Американски колеж - дванадесета тема

• 62 991
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Рос, много се зарадвах като прочетох за Аманда Крокър и Клемпа, на които и аз съм фенка!

Шарки, в интервала от 15 до 20 август няма вторник, нито сряда...

Аз мога на 19 (неделя, вечерта) или на 20 (вечерта, понеделник) от изброените. Ще следя какво ще се уговорите.

# 571
  • София
Явно съм още jetlagged (посипвам си главата с пепел). Някак си ми е останало спомен 13-17...

Е, на 15 и 16 (сряда и четвъртък) можем. (Аз мога и на 19, вечерта). Бодега на Руски как ви се струва?

# 572
  • София
Хаха, и аз съм някакъв лаг, ама не е джет при мен... май е уърк... 15-ти е сряда! (Коригирам се.)

# 573
Аз ще се включа с удоволствие , за който и от тези дни  да е. Обещавам, че няма да съм "много" досадна с въпроси Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 574
  • София
С бели подметки. Последните години са "модерни" такива маратонки, та "вече" има.

https://www.sportdepot.bg/bg/skechers/brand-366

Май че "бели" и "немаркиращи" подметки са две различни неща. Повече зависи от материала и изработката, а не от цвета на подметката - немаркиращите не оставят следи от надраскване по пода.

# 575
Ехее, не очаквах, че толкова много мами има в София! Супер!!!
19-ти или 20-ти явно пасва на всички, а и ще успоким Hellsun ( синът й вече ще е пристигнал и настанил се).
Претенции за място не мисля, че е редно да имаме, а по-скоро кой би ни изтърпял ( лично мнение. Не твърдя да съм права)

# 576
Здравейте Simple Smile

Майка съм на бъдещ осмокласник и ще се опитам дадойда и на срещата идната седмица (пропускам ли нещо в организацията? ) Бих искала да попитам пак за спорта - мисля, че видях корт на отворените врати. Може ли детето да си избира спорт и въобще как точно са организирани спортните занимания?

# 577
Здравейте Simple Smile

Майка съм на бъдещ осмокласник и ще се опитам дадойда и на срещата идната седмица (пропускам ли нещо в организацията? ) Бих искала да попитам пак за спорта - мисля, че видях корт на отворените врати. Може ли детето да си избира спорт и въобще как точно са организирани спортните занимания?

Задължителния спорт в училище не се избира. Има клубове и отбори по спортове... там детето се записва по свой избор.

# 578
  • София
Влизам с призив да си изберем място и час на срещата, че 19-20 08 наближава.

# 579
  • софия
Влизам с призив да си изберем място и час на срещата, че 19-20 08 наближава.
Отидете в made in blue. Само дано не ви се стори твърде арт.
Аз за съжаление няма да мога да дойда ( а пък много искам)
Приятно изкарване от мен Simple Smile

# 580
За мен и  давта дни са ОК. Ако е 20.08 съм налична след 18.30 часа.

# 581
  • гр. София
Цял месец не бях влизала в темата и ето, че днес ме изненадахте приятно с организацията за среща!!! Ще се радвам да се видим отново!

# 582
  • София
Rosss, на теб 20.08. късно ли ти е? Защото и на мен 20.08., понеделник,  ми е за предпочитане (да не препирам ММ да шофира бързо в неделя на връщане към  София).

# 583
20.08 след 18,30 в Бодега на Руски как ви се струва?

Мейд ин блу е винаги пълно и ако ни потрябват екстра места , няма да имаме шанс.

# 584
Супер. За мен ОК. Там ще съм. Само да попитам, понеже съм "нова" , как да ви разпозная Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт