Кралски работи и клюки - 15

• 63 891
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • До сърцето...
Днес Шведската Кронпринцеса Виктория има рожден ден (не знам с тия главни букви улучила ли съм)

Тази снимка е от кръщенето на Шарлот Grinning
Чарлз много се кефи на ситуацията Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 23:13 от Радика

# 481
  • Бургас
Тъкмо гледах снимки от РД на Виктория
https://robinutrecht.photoshelter.com/index/G0000n60YjNit3.U/I0000_vQWnlaNC5I

# 482
  • София
Харесва ми Мегън, как е облечена. Не ми липса колан, а и тези широките вече са ми малко демоде.
На Кейт не ми допада роклята, твърде е...не знам и аз. Тъпа Grinning   Иначе са си добре в главите, на Мегън така и правят косата по-небрежна. Може би не и стои добре, ако е подредена.

Виктория ми е крива, не мога да я харесам на външен вид.

# 483
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
По NG сега приключи филм за Даяна ... В момента има филм за Хари ...

# 484

От периода 2003-2006 г. е, защото тогава Пол Мартин е министър-председател на Канада. Личи си, че е доста по-млада. Но е трепач, много царствена.
В този профил има много интересни снимки, които не бях виждала.
Снимката на принцеса Ан с тиара е, според мен, единствената ѝ, където е почти красива. Иначе тя си е конче и няма вид. А сега като остаря - съвсем.

Много приятни изглеждат взаимоотношенията между двете дукеси на последните снимки. Радвам се, че поредната спекулация, че се мразят май не е много вярна. Цветът на косата на Кейт много ми харесва, прекрасно кестеняво.

# 485
Кейт има разкошна коса. Хубостта ѝ е в косата.

Камила с вятъра и роклята ми хареса. Но аз я харесвам, не само заради усета ѝ към шапките.

# 486
  • На южния бряг
По NG сега приключи филм за Даяна ... В момента има филм за Хари ...
Преди малко започна филм  за организацията на сватбата на Хари и Мегън!

# 487
"Туенти фърст сенчъри роял продакшън" май бълват повече филми от Холивуд и Боливуд... Rolling Eyes

# 488
  • София

Естел е много красиво момиченце. И момченцето е сладур Simple Smile

# 489
  • Sydney
На Кейт не й ходи тази дължина, по-дълга да...

На Мегън косата ми е Ок, тя не е Ок с поведение...

Имам чувството, че снимките на Ан са обработени...

# 490
Аз мисля, че Кейт и Мегън ще се разбират. Кейт е много близка с Хари и даже бяха писали преди време, че 3тото дете са го направили като услуга на Хари, да мине по-назад в листата за наследници и да му разрешат брака с Мегън.

# 491
.... даже бяха писали преди време, че 3тото дете са го направили като услуга на Хари, да мине по-назад в листата за наследници и да му разрешат брака с Мегън....

Rolling Eyes Тези, които са го писали, вероятно са някои като нашите Блиц, Млиц и подобните сайтове...

# 492
.... даже бяха писали преди време, че 3тото дете са го направили като услуга на Хари, да мине по-назад в листата за наследници и да му разрешат брака с Мегън....

Rolling Eyes Тези, които са го писали, вероятно са някои като нашите Блиц, Млиц и подобните сайтове...
Grinning

# 493

Най-вероятно да... ама пък и защо не, ако аз знам, че щастието на брат ми (сестра ми) зависи от това и парите не ме притесняват ще се навия.

# 494
  • До сърцето...

Най-странното ми е, че има хора хора, които всъщност им вярват.
Но такава глупост, като тази с Хари и третото дете, наистина се измисля от безсилие....

Общи условия

Активация на акаунт