Американски колеж - дванадесета тема

• 62 992
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Като получихме писмото мислех да пиша във форума, но се отнесох. Сега обаче получим ли нещо ще се старая да споделям, за инфо.

# 556
.Въобще как стои въпросът с учебниците за 8 клас?
Не купувате учебници нито една година. Детето трябва да ги връща запазени и без да подчертава вътре.
Не купувайте и тетрадки предварително. Учителите ще си кажат на децата какво им е необходимо.

Днес от ФБ на АК видях снимка с усмихнатите лица на Крокър и Клемпа с новороденото им бебенце и щастливата кака. Да са им живи и здрави децата! Учители със сърца, които дори родителите помнят дълго!
Заминаха 2012 да преподават в Париж! Но обичта и уважението им с техните ученици, ги върна в София за бала на випуск 2013!

# 557
дублира ми отговорите и сега не мога да го изтрия.
Но добър повод да питам има ли някой из София между 15-20 август за срещичка.

# 558
Аз съм налична Simple Smile
За учебниците - купувах само по испански... и то защото моя младеж държеше да си пише по учебника, а и беше някакви 14-15лв Wink И за 5те години един сборник по математика съм купила Grinning
За началото на учебната година ви трябва раница, тефтерче за записки през организационната седмица кой какви изисквания има... спортен екип и гуменки за салона, задължително с бели или светли подметки (да не "пишат" по пода Wink) , ей това последното ми беше най сложно...

# 559
  • София
И аз, с удоволствие.

# 560
  • На топло в неговото сърце.
Аз съм налична Simple Smile
изисквания има... спортен екип и гуменки за салона, задължително с бели или светли подметки (да не "пишат" по пода Wink) , ей това последното ми беше най сложно...
И от къде намерихте не "пишещи"по пода обувки?

# 561
  • София
С бели подметки. Последните години са "модерни" такива маратонки, та "вече" има.

https://www.sportdepot.bg/bg/skechers/brand-366

# 562
  • На топло в неговото сърце.
С бели подметки. Последните години са "модерни" такива маратонки, та "вече" има.

https://www.sportdepot.bg/bg/skechers/brand-366
Благодаря за бързия отговор Hands Plus1

# 563
Даааа, вече е по-лесно, има навсякъде от тези "маратонки за скуош", "маратонки за волейбол"... има вече и просто гуменки с бяла подметка по края и бежово отдолу... Иначе нямат никакви особени изисквания за екипа за спорт (не като в училището на малкия - цвят на тениска, цвят и дължина на късите панталонки/ клин за момичета... абе драма!)
Вижте в предишната тема обяснявах някъде за "орагайзер"/тефтер календар за задачи... само не съм сигурна сега с тези "хром бук" дали вече и органайзера не е електронизиран Grinning

Важно: осигурете "непрекъсваем" интернет вкъщи, имали сме драми с прекъсване на "жичния"... сега е лесно - мобилен интернет, повече GB на телефона на ученика за да си ползва телефона за рутер и така... Някои домашни само се пращаха, други се печатаха да се носят и на хартия... та още в осми клас взехме едно простичко принтерче вкъщи. Може да се печата и в Колежа, но ако е за първите часове, просто няма време...

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 09:56 от peneva_a

# 564
Благодаря за споделената информация. Аз като за първа година смятах да не купувам тетрадки предварително -  ново училище все пак. Ще изчакам да кажат какви са изискванията.  Белите подметки , започвам да ги търся , че после ще е лудница.И аз съм в София , макар че съм майка на дете , което сега ще е 8 клас и не ви познавам, ако още някоя майка на бъдещ 8-ник се вклюи ще е супер. Със сигурност ще досадим от въпроси Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 565
Четейки "клин" , направо изтръпнах, но видях, че не е за АК. Дъщеря ми отказва да носи клинове и се притесних Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 566
  • София

И аз съм налична. Само дано не решите срещата да е на 18-ти август - изпращам младежа  същия ден, ще съм се "скъсала" от рев и респективно, едва ли ще съм най - добрата компания Sad
Иначе когато и където решите, аз съм "за"...

# 567
  • София
Предполагам ще е през седмицата (ние уикендите "бягаме" от София). Предлагам вторник или сряда.

# 568
...И аз съм налична. Само дано не решите срещата да е на 18-ти август - изпращам младежа  същия ден, ще съм се "скъсала" от рев и респективно, едва ли ще съм най - добрата компания Sad
Иначе когато и където решите, аз съм "за"...
Ти пък, тъкмо да те поразсеем... така сте "презокенаските" , заминават по-рано...
Скрит текст:
Моя си е тук, ама не мога цяло лято да му видя очите - прибира се перем (или звъни за инструктаж, ако не се засичаме), информира ме, че заминава... и така... Явно гледа да има по-плавен преход Smirk

# 569
И ако е някъде в центъра ще е супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт