ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 696
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
😍
Скрит текст:

# 211
  • София
Хъмбъл, този филм има ли шанс да бъде намерен? Не мога да повярвам, че никъде не е качен. Много е тъпо, че и да иска човек не може да го гледа.
Ох, Зорница каква била с Банков - ми да, беше тъжна, самотна, наранена. Как след това, което изживя да остане същата. Всичко около Банков остави дълбоки белези, които както каза Генадиева, могат да се излекуват само с по-силна любов. Истински се радвам, че Зорница намери такава любов в лицето на Марио и усмивката започна да се връща на лицето и.

# 212
Сега като си говорех с една приятелка и тя гледа сериала, разказвам за тея неща с тука има тука няма и тя ми каза "Най-сигурно ще е, че Вергов се връща ако Диана пусне едно селфи с него", задавих се като го каза JoyJoyJoy

Роси, така е, много е тъпо това, толкова неща се снимат, а ние виждаме едва 10 процента от тях Unamused

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 10:54 от maichetoo0o

# 213
Вергов качил снимка с бас китара...той братлетата ли иска да конкурира Joy Joy
Съжалявам, ама ми стана много забавно Simple Smile

# 214
Лелеее, Хъмбъл! Heart Eyes
Надявам се някога някак да се доберем до този филм. Защо ги правят, като.после не го дават да ги гледаме?! Confused

Зорница грееше с Банков, дума да няма. Особено втората половина на сезона, направо беше като цяла нова галактика от светлина. Той затова я ошамари - да спре да се лендзи като петокласничка Joy

# 215
Дриго мое любимо сравнение от фейсбук е след целувката на тавана Зорница преди как била целувала пък сега едвам. А защо ли сигурно е вследствие на греенето с доцента. Според мен онази вечер Марио и показа толкова нежност и грижа, колкото нямаше да получи от Банков за 10 години, но може пак аз да не съм разбрала.

# 216
Зайко, аз едно нещо разбрах. Без да искам да звуча надменно, но когато просто хвърляш по едно око на сериала, някак детайлите убягват. И е трудно да вникнеш в това, което се случва и да осъзнаеш, че героинята е толкова съсипана и наранена, че всяка близост и интимност е страшна и болезнена за нея и ако за човек срещу нея тя е важна, той трябва да бъде нежен и внимателен, за да й вдъхне сигурност, да не я уплаши, да й покаже, че разбира болката и и ще бъде търпелив. Ама като не се опитваш да вникнеш, гледаш картинки Grinning

# 217
Дриго мое любимо сравнение от фейсбук е след целувката на тавана Зорница преди как била целувала пък сега едвам. А защо ли сигурно е вследствие на греенето с доцента. Според мен онази вечер Марио и показа толкова нежност и грижа, колкото нямаше да получи от Банков за 10 години, но може пак аз да не съм разбрала.

Добре, че влизам отвреме навреме там, че иначе направо ще се взривя Joy Joy
Да, тя с такова отвръщение го целуваше, че нараво не знам как се съгласи да се ожени за него, но съм сигурна, че ние не сме разбрали правилно Rolling Eyes Човек може и да гледа, но да не вижда, или по-споко да вижда това, което му се иска Wink

# 218
Хъмбъл, предната снимка, която си качила, е от същия филм, нали? Хубаво, не ги разпространяват из нета, но пък и никъде не ги прожектират, освен първоначално на някой друг фестивал. Mного тъпо. Вярно, че е късометражен, но все пак за какво ги правят, като не достигат до по-широка публика.

Вергов качил снимка с бас китара...той братлетата ли иска да конкурира Joy Joy
Съжалявам, ама ми стана много забавно Simple Smile
Позьор  Laughing

Добро утро. Някой да ме светне какво е това последното във фейсбук групата. Някаква жена, която пуска обяви за статисти в сериала е писала, че остава малко до старта на Откраднат живот 6, но преди това трябва да поснимат в Рим и да се готват за лятото да са римляни и египтяни в киноцентъра в Бояна. Отдолу имаше коментар дали някой няма да е на меден месец?
...защото тия дни Вездесъщият ще го прожектирст на някакъв фестивал в Рим и сe бъзикахме дали няма да има снимки на сериала от там и нашите двама влюбени да ги видим на меден месец Joy
Хаха, така става, когато cамо тайно четеш  Laughing Разбрал-недоразбрал  Laughing
Cпомням си и зимата как се бъзикахме, а една дама пренасяше изкривено шегите във фейсбук и ги представяше като "в бг мамма, където имат информация от вътрешен човек и достоверен източник, пишат че..."   Laughing

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 11:19 от Zlati***

# 219
Дриго мое любимо сравнение от фейсбук е след целувката на тавана Зорница преди как била целувала пък сега едвам.
Да, тя с такова отвръщение го целуваше,
Тия явно не са гледали целувката на аварийния. Толкова едвам и отвратена беше, чеееее направо не беше целувка това

Или като го засмука пред апартамента му, преди да попаднат на Тони

Или тук....

нееее, с отвращение целува Зорница!

Скрит текст:
Имам притеснително много гифчета и целуващите се снимки на телефона...

# 220
Ауууу, Донита, след тоя пост с тия гифчета съм вечен Ваш роб Revolving Hearts

# 221
Единствената целувка дето не се получи много, много за мен беше след като тя му беше разказала за аборта, ама те двамата не са виновни за това, ъгъла беше толкова неудобен, че бяха като рибки Grinning

Ето Дона онагледила с останалите добри Simple Smile, да ти е драго да ги гледаш Heart Eyes, особено тая пред апартамента на Марио Heart

# 222
Доне, мъка, мъкааа. Направо жал да ти стане за Зори, как се насилва, милата, да целува Joy Ето, има доста видео материал, който да го докаже Grin
На аварийния щеше да го отнесе направо, така го засмука, направо Марио валяк го гази, но той не се оплаква Smiley

# 223
Ауууу, Донита, след тоя пост с тия гифчета съм вечен Ваш роб Revolving Hearts
Wink За пръв и последен път Wink Имам реноме да пазя все пак.

Майче...аз всъщност и тази им целувка много харесвам. Самата им поза - той горе- тя долу....абе хубава им е. Знам, че повечето не ѝ се кефите

Аничка, тазк на аварийния ми е най-любимата на мен. Първо, заради усмихнатата и “жива” Зорница, второ заради нежния Марио, трето заради самата мен - още помня каква емоция изпитах.
п.с. аааа, не!! Тази и целувката в подпокривното са ми наравно! Егати нежността, егати и чудото е там! Ноу комент!

# 224
Дона, аз също я харесвам много целувката в мазето. Заради емоцията, заради това, че за пореден път не устоя и се върна, заради ръцете му на лицето й. Беше си чудесна.
Иначе аз любима май не мога да посоча, всичките ги обичам. Но на тая в ритуалната зала се хиля като ряпа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт