия

Активация на акаунт