ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
О, Майче, съгласна съм и с написаното. Затова казах първоначално, че за мен актьорите са като цяло едно от добрите звена в цялата верига. Но пък и от режисьора, оператора, сценаристи, монтажисти и т.н. си зависи.
Ако си спомняте, в предишния сезон как се впечатлявахме от епизодите на Зорница София, как тя сякаш правече по-емоционалните - личеше си, че е жена.
Но пак казвам - практика и яко практика. Това ги прави по-добри - не смао актьорите - вдсички

Ох, как искам да дават гафове и в нашия сериал, това ми са сред любимите кадри!!

# 466
Съгласна съм, Майче, мнение може да се изказва и без обидни епитети, ама на, не всеки го владее това тайнствено изкуство Grinning
Иначе в нашия сериал специално виждам като проблем изключително кратките срокове. Американските сериали, които следя, се снимат 9 месеца 20-22 епизода. Сметнете на фона на това - 4 месеца 52 епизода - за какво препускане през времето става дума. Направо трябва да поздравим актьорите ни, че правят хубави и запомнящи се сцени на фона на такова интензивно и скоростно снимане.

Ей, тия блупъри, как ме е яд, че ги нямаме за ОЖ, убедена съм, че има десетки комични ситуации.

Моски, и аз се изумявам на количеството епизоди, които бълват и колко много работа е това. На всикчото отговре "упражението" го правят два пъти в годината!

И после - как можело да почиват ЦЕЛИ два месеца - абе я се гръмнете!!!

# 467
Mалко спам, но тук имаше мераклии за Лисичета  Wink Hародния театър са пуснали програмата за септември и октомври и засега все още има свободни билети, които, обаче, подозирам, че бързо ще свършат. Централните вече са изкупени (или не са пуснати онлайн, но не вярвам  Rolling Eyes)
Hа ръба не го виждам. Дано не е паднал от програмата  Rolling Eyes

# 468
Mалко спам, но тук имаше мераклии за Лисичета  Wink Hародния театър са пуснали програмата за септември и октомври и засега все още има свободни билети, които, обаче, подозирам, че бързо ще свършат (централните вече са изкупени)

Отсега ли бре!??!?!?!?!?!?!?!?!?1 Майкоуууу, ще се купува - Росита, къде си да прочетеш???

Злати, сигурно са изкупени, за Лисичета свършват за часове...абе странно е,з а тази постановка и за 4те дати са "заети" едни и същи места....

# 469
Mалко спам, но тук имаше мераклии за Лисичета  Wink Hародния театър са пуснали програмата за септември и октомври и засега все още има свободни билети, които, обаче, подозирам, че бързо ще свършат (централните вече са изкупени)

Отсега ли бре!??!?!?!?!?!?!?!?!?1 Майкоуууу, ще се купува - Росита, къде си да прочетеш???

Злати, просот са изкупени, за Лисичета свършват за часове...
Да, но сега сравнявам схемите и за всички дати липсват един и същи места. Mоже да не са пуснали всички билети онлайн, но иначе си права, че и на място бързо ще се изкупят.

# 470
И аз искам на Лисичета. Animal Cat

# 471
Ох, развълнувах се!!!! JoyJoy

Диди, нямаш грижи. А за Касапницата?
Бай дъ уей, Дон Жуан ще с еиграе през октомври, На Ръба няма дати.

Извинявам се на всикчи за спама!

# 472
Точно това щях да кажа - че Дон Жуан си го има, което е повече от прекрасно Heart Надявам се и На ръба да не е отпаднал, все пак.

# 473
Точно това щях да кажа - че Дон Жуан си го има, което е повече от прекрасно Heart Надявам се и На ръба да не е отпаднал, все пак.

ти ще се присъединиш ли? Wink

# 474
Диди, нямаш грижи. А за Касапницата?
Бай дъ уей, Дон Жуан ще с еиграе през октомври, На Ръба няма дати.
Навита!
Много тъжно за На ръба, много ми се гледаше. Дано не е отпаднал.

# 475
  • София
Не съм си върнала още билетите от миналата седмица. Мисля в събота да го направя и ще видя каква е ситуацията и на касата. Даже си мисля, че мога и да презаверя.
Аз съм много За Лисичета. Ако се събира група ще се включа с удоволствие

# 476
Mоже би няма да е всеки месец, ако посещаемостта не е била голяма.

# 477
Дано не ги изкупят до събота, ще е много хубаво да се съберем повече Hug

# 478
Злати, и аз това си мислех - че може да го дават няколко пъти в сезона само, предвид, че е отдавнашна постановка, но ние и на това сме доволни Simple Smile

Дона, октомври е много, много, ама много далеч, за да мога да планирам каквото и да било отсега Grinning

# 479
Дона, октомври е много, много, ама много далеч, за да мога да планирам каквото и да било отсега Grinning

Каза тази, която снощи планира 8ми октомври аххахахахахахахахаха
Ааааа, ето бе!!!! Октомври ще дивиш Батко! Видя ли?

Общи условия

Активация на акаунт