ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 713
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
И все пак Москита, ако Марио нещо сгафи със Зорница искам Тони хубаво да му срита задника, да ходи да си оправя бъркотиите, айдеее. Пиленето на главата също няма да го откажа. Joy Изобщо тоя път трябва малко да си разменят ролите - Тони да влива акъл в главата на брат си при нужда.

# 601
Москита, май 23 епизод едно малко момиченце с проблем с бъбрека.
Аааа, първата операция. И за там имам какво да кажа ама ще замълча да съм политически коректна Joy

# 602
Оооо аз съм на книга, не мога да си позволя да включа компютъра и да не спя после цяла вечер Joy
Той Марио няма много да сгафи, нещо дребно, за да му се сърди тя едно дежурство.

# 603
Оооо аз съм на книга, не мога да си позволя да включа компютъра и да не спя после цяла вечер Joy
Той Марио няма много да сгафи, нещо дребно, за да му се сърди тя едно дежурство.

Както казахме, ще имат лееееки сътресения. Нищо сериозно. Wink

# 604
Аз пък работя само сред жени, абсолютен кокошарник, горкият директор с толкова жени не му е лесно Joy

Ровя се из ютюб и открих това, ефектите са много готини, особено това с роклята , беше много готино и ефектно:
https://www.youtube.com/watch?v=Qofj8MKO6mk

Моски, кажи си, давай Grinning

# 605
Какво да си кажа, още тогава почнах да го гледам строго изпод вежди как се държи с нея - абсолютно безцеремонно я накара да направи нещо, което я поставя в опасност, злоупотребявайки с позицията си, при положение, че можеше да отдели две минути да я убеди и тя щеше да се съгласи. Само си представи какво би й казал Марио в такава ситуация. Сигурна съм, че щеше да я убеди по неговия си начин без да я притиска до стената.

# 606
Аз пък работя само сред жени, абсолютен кокошарник, горкият директор с толкова жени не му е лесно Joy

Твоето е кокошарник, по-добре звучи. Аз съм в същинско змийско гнездо. Добре, че на шефа не се занимава с нас. Joy

Ами Москита, спомни си сцената в колата с внучето на Фотев. Марио спокойно и само с поглед успя да я убеди да действа. Така се прави! Точно тая сцена до някаква степен, на мен ми показа какъв е Марио като човек, както и Банков в онази сцена със Зорница. Единият обича да диктува винаги правилата и да се налага (без значение дали е свързано с работата или личния живот), а Марио подхожда деликатно, без да притиска.

# 607
Точно, Яни, и аз за това си мислех:)
Едно от нещата, които ужасно много харесвам у Марио е, че винаги се е отнасял с уважение към нея като лекар. Не мога да кажа същото за Банков. Когато към края пак оперираха заедно, той отново се отнесе ужасно безцеремонно с нея.

# 608
Привет Simple Smile)
Имам изключително важен въпрос Grinning Как се действа ''политически коректно'' ,защото и аз работя сред колектив от около 20 жени и честно да си призная никак не ми се получава да си мълча, заради което отнасям страшен хейт Grinning Почти колкото Зорница във фб Grinning

Уф, сцената в аварийното ми е топ. И аз като Янито я превъртам по 100+ пъти Heart Изключително ме кефи как Зорито се хвърли със страст и хъс, а Бате бързо овладя пожара Heart Струва ми се, че това беше и моментът, в който картите бяха на масата за тях двамата.

# 609
Точно, Яни, и аз за това си мислех:)
Едно от нещата, които ужасно много харесвам у Марио е, че винаги се е отнасял с уважение към нея като лекар. Не мога да кажа същото за Банков. Когато към края пак оперираха заедно, той отново се отнесе ужасно безцеремонно с нея.

Общо взето той така безцеремонно се отнасяше с нея до последно, не само в работата. Пренебрегваше я, понякога я нагрубяваше, а в последните епизоди проявяваше тотално безразличие към нея, което аз не можах да си обясня как се случи, нали уж толкова драпаше да му прости и да се върне при него? Тя беше като послушно паленце, което ходи след него и изпълнява. Както му каза в един от епизодите - той обича да диктува правилата.

Пфф, ей сега си пуснах сцената на летището, когато се сбогуваха, просто така да изпробвам себе си. Ами не, нищо не е същото, не ми въздейства, че да пусна сълзата хахаха. Тегава беше сцената, но явно аз съм станала коравосърдечна. Joy Мога да се разплача, ама само от радост на сцената в подписа ми. Grinning

# 610
Мен от тази сцена ме разплаква единствено фактът, че Зорница остана сама и зарязана.

Още помня онзи случай като тя повръщаше. Няма добре ли си, няма имаш ли нужда от нещо - казах ти да не ги ядеш тия скариди. Бррр.

Фифф, за Зорница моментът на истината беше Пламена, тя затова непосредствено след случката събра сили та му се метна на врата Grinning Марио тогава просто се предаде Grinning

# 611
Моски, вече и аз съм на тоя хал. Хваща ме гърлото само като видя тъжната й физиономия докато си тръгва от летището и в този момент зад кадър чувам Вапцаров. А и песента също налива масло в огъня, аз затова не мога да я слушам баш, нищо, че е много хубава. Просто пред очите ми винаги изниква тъжното лице на Зорница.

Зорница тогава беше толкова щастлива и доволна от факта, че не е спал с нея, че все едно награда му даде и показа всичките си чувства. Grinning

# 612
Изобщо не съм ревлива, трудно се трогвам чак до сълзи, става ми тъжно, но до тук. В ОЖ са ме разплаквали, ама при повторение на епизод единствено Зорница след аборта на пейката. Филми, които съм гледала няколко пъти и съм плакала всеки един  път са Три метра над небето и Теорията на всичко, особенно на трите метра, който го е гледал, когато му подари снимката и водопада дойде, а и на Бързи и яростни, ама то заради песента посветена на Пол Уокър, цялата зала беше ревввв Grinning

# 613
Аз съм много емоционална, чувствителна и импулсивна по принцип и мога на всичко да се разплача (за филми и сериали имам предвид специално). Било то на тъжна сцена или от щастие. За последното хем сълзите ми текат, хем се усмихвам. JoyТака бях на финала на Откраднат живот този сезон. Хората зодия Стрелец сме така. Grinning
На Три метра над небето не помня дали ревах, ама после доста време ме държа филма като се разделиха.

# 614
Не знам кой е по-зле - Павлов или Захариев в социалните мрежи, абсолютна конкуренция са си за титлата, Диана да ги пинаучи за тези неща Joy
За Димитър е най-постнo от към информация и снимки, трябва да се задоволяваме и с малкото, какво да се прави Grinning

Диана да хваща под ръка Наум и да им изнесе една лекция за общуването в социалните мрежи хахаха. Те двамата са спецове. Joy А на Димитър как не му направиха нито едно интервю? Само за него нищо. То не, че за Велислав имаше много неща де, ама все пак...
Интервютата на Велислав са само заради "Вездесъщия", няма за ОЖ

Общи условия

Активация на акаунт