ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Тони с Владов и Пенев?!? Абсурд хахахах. Тони е мъж на място, къде го слагате при тия двамата кретени? Joy

Значи сега се прибирам и отварам последната от 8те. Само при тая мисъл ми се допи Joy Joy
Абе кой беше по-големия идиот - Владов или Пенев?

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 16:33 от Анонимен

# 166
Тони с Владов и Пенев?!? Абсурд хахахах. Тони е мъж на място, къде го слагате при тия двамата кретени? Joy

Значи сега се прибирам и отварам последната от 8те. Само при тая мисъл ми се допи Joy Joy
Абе кой беше по-големия идиот - Владов или Пенев?
Пенев беше хахах. Владов пред него е цвете. Joy
Време беше да ги изпиеш вече, стига ги мота. Joy

# 167
Той Владов е поносим, честно казано не ме е дразнил, майййй. Виж Пенев от друга страна...... Grinning

# 168
Хайде сега пък ме линчувайте Animal Hear No Evil Animal Crying Cat Face

# 169
Пенев е най-най-идиота. Владов си е симпатяга. Сещам се за репликата на Марио - само тук имате уникалната възможност да се насладите на хумора на тези двамата Joy

# 170
Пенев е най-най-идиота. Владов си е симпатяга. Сещам се за репликата на Марио - само тук имате уникалната възможност да се насладите на хумора на тези двамата Joy
Минутка за реклама. Joy

# 171
Яни, Майче и Моски, благодаря за уточнението. Все ги бъркам

ддимитрова, няма бееееее! Просто трябва да си защитим момчето Joy Гушшшшш! Hug

# 172
Ето я Диана, как я искате - ухилена и по бански. Heart

# 173
Сладурана Heart Eyes

# 174
Винаги ме кара да се усмихвам, прекрасна е. Heart

# 175
Яни, и мен Heart Ужасно слънчева е и е грехота, че не експлоатират това й качество повече в сериала.

# 176
Скрит текст:
Слънчице е  Simple Smile

Ти без бански ли очакваше, заради онзи неин пост за нудизма Grinning. С тази възглавница, добре че е с такъв тип горнище с връзки, а не е с другия тип горнища, че някой може да си помисли нещо Joy

# 177
Скрит текст:
Слънчице е  Simple Smile

Ти без бански ли очакваше, заради онзи неин пост за нудизма Grinning. С тази възглавница, добре че е с такъв тип горнище с връзки, а не е с другия тип горнища, че някой може да си помисли нещо Joy

Хахах, не разбира се. Просто май досега не е пускала снимка по бански. Joy

Москита, за сметка на това пък извън екрана при всеки удобен момент ни радва с красивата си усмивка и слънчевото си излъчване.

# 178
Банският е само за снимката, не се заблуждавайте.
 Мога да се пробвам по пясъка да се пробвам да разбера къде е, ако искате. Joy
Ако беше нощ по звездите, ама с това чисто небе над нея, никакъв шанс. Animal Joy Cat

# 179
Яничка, шегувам се Simple Smile
Май имаше една, беше в гръб и без горнище, защото помня татуировката й.

Пекла съм се без горнище често, най-хубавото е че нямаш следи от банския след това, които са адски дразнещи. Изцяло без бански никога до сега, чак толкова смела не съм, а всъщност само единия път, в който бях на солариум  Grinning

Не знам къде е, но пясъка е страхотен, на Градина и Черноморец беше много гаден, не пилинг ми не знам какво можеше да си причиниш на краката, на Созопол беше добър, най-хубав винаги ми е бил този на Златните. В Гърция макар и известни с доста каменисти плажове, аз все на такива с хубав пясък съм била - Ситония, Катерини и Корфу.

Общи условия

Активация на акаунт