Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 26 юни 2018, 09:59 ч.

Рейки тема 5

 • 9 771
 • 71
 •   1
Отговори
# 60
 • Мнения: 639
Здравейте и от мен
 Моля, дайте ми идеи как да използвам Рейки в ежедневния си живот.

Като чета информацията , до която се доккосвам , Рейки ми изглежда нещо съвсем естествено и няма нужда от подробни ритуали , а само да се обърна към енергията, за да потече прз храната и напитката ми ( например).
 Друг път , обаче си мисля , че има нужда от точно определени действия или думички , за да се случат нещата.
 
И така ми се иска всеки ден да каня Рейки в живота си, ала не съм сигурна , че правилно върша нещата и не знам дали процесът ще тече.
Например ми стои в главата , че трябва да си правя цял сеанс от час и нещо , като преди това разчистя пространството , в което се намирам, паля ароматна свещ, пускам музика и стоя в тъмна и необезпокоявана стая ( дори предупреждавам мъжа ми да стои тихо в другата стая)
Отнема време и ми се струва прекалено изискващо. Задължителни ли са всички тези подробности или моята мастърка така ми ги е наложила от собствената си интерпретация?

Струва ми се , че нещата могат и с лекота да се случват
Моля за разяснения Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 00:08 от Serendipity*

# 61
 • Стара Загора
 • Мнения: 1 310
При Рейки няма нищо задължително и си се случват с лекота нещата.Няма нужда от тези приготовления ,за да тече енергията.Нужно е само намерението да я използваме.Не са необходими специални думи и т.н .Всичко това го правим за наше убеждение .
Рейки си тече понякога без да искаме да активираме, ако имаме нужда , колкото повече лекота и свобода толкова по-добре.
Всички тези ритуали ги правя ако имам възможност и да се" поглезя", но не и ежедневно.
Аз в началото също бях така със специални подготовки...все едно Рейки ще се пропилее напразно , ако не я използвам правилно ,което е голяма заблуда .
Hug Успех

# 62
 • Мнения: 49
Здравейте, може ли да се овладее рейки без учител?
не

# 63
 • Мнения: 4
 Здравейте. Може ли някой да ми поясни едно чудене. Ако имам опасения, че някой е направил магия на съпругът ми, която засяга отношенията ни. Възможно ли е с рейки енергията да се изчисти, хармонизира. Етично мога ли да правя рейки сеанс без негово знание с цел изчистване чуждо влияние, ако има такова? Благодаря ви.

# 64
 • Стара Загора
 • Мнения: 1 310
С кое ниво Рейки сте?С второ може да работите върху ситуация, за да се подобрят отношенията ви.Когато човек има силна вяра, магията няма сила.Работете за засилване на вярата ви.Има символ в Рейки, който е за изчистване на такива въздействия , но нямам опит, за да споделя.
Не е редно да пращаме енергия на човек без негово съгласие!

# 65
 • Мнения: 1 791
Разговаряйте със съпруга си, изяснете всички недоразумения и проблеми между вас преди да си внушавате, че има външно негативно енергийно въздействие, което е доста по-рядък случай. Ако видите, че се държи съвършено неадекватно спрямо както го познавате или изобщо избягва разговор по възникващите проблеми между вас тогава вече може да проверите дали има наличие на външно вмешателство за да бъде отстранено. Със или без негово знание също можете да изпращате Рейки към ситуацията с цел да бъде разрешена по най-добрия начин за всички и без вреда за никого, но според мен това ще е временно облекчаване на симптомите в случай на действаща негативна програма. Всичко е енергия, например храната също е енергия, може да бъде както лекарство така и отрова и няма значение дали изобщо вярваме в съществуването на отрови то поглъщането на такава може да се окаже пагубно. В дуалистичния свят в който живеем всяко нещо съществува в двете крайности и с всички нюанси между тях. За съжаление няма как да вярваме, че съществува само лечебна енергия, а да не съществува и такава, която ни унищожава. Никой от пострадалите от силно радиационно облъчване например не се е спасил само с вяра. Наличието на Киприянови и други молитви потвърждава съществуването на целенасочени пагубни външни въздействия(дори и да не се категоризират като магия), които първо трябва да бъдат неутрализирани и после да се прави възстановяване на щетите където вече Рейки може да е от полза.
Надявам се, че недоразуменията между вас са от натрупано премълчаване и ненавременно изясняване на нормално възникващи проблеми в семейството и с околните и изпращане на Рейки към ситуацията би спомогнало за нейното постепенно разрешаване.

# 66
 • Мнения: 232
  Здравейте, някой прави ли рейки от разстояние? Или познавате ли някой който прави? Може ли с рейки да се помогне за започване на желаната работа? Все съм на крачка и все не стават нещата. Всички отговори ще са ми от полза.
Благодаря!

# 67
 • Мнения: 1 791
В случая нещата са по-прости и може да се изпраща Рейки директно към написано желание. Ето един примерен шаблон в центъра на който можете да си напишете желанието за успешно намиране на желана работа и да му давате Рейки всеки ден по около 5 минути така както бихте го правили на човек до вас. Ако желанието ви е с голяма стойност за вас и е без вреда за никого би трябвало да се осъществи в значима степен достатъчно бързо.

# 68
 • weiter, weiter, ... weiterstadt
 • Мнения: 12 871
Етично мога ли да правя рейки сеанс без негово знание с цел изчистване чуждо влияние, ако има такова? Благодаря ви.

Една идея от мен: иди да ти пеят Киприянова молитва.
Аз с майка съм ходила преди време, защото баща ми много се промени. В църквата казахме, че е за него. После вкъщи прикадихме и пръскахме със светена вода.

# 69
 • Мнения: 6
Здравейте! Къде мога да намеря рейки ле4ител?

# 70
 • weiter, weiter, ... weiterstadt
 • Мнения: 12 871
В този под форум има тема за енергийна взаимопомощ. Там могат да ти пуснат рейки или ако държиш на реален сеанс да попиташ кой може да ти направи.

# 71
 • Мнения: 6
В тоцжзи под форум има тема за енергийна взаимопомощ. Там могат да ти пуснат рейки или ако държиш на реален сеанс да попиташ кой може да ти направи.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт