ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Доне, ако е така наистина, ще гледам 6ти сезон както 5ти сезон - ще си дебна за моменти на Марио и Зорница и другите въобще няма да им обръщам внимание.
Омръзна ми от тая Жекова. Честно. Не ми се гледат още от неините драми. Имам чувството, че много наблягат на тази история, а тя е най-безинтересната. Единствено на баба ми може би би и била интересна, ако гледаше сериала.
Не знам защо сценаристите толкова наблягат на драмата и то от лично естество. Измислят абсурдно фантастични сюжети само и само да направят от нищо нещо. Не ми се мисли новите персонажи какви драма куин ще бъдат.
Яд ме е, че "моят" човек ще бъде потърпевш от цялата работа, защото той неминуемо ще е около нея...ама квото-такова.
И аз не го разбирам наблягането на драмата. Можеше да има готино развитие на персонажите, интересни казуси, пак да има лични трагедии, но да няма такъв фокус.
Все още имам надежди за новите персонажи. Ето този сезон се псравиха добре с вкарването на Фотеви и Ковачеви.

ддимитрова - според мен през август. Освен ако не излезе някоя папарашка снимка

# 106
Яни, и Банков и Зорница ги даваха малко. Даже на техния фон Марио и Зорница ги дават ехееее Grinning.
Банков и Зорница се сблъскаха на два пъти за по една минута и след това имаше един епизод, в който тя оперира със Захариев и вече ни запознаха с  историята им. Това беше, ако не се лъжа, 16-ти епизод. До 23-ти Банков изобщо го нямаше, Зорница я дадоха веднъж как си говори с Петър за минута и веднъж се скара с Романова и толкова. После до момента с катастрофата се моткаха горе-долу редовно, до операцията на приятеля му, значи около 4 епизода. После изчезнаха 3-4 епизода не ги даваха въобще, докато стигнахме до момента, в който той я намери в кафето, говориха една минута, тя си тръгна и накрая тя влезе в кабинета му, където също сцената беше една-две минути. В епизода, когато тя отиде у тях бяха малко по-застъпени и оттам нататък чааак до момента с бременността ги нямаше никакви, вясваха се там за някакво дребно време и толкова.

Марио и Зорница като почнаха ударно от първия епизод до момента с излизането ѝ в отпуск си бяха плътно - единия, другия, двамата заедно, тоест, до към 24-ти. След отпуска от 29-ти до 33 имаше 5 епизода, в които бяха доста централни персонажи, после в няколко ту се мяркаха, ту ги нямаше, после дойдоха 39-43, където пак си бяха централни и след това до разболяването на Тони бяха пак малко по-рехави. На мен само на финала не ми бяха ок като време, другите ги преглъщах Simple Smile

# 107
Моски, явно на мен така ми се е сторило хаха.

# 108
Албена ми е много неприятна като персонаж и само като знам с какъв сюжет ще сме заети в 6 сезон, Ванчето рай ще се окаже.

Новите кой знае те пък какви емоционални инвалиди ще са и те, ще дойдат с драма багажа си, то нормални и щастливи хора няма работещи.

# 109
Албена ми е много неприятна като персонаж и само като знам с какъв сюжет ще сме заети в 6 сезон, Ванчето рай ще се окаже.

Новите кой знае те пък какви емоционални инвалиди ще са и те, ще дойдат с драма багажа си, то нормални и щастливи хора няма работещи.
Затова се надявам Марио и Зорница да ги оставят малко по-спокойно да дишат. Щото освен новите и Албена, ще ни натресат Фотеви, Боби и Жекова и ще стане страхотно просто.

# 110
Моски, явно на мен така ми се е сторило хаха.

Това защото си гледала само по веднъж 4-ти сезон Wink
Такива оставени намира няма при нашите сценаристи, може да не са силно застъпени, но драма ще има и при тях, дали Банков ще е част от драмата, не знам, но няма да се очудя да им спретнат и на тях някоя изневяра.

Според мен пак ще се придържат към схемата 4-5 епизода две-три истории, правят пауза с тях и пускат другите две-три истории, пак пуза и така ще ги редуват. Някои ще ги разрешат към средата на сезона, както Мазови-Ваня, а другите за финал.

# 111
Диана и цвят?

# 112
Не си приличат много с майка си, но от нея е взела слънчевата усмивка Simple Smile
Аз стигнах до извода, че Диана има два гардероба - шарен и цветен за морето и черно-бял за всички останали места Grinning

# 113

Искам я пак с черна коса, не ми харесва така.

# 114
Олее, колко е красива Диана така цветно облечена, много й отива. Гледам и тен си има, а цветът на косата е страхотно допълнение. Heart

Майче, да ти кажа може и от това да е хахах. Ако си пусна още 30 пъти Марио и Зорница ще почна да си мисля, че са ги давали постоянно. Joy

# 115
И то не един цвят, а няколко на брой Grinning
Добър тен е хванала, не е почерняла много, лек слънчев загар си има

# 116
И то не един цвят, а няколко на брой Grinning
Добър тен е хванала, не е почерняла много, лек слънчев загар си има

Извиянвай, ама тя от 20 май е на морето (както ни осведомиха) - не тен, ами афро тен трябваше да е хванала Joy

тъкмо се чудех кой е писал при комшиите

# 117
20 май ли? Това да не е заради онази жена дето се оплака за отпуските им?
Втори опит Grinning

# 118
Супер готинка е Диана Heart

Аз много се дразня като са наблъскали 928310 персонажи и смешното е, че на сценаристите като че ли им се иска всичките да са главни и им измислят по някакви огромни проблеми... Затова и ми се иска да вкарат максимум 1-2ма нови персонажи, иначе става адски пренаселено...
Майче, ако е така с епизодите поне да издават предварително график кой кога ще дават, за да знам кога да не гледам Grinning
Леле, ако има изневери при Марио и Зорница ще спра да гледам, заклевам се...

# 119
Тва с изневерите как пък ти дойде на акъла?
Една приятелка ми прати това....намеква нещо?

Общи условия

Активация на акаунт