Американски колеж - дванадесета тема

• 62 989
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Денят, часът и мястото са отлични! Ще бъда там и се радвам за срещата!

# 586
  • София
Аз съм много висока, рошава и руса с очила. И шумна. Като влезна и седна (обикновено съм първа), ще кажа на салонния управител, че сме масата на мамите на деца от АК, така че ако някой влезе и пита, да го насочват към нашата маса.

Значи имаме твърдо Бодега на Руски, 20.08., понеделник (уточнявам за всички "лагнати"), от 18.30.

# 587
Хахаха ! Ще търся най- шумната маса:). Аз съм ниска , почти руса и с очила хахаха.

# 588
  • На топло в неговото сърце.
Аз съм много висока, рошава и руса с очила. И шумна. Като влезна и седна (обикновено съм първа), ще кажа на салонния управител, че сме масата на мамите на деца от АК, така че ако някой влезе и пита, да го насочват към нашата маса.

Значи имаме твърдо Бодега на Руски, 20.08., понеделник (уточнявам за всички "лагнати"), от 18.30.
Страхотен автопортрет.

# 589
Аз съм много висока, рошава и руса с очила. И шумна.
Стига деееее.... Smiling Imp Тя е руса с очила Wink като е седнала, височината не се вижда... А след работа, може би всички ще сме рошави Thinking
Ross, пусни на лични едно име на което ще е резервацията Flowers Hibiscus Че две-три дами ще разпозная (евентуално), ама да не се оглеждам много...

ПП: Ха, Шарки се е дописала, ясно!

# 590
Разчитам на Шарки за резервацията. Но ако тя не може, ще им се обадя .
А няма как да се обърка маса с над 10- на жени😊😊

# 591
  • София
Калъч, guys. И Бодегата на "Цар Освободител" е в ремонт (освен Бодегата в Студ. град). Единствената Бодега, която работи е на Цар Асен'6. Да резервирам ли там? Това е до Съдебната палата...не най-хубавото място за сами жени късно вечер.

# 592
Аз съм ОК, то много места не работя през август, та ще ни е трудно търсенето...

# 593
  • гр. София
Предлагам в Spaghetti Kitchen на пл. Света Неделя - тел. за резервации 0893046666

# 594
  • София
Здравейте, момичета! Обръщам се с молба към тези от вас, чиито деца са ходили на специфичен курс за подготовка за изпита в АК за координати и мнения.

Предварително благодаря!

# 595
И аз ще се включа с удоволствие за понеделник /20.08. - 18,30ч. Мога да предложа резервация - Петлето на "Неофит Рилски"- има хубава градина и кухня. Ако пък вече има резервация- идвам без коментар. А как ще се разпознаем- едни такива весели, щастливи майки /защото е преди началото на учебната година/ ... Най-добре е резервацията да е тематична- на майките от АК и всичко ще е наред.

# 596
Където решите съм ОК. Като вариант ако няма места или нещо не работи - "Виктория " Военния клуб в градината.

# 597
  • София
Резервирах в Спагети Кичън на Св. Неделя, 18.30, понеделник. Резервацията е на мое име (не "ник"), но на входа ще кажа да казват "масата на майките от АК". Масата е за 10-12 души Simple Smile.

Петлето - следващия път.

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 20:39 от Sharky*

# 598
Супер. До понеделник !

# 599
Ида и аз!

Общи условия

Активация на акаунт