ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 721
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Еххх, най-интересното не е станало ясно. Макар че те сигурно нямат право да казват нищо.

добр бе, егати, много са ми смешни нашите водещи - хем са наясно, че актьорите имат договори и нищо не могат да издават, хем - ееее, айде деее, издай нещичко
питайте ги нещо друго бре

Ееееххх, друго си е да интервюираш Деси Банова или Антония Петрова, които си умират да си разкажат всичко, даже и без да ги питаш.
А тук мъкаааа - айде де, издай нещичко...

# 451
Вера, то за любов, сватби, бебета говорят, нашите са прекалено "скучни" за топ шоуто на Гала.

# 452
Ама ги гледа така закчливо - айде, айде, аз знам, че на МЕН ЩЕ КАЖЕШ, ПОНЕ МЪНИЧКО Wink
Гост - не, не, не мога - усмихва се
Водещ (разбирай Гала) - еееее, пак не успяхме да изкопчим нищо....в такъв случай.....как се запознахте със съпругата си?Разкажи ми всичко, беше ли романтично? Кой направи първата крачка, къде се случи, как й направи предложението за брак?
Гост - разказва с неохота
Водещ (както се разбрахме, Гала) - ааааа, колко прекрасно, ама не е ли романтично? На мен ми е много романтично и се разчувствах! Обещай ми, че пак ще ми гостувате, но този път двамата със съпругата ти Wink Wink

Гост - хмхмхмхмхм....добре...(моли се да не види Гала повече)

# 453
И аз Гала не я харесвам и смятам, че ако на нейно място е някоя която става за тази работа щяхме да гледаме много по-интересни интервюта. Има си начини да се предразположи госта да издаде нещо повече...
Ралица Паскалева е родила момченце! Да са живи и здрави!

# 454
Тук, по принуда, гледам един турски сериал. Хм, първо, много красиви БАСИ, и играят два пъти по-добре от половината в Откраднат живот. 😁

# 455
Хъмбъл, то от половината от откраднат живот не е много трудно да играеш по-добре Grinning

# 456
Тук, по принуда, гледам един турски сериал. Хм, първо, много красиви БАСИ, и играят два пъти по-добре от половината в Откраднат живот. 😁

Не следя  турските сериали, но каквото съм видвла - на светлинни години...

хахаххахах, Москита, аххахаххах Joy

# 457
Макар че, от друга страна, за мен актьорите са едно от силните неща в сериалите/филмите ни...

# 458
За мен лично някои са удоволствие да ги гледам, други - да кажем, че свикнах да не им се дразня. Grinning
Дона, аз пък точно заради начина на игра на нашите актьори дълго време отказвах да  гледам български продукции. В последно време смятам, че нещата се промениха към по-добро.

# 459
При актьорите ни, знаеш, проблемът е, че се учат само на театър, нямаме обучение по кино, а и не се снима толкова, за да могат да практикуват. Примерно В.Павлов си личи, че не е учил в НАТФИЗ и че основно снима - просто не театралничи.
Не казвам, че само той е така, но има други, които просто не могат да избягат от тази школа.
Затова се радвам, че се снимат повече филми и сериали - добри, лоши, дали ги гледам или не - с количеството идва и качеството в един момент
Доказателството е Д. Захариев - за четири месеца дръпна адски много и всички сме го коментирали това

Или Бойко Кръстанов - тия дни най-после изгледах последните 2 сезона на Под Прикритие - еми има огромна разлика в играта му, в ставнение със Стъклен дом

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 14:44 от Анонимен

# 460
Както и преди съм казвала то си е до вътрешни усещания и възприятия за даден артист дали ще ти хареса и до колко е добър, няма обективна скала, това не е като спорта - скочил най-високо, пробягал разстоянието най-бързо и т.н.

Бойко Кръстанов много го харесвам, определено в Под прикритие беше страхотен, заедно със Захари износиха финалния сезон. Например Мариан Вълев имаше много почитатели, аз хич не харесвах играта му. Същото е и сега с актьорите от ОЖ, някои харесват Велислав, Димитър и Диана, други не, трети изобщо не ги отразяват.

# 461
Майче, съгласна съм, че е до лични усещания и възприятия. Аз затова и се въздържам от квалификации дали даден актьор е добър или не. Мога да кажа дали ми харесва или не и толкова.

# 462
Майче, и това е вярно. Много зависи и от личните предпочитания. Аз говоря за случаи, където просто си личи театраланата им школа. Каот пример ти давам онзи бой в 4ти сезон - Галя, Борис и Калин. Еми от километри си личеше, че с ебият, както с ебият в театъра...не беше естествено.
Затова много се кефех на Диана и Вергов, защото за пръв път ми харесаха любовни сцени в бг филм или сериал. Преди смятах, че любовни/секс сцени просто не умеем да правим (така ч да изглеждат естествено, като нормална двойка с чувства)

# 463
Не само актьорите са виновни за слаби сцени, самият режисьор има работата да каже дали става или не дадена сцена, ако не става, да я правят докато се получи. Като съм гледала блупъри на американски филми и сериали, има сцени сигурно 10 пъти поне са ги правили някой пъти - някой не помни реплики, обърква се, влиза някой по-рано, смее се, просто не се получава добре и т.н. и повтарят до откат. Не помня дали филм или сериал, но един актьор първо не можеше да каже една дума няколко пъти, след това на другите им стана смешно, успя да мине сцената, но самият актьор каза тогава: "Трябва да го правим пак, нали?", защото знаеше, че може и по-добре. Това идва май и от ограниченото време и ресурси, което имат и нямат кога да изпипват нещата.

Моски, няма лошо да не харесваш някой, въпроса е как си изказваш позицията. Направи ли се без обиди и интелигентно всичко е наред, но всички знаем колко груби и откровено гадни коментари имаше и има по адрес на тези тримата тук и то от хора с претенции.

# 464
Съгласна съм, Майче, мнение може да се изказва и без обидни епитети, ама на, не всеки го владее това тайнствено изкуство Grinning
Иначе в нашия сериал специално виждам като проблем изключително кратките срокове. Американските сериали, които следя, се снимат 9 месеца 20-22 епизода. Сметнете на фона на това - 4 месеца 52 епизода - за какво препускане през времето става дума. Направо трябва да поздравим актьорите ни, че правят хубави и запомнящи се сцени на фона на такова интензивно и скоростно снимане.

Ей, тия блупъри, как ме е яд, че ги нямаме за ОЖ, убедена съм, че има десетки комични ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт