ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 703
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Хейй и аз съм навита за Лисичетата Simple Smile)

# 481
  • София
Дона, извинявай, не те разбрах. Вие сега ли ще взимате билети?
Аз ще рискувам и ще се опитам за по-централни места на касата. Ако пък свършат, за следващата със сигурност ще се класирам. Има няколко спектакъла през Септември и Октомври.

# 482
Дона, извинявай, не те разбрах. Вие сега ли ще взимате билети?
Аз ще рискувам и ще се опитам за по-централни места на касата. Ако пък свършат, за следващата със сигурност ще се класирам. Има няколко спектакъла през Септември и Октомври.

Не знам....чудя се и аз това. Любопитно ми е защо едни и същи места са заети за всички дати....ако пък ги продават само на каса...

Брей, явно много сте се впечатлили всички за Лисичета Simple Smile

# 483
Каза тази, която снощи планира 8ми октомври аххахахахахахахахаха
Ааааа, ето бе!!!! Октомври ще дивиш Батко! Видя ли?
7 ми Октомври Grinning Помни ги тези работи, Дони!

Роси, то бива море, ама ти тотално се загуби.
Когато кажете и закъдето кажете, взимам билет, аз съм след заплата

# 484
Дона, октомври е много, много, ама много далеч, за да мога да планирам каквото и да било отсега Grinning

Каза тази, която снощи планира 8ми октомври аххахахахахахахахаха
Ааааа, ето бе!!!! Октомври ще дивиш Батко! Видя ли?

Ди, аз сега не разбрах, бяга ти с една седмица предсказанието или за всеки случай на седми да висна пред КК? А в кой мол щеше да се случва и защо решихме, че ще е в мола, припомни ми Grinning

# 485
  • София
Добре бе, разбихте ми с тази програма работния процес.

Дона, имам мераци за Контрабасът, нещо по въпроса да кажеш? А за Богът на касапницата - направо съм се навила. Все пак после в сериала ще се лекувам с Батко, след НВЮВ Simple Smile А и най-накрая ще дам шанс на Калигула, че до сега му се опъвах

Димитрова, море, ама кратко. От днес съм на тръстиката Sad

Москита, вземи ме с теб в мола, моля, моляяяяя Flushed Kissing Face

# 486
Роси, ще те взема, но се приготви да получиш разширени вени, защото Ди ни каза само деня, но не и часът на срещата. Освен ако по-късно не получим и знак за часа Grinning

Богът на касапницата е разкошна постановка и си заслужава, а НВЮВ си заслужава да се гледа в нея Simple Smile

# 487
Ди, аз сега не разбрах, бяга ти с една седмица предсказанието или за всеки случай на седми да висна пред КК? А в кой мол щеше да се случва и защо решихме, че ще е в мола, припомни ми Grinning
Подават ми се смесени сигнали. Дали КК значи в мола на 7ми октомври (Парадайз, все пак това е мола на звездите Nature Star ) или КК означава, че числото 7 трябва да се повтори два пъти и така става 14ти октомври в Театъра. Thinking
Трябва ми трети знак, Моски, объркана съм.

Добре, навихте ме вече много за Касапницата. Ама тихичко ще се уговаряме, че Хъмбъл да не ни изгони Trollface

# 488
Сега!!! ред!!! За Касапницата ще ви кажа кои точно места трябва да вземем, за да сме на 15 см буквално от НВЮВ Joy И да му кажем Банков да не задява Зори
Аз бях в  шок първия път Joy
Ох, обичам я тази Касапница, разбирате ли? Добре, че свърших работа, да се въшнувам на сюокойствие

Става и за Контрабасът, не съм я гледала, а на Калигула имам голям мерск

# 489
Аз моите снощни билети ще се пазаря на касата да ми ги сменят за Калигула, че съм обещала на приятелката-маниачка по Ирина да я водя. Animal Joy Cat

# 490
  • София
Сега!!! ред!!! За Касапницата ще ви кажа кои точно места трябва да вземем, за да сме на 15 см буквално от НВЮВ
Аз бях в  шок първия път Joy

Хм, това може и да е леко притеснително, най-много да го спъна, особено ако героят му в ОЖ ми лази по нервите. Пък после ще ми идвате на свиждане, че нали всичко е в името на лИбовта.

Е как няма да си в шок, все пак се сети за кого говорим Wink

# 491
Сега!!! ред!!! За Касапницата ще ви кажа кои точно места трябва да вземем, за да сме на 15 см буквално от НВЮВ Joy И да му кажем Банков да не задява Зори
Аз бях в  шок първия път Joy
Ох, обичам я тази Касапница, разбирате ли? Добре, че свърших работа, да се въшнувам на сюокойствие
Ахаха, старата любов ръжда не хваща, приискало й се на 15 см да стои  Laughing Aйде сега, оправдания със Зори  Laughing

# 492
Сяяяяяяяяяяяяя....да се разберем. Аз Вергов много го харесвам като актьор, добър си е. Банков....е друго нещо. Просто след като се появи Доктор Тони Ковачев всичко друго отиде на заден план Joy Освен Зори - тя е в сърцето ми форевър

Ей, що не играе Митака в Касапницата...вместо Карамазов Joy

# 493
Освен това на първото си ходене на тази постановка вече  бях на 15 см от него. Затова беше шок, не го очаквах Joy Двете с приятешката ми само се гледахме изумено Joy И това беше по втеме на 4ти сезон, нали се сещате....

Роси, няма шанс да го спънеш - легнал е на тая сцена Joy Явно го е предвидил това режисьорът аххахха

# 494
Ей, що не играе Митака в Касапницата...вместо Карамазов Joy
A, Дона, на мен ми подшушни кои са местата на 15 см от Kарамазов  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт