Кралски работи и клюки - 15

• 63 906
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Аз ако съм кралица, не бих абдикирала освен ако няма политическа причина и натиск (Николай II например). Ще искам да си умра и да си ме погребат с всички почести като такава. За мен думата абдикация е негативно натоварена, а сигурно и за английските кралски особи, щом там не се практикува и се свързва с 1. владетел, който бяга от Англия и 2. владетел, който избира жена пред дълга.

# 421
  • София
Може би просто по нейно време минават към стотичната система, затова нейният лик е на банкнотите.

# 422
Абсурд е Баба да абдикира. Тя ще остане в историята като една от най-великите британски кралици и няма как да и пише абдикиралав биографията, няма начин.

# 423
  • София
Ами аз пък съм чел в руски материали, че кралицата сериозно е обсъждала идеята да се оттегли от трона като навърши 95 години.

# 424
Тъкмо сега четох в някой от таблоидите информация от юни'2018, че Кралицата не възнамерява да абдикира, но не се изключва вероятността да се оттегли в случай на сериозно влошаване на здравето ѝ.

# 425
Със сигурност няма да абдикира. Ще е кралицата на Англия до смъртта си, дори и ако е "на легло".
Тя вече прехвърли огромна част от задълженията си на Чарлз и на Уилям. Хари също е поел ангажименти, повече, отколкото всеки друг брат на престолонаследник. За Елизабет остава само да се появи на някое събитие и да помаха за няколко минути

# 426
  • На топло
Първите снимки, които намерих.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 19:52 от Hello♥J

# 427
  • София
Знаете ли, че Тръмп е ухажвал Диана, след раздялата и с Чарлз, пращал и цветя и я искал за трофейна съпруга: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5950457/What-did-Donald- … te-Middleton.html

Коментирал е и топлес снимките на Кейт през 2012 в туитър, но не беше изобщо грубо, т.е. че всеки фотограф би се възползвал, а тя е постъпила глупаво.

С младите логично няма да се среща сега Simple Smile

# 428
Знаете ли, че Тръмп е ухажвал Диана, след раздялата и с Чарлз, пращал и цветя и я искал за трофейна съпруга: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5950457/What-did-Donald- … te-Middleton.html

Знаем, малко по-нагоре пуснах линк, но от български сайт.

# 429
  • На топло
Мелания има огромен екип от съветници, които я съветват кога, какво да сложи.
Тя от своя страна има прекрасна осанка и повечето неща и седят като изляти.
Само като си помисля, че е родена и живяля в Източна Европа в работническо семейство....който го може, си го може.

Безупречна😁

# 430
Харесва ми Мелания на снимките с кралицата.

# 431
  • На топло
Мелания е в Диор

# 432
Мелания има огромен екип от съветници, които я съветват кога, какво да сложи.
Тя от своя страна има прекрасна осанка и повечето неща и седят като изляти.
Само като си помисля, че е родена и живяля в Източна Европа в работническо семейство....който го може, си го може.

Безупречна😁

Не е от работническо семейство Мелания. Родителите и са висшисти с престижни професии.
По соц времената това беше интелигенцията на нациите.

# 433
  • На топло
Melany99 - всички сме живяли през 80 те в Източна Европа. Висшето образование даваше една средна заплата, не си спомням родителите ми да са били от привилигирования елит.
Ама да не разводняваме темата ✌

# 434
Мисля, че други ценности имаше предвид Мелани, не точно заплатите.

Общи условия

Активация на акаунт