ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 813
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Оо, Моски, няма как да не стават все по-добри "техничните им изпълнения".Очаква се да са по-освободени, а и самите актьори ще са свикнали още повече един с друг. Ние ще припадаме тук, алкохола ще ни се види малко. Joy А забранената зона я набара с цяла шепа още във втори епизод. Joy

Зайко, аз съм на същото мнение. Точно това си мислех преди малко, че май успя да я отвее тая целувка в спешния кабинет.
Това тежко дишане от километри си личеше, толкова се бяха задъхали милите, особено Зорница. GrinningСъщата беше и след като нацелува уникалния пич на вратата му. Вкарва страшно много енергия и страст. Огън жена!
Дона, аз с радост бих поговорила и за целувките на Тони, но подозирам, че няма да си доволна, като намеся Албена Wink
Да не говорим, че ние целувките със Зорница никак не ги одобрявахме. Grinning

# 571
Моски, то има и друга, по-рано в неговия кабинет Wink Joy

# 572
По въпроса с Тони.Онази сутрин при кафемашината,когато Зорница се върна и тримата ми се сториха УНИКАЛНО красиви.Бяха ми като за семеен портрет на семейство еленови.

# 573
Моски, то има и друга, по-рано в неговия кабинет Wink Joy
На Тони ли? Е там Тони се раздаде, признавам Joy

# 574
Дона, аз с радост бих поговорила и за целувките на Тони, но подозирам, че няма да си доволна, като намеся Албена Wink
Винаги може да говориш за него, без да се изгавриш и да ми изтръгваш сърцето и да го направиш на бъркани яйца с червен пипер.
А, извинете, ама Тони прави и други неща, освен да се целува.
Той диагностицира, лази по нервите на бате, спасява бивши наркоманки от смърт, той е верен приятел, който приема Зорница такава, каквато е, той е забавен, шеговит, мил и учтив. (Вече) има хубава прическа, има бъдеща втора специализация, колегите го обичат. Освен това може да кара кола, мотор, колело, да прави пържени филийки и да обръща палачинки във въздуха!

# 575
Пак сте почнали с анализите на техниките на Диана. Joy Ще станем експерти и можем да сме дубльори после.
Я да видя кое Доненце е тъжно?

Дончита, и аз нямам търпение за четвъртък! Hug

# 576
Знам си аз,че не сме на едно и също мнение,ама пак да си излея душата.
На мен това ми е любимата целувка и ми харесва повече от тази с Банков  в спешния. Rolling Eyes
Толкова замисъл има в нея то рогца,галене,стискане на суичъри,гледане като котараци,тежко дишане...
Москита, това за забранената зона и аз съм го забелязала,ама той какво е виновен човека,че на нея зоните са и едни големи и му се пречкат...

На мен също. Целувката в 4ти сезон много ме развълнува и хареса, няма да си кривя душата сега, но в целувките на Марио и Зори има някаква магия, има топлина, взаимност и още нещо, нещо, което сега виждам, че ми е липсвало в сцените с Банков. Wink

За целувките на Тонката мога да кажа, че колкото и да съм им се ядсовала, винаги успяваха да ме развълнуват по един или друг начин Smiley Страстно и романтично е момчето, брат му има какво още да научи от него в тая област Wink

# 577
Ауу, Дона, усещам, че още не си ми простила онази шега Grinning Не се връзвай, Тонката е чудесен и извън времето, в което се надяваме да умре, за да не ни пречи, всъщност много го харесваме Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Особено в първите епизоди ужасно много харесвам как лазеше по нервите на глътналия бастун негов брат Joy

# 578
По въпроса с Тони.Онази сутрин при кафемашината,когато Зорница се върна и тримата ми се сториха УНИКАЛНО красиви.Бяха ми като за семеен портрет на семейство еленови.
Оффф, да!!! Снимките им от тази среща най-много ги обичам Simple Smile Сладури Heart Eyes
Я да видя кое Доненце е тъжно?

Дончита, и аз нямам търпение за четвъртък! Hug
И ти ли се научи да правиш колажи Wink
Добре ти се получават!  Твърде  добре даже Simple Smile Ама как гледа! Добре, може ли да я запам и да се хиля неадекватно Joy
За целувките на Тонката мога да кажа, че колкото и да съм им се ядсовала, винаги успяваха да ме развълнуват по един или друг начин Smiley Страстно и романтично е момчето, брат му има какво още да научи от него в тая област Wink
Човекът си преследва плячката Joy Абе не може да му се отрече, като реши, се опитва и измисля все щуротии Joy

# 579
Освен това! Той няма нужда Генадиева да го побутва и да му помага да купува рози в стъклена кутия! Stuck Out Tongue Winking Eye

Оф, щях да пиша още нещо и забравих какво беше.

# 580
Не знам как го правите, но всеки път като почнем да коментираме и анализираме за стотен път тия страхотни сцени ме карате да си ги пусна да ги гледам. Joy

# 581
Колажи не съм се научила да правя. Това си беше чиста случайност. Ама ти позволявам да се смееш неадекватно цяла вечер. Joy

За любителите на котета. Какво си намерих току що пред блока.
Скрит текст:

# 582
Душичка златна! Heart Eyes

# 583
Ооо, че мило. Обожавам котки. Heart Да ви споделя и аз тогава снимка на моя котарак, който за съжаление, щом с майка ми и сестра ми се изнесохме от къщи изчезна. Confused Това беше най-сладкото и мило същество. Heart
Скрит текст:

# 584
Шушиииии Heart EyesHug

Общи условия

Активация на акаунт