ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 703
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
На мен ще ми липсват тези времена,Марио да се държи като ръб,а Тони да му лази по нервите. Cry

# 586
Ние се лигавим, а Зайко е: Аз да изкажа мойто положение сега!

# 587
Зайко се придържа строго към протокола хахахах. Политически коректна отвсякъде. Joy

# 588
На мен ще ми липсват тези времена,Марио да се държи като ръб,а Тони да му лази по нервите. Cry
Винаги можем да направим една сцена по старому. Примерно Албена като го зареже, той ще направи някоя простотия - ама мъничка, няма да се напива, обаче наш Марио ще върне автоматично старото АЗ, Тони ще се ядоса, че Марио отново е майка орлица и накрая Зори ще ги сдобри Heart Eyes
Обещавам да издържа хейта с повече джин с тоник Joy

И после всичко ще е както трябва, а именно - Какво пак си направил, брат ми???

# 589
Зайко се придържа строго към протокола хахахах. Политически коректна отвсякъде. Joy
Като се има предвид,че работя с 16 жени в една стая,нямаш си на идея колко политически коректна мога да съм. Joy Иначе да не съм жива.
Лека нощ от мен аз в момента съм на Банков,ще оперират със Зорница. Rolling Eyes

# 590
Като се има предвид,че работя с 16 жени в една стая,нямаш си на идея колко политически коректна мога да съм. Joy Иначе да не съм жива.

Хахахахах толкова добре те разбирам, че нямаш представа даже. Аз работя със 100 и кусур (сериозно) и около мен е един змиярник, в който ако не си политически коректна няма да излезеш цял. Joy За жалост на мен ми е ужасно трудно в някои моменти да си държа езика зад зъбките и ставам много "дипломатична".Grin

# 591
А, събрахме се работещите с жени! Как ми липсва времето, когато работех с “моите 12 мъже” (така им казвах) - цял отдел мъже и само аз женско Joy

# 592
А, събрахме се работещите с жени! Как ми липсва времето, когато работех с “моите 12 мъже” (така им казвах) - цял отдел мъже и само аз женско Joy

Ама ти да не си била в рая? Joy

# 593
Лека нощ от мен аз в момента съм на Банков,ще оперират със Зорница. Rolling Eyes
Зайко, това накрая като й се изрепчи, че тя иска да се налага?

# 594
Моите са 3, но крякат като за 100.
И аз съм гръмогласна, но от тях ме заболява главата. Еле пък днеска Joy

Зайко, с този Банков за кошмари ли се подготвяш? Grinning

# 595
Оооо, аз също искам Тони да търка сол на главата на Марио за нещо, което е направил на Зорница Joy

Ето го и моя писан, отидох до родителите ми днес и сканирах две от снимките, които намерих. Мама много се кара на сестра ми тогава, защото ме е отрязала на снимките за сметка на котката Joy това беше, когато ни го купиха Simple Smile
Скрит текст:

# 596
Ама ти да не си била в рая? Joy

Мхм......бях!

Аз май ще си пусна Вездесъщият след мача Simple Smile

# 597
Марио ше прави на Зорница само хубави работи, Тони няма да има за какво да му пили на главата Wink

# 598
Марио ше прави на Зорница само хубави работи, Тони няма да има за какво да му пили на главата Wink

Мечтай си, мечтите са безплатни Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, ако говориш за спалнята, да - там ще ѝ прави хубави работи Joy

# 599
Москита, май 23 епизод едно малко момиченце с проблем с бъбрека.

Общи условия

Активация на акаунт