Кралски работи и клюки - 15

• 63 920
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не казвам, че е единствената родила 3 деца а, че се отразява малко или много не само на лицето, но ако щеш и на нокти и коса и т.н. Хайде все едно пък не знаете за какво става въпрос, сякаш хормоните влияят само на тялото без да засягат кожа и т.н.

Какво й има на ноктите и косата? Коментираме несвежото и застарено лице в последните години.Точно хормоните дават блясък и озаряване на лицето.А между другото тя роди преди 3 месеца и бременна или не,винаги изглежда така зле.

# 166
Е, чак пък зле да изглежда Кейт. Все такава си е поне от 5 години. Аз не я намирам повехнала, а може би малко уморена.
Виж, Меган, тя блести. Пак прекрасна рокля, обожавам този цвят. И учудващо добре и стои, а уж тъмните цветове не подхождат на мургави жени. Просто няма ни една британска дукеса или принцеса, която да може поне да се доближи до нейния финес.
Шарлът и Джордж са си два сладкиша, както винаги. Шарлът е много пораснала и приликата с баба Бети и фамилия е поразителна. За съжаление се вижда, че няма да бъде красавица, но сега е много сладка.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 17:24 от Анонимен

# 167
https://www.instagram.com/p/BlBRRDBnCmw/?utm_source=ig_share_she … hid=1m4m9x0pwi2vg

тук има доста снимки...на Пипа роклята е ужасна, с ретро яка и тези копчета, чак ми е странно, че продават някъде такива рокли, няма и никакъв корем, а би трябвало да е в 5 или 6 месец, знам ли...На Кейт  диадемата не ми харесва иначе е много свежа, сияе...Мегън много ми харесва, и цветът и моделът, страхотна е.

# 168
Най- ужасна ми е Пипа.

# 169
https://www.instagram.com/p/BlBRRDBnCmw/?utm_source=ig_share_she … hid=1m4m9x0pwi2vg

тук има доста снимки...на Пипа роклята е ужасна, с ретро яка и тези копчета, чак ми е странно, че продават някъде такива рокли, няма и никакъв корем, а би трябвало да е в 5 или 6 месец, знам ли...На Кейт  диадемата не ми харесва иначе е много свежа, сияе...Мегън много ми харесва, и цветът и моделът, страхотна е.

Камила е очарователна. Всеки път е безупречна в избора си на тоалет  Heart

# 170
  • Майничка
Сетих се на какво ми напомня роклята на Пипа и защо я свързвам с ученичка  Joy
Скрит текст:

# 171
  • Countryside
Кейт е стилна както винаги, все пак изглежда малко уморена. Аз никога не съм я харесвала особено, но е факт че е хубава, слаба и избира тоалетите си добре. И се държи подобаващо. Джордж и Шарлът са много сладки, Шарлът е голям бонбон, но май наистина няма да стане красавица, прекалено прилича на баба Бети.
Мегън не ми харесва този път, не е нейния цвят, иначе поне роклята й е по мярка. И този колан, подчертава липсата на талия. Не са в тон с Хари, а имаха месец да се посготвят за кръщането. Нещо много сериозни ми изглеждат с Хари напоследък, може би имат някакви проблеми.

# 172
  • На топло
Въобще не ми харесва цвета на Мегън, много странен избор за кръщене. Повече отива за сафари в Африка.
И хич не украсява цвета на кожата ú, на блондинка такъв отенък седи прекрасно, на Китти Спенсър например.
Кейт наистина грее въпреки лелчинския стил, виж Мегън изглежда угрижена и напрегната. Мисля, че баща и доста ще я излага през годините.

# 173
  • о`майна лунна нощ е
Цветът на роклята на Мегън ми е ужасен. Особено за такъв тържествен повод ми се струва и крайно неподходящ. Като кръпка ми е на фона на Хари, Уилям и Кейт. Но самата рокля и как й стои ми харесаха.
Диадемата/шапката на Кейт ми е ужасно странна. Не я намирам за хубава, като пешкир за баня върху главата й.
Принцовете са стилни.  Не се е очаквало да са в някаква издънка с тоалетите си. Дори напротив - синхронът ми допадна много.
Останалите не знам дали има смисъл да ги коментирам. Пипа е с ужасна старомодна рокля. Камила ме кефи. Почти не мога да се сетя за случай, в който да съм отразила облеклото й като лош избор. Не одобрявам начина, по който се намърда най-накрая в семейството, но се вписва идеално в него. А и са щастливи тия двамата грозници, да им се не види. Да се обичат, да се гледат ... явно са един за друг. На моменти вече са ми направо симпатични.

# 174
Аз започвам да си мисля, че Меган нарочно се облича винаги в голям контраст с останалите - за да изпъква. И тъй като трябва да спазва протокола е намерила начин да го прави без да го нарушава. Роклите или ще са й ужасно големи, или ще са в неподходящ цвят или нещо друго. Ето пример със сватбата, на която бяха - роклята беше ужасен модел, но цветовете бяха свежи - изпъкваше. Сега пък роклята й стои перфектно, модела е много хубав, но цвета е неподходящ за случая и за цвета на кожата й. На фона на всички останали със свежи рокли тя стои много тъмно - и пак изпъква. А и не си отива в двойка с Хари. Ето Пипа примерно - роклята й, като модел наистина е много зле, но цветово си пасва перфектно с костюма на мъжа й. Камила и Чарлз са перфектно съчетани цветово, Кейт и Уилям също

# 175
Набързо прехвърлих малко снимки от кръщенето и освен Камила, никоя от дамите не ми хареса. Ама никак не ми харесаха. Ужасно ми липсваше баба в нещо свежо.

# 176
  • София
На мен Кейт много ми хареса, Мегън също. Най-сладък е Луи, такъв бонбон. Heart Eyes Пипа ми е много грозновата, а пък роклята е ужасна.

# 177
  • На топло
Мегън е съвсем сама в новата среда, има си само Хари. А и в момента като нова двойка са в период на напасване и според мен не всичко е розово, освен в една област 😊
Струва ми се много тъпо да тръгне да прави нещо нарочно или напук. Тя си е хитра лисичка, както знаем😆.

# 178
Не казвам, че е напук - казвам, че е свикнала да привлича внимание и да е център на събитията. Може да го прави несъзнателно, но е факт, че винаги изпъква по някакъв начин, макар и с не особено подходящи тоалети или прекаляване с цвета на кожата, която странно за мен всеки път е с различен цвят  Simple Smile

# 179
Извинявайте, обаче  ми стана много смешно: "Просто няма ни една британска дукеса или принцеса, която да може поне да се доближи до нейния финес. "
Мегън е в небрано лозе, не знам от къде такива прехласвания. Има добри попадения, но чак пък никой да не може да се доближи до нея... при положение, че от онзи ден е на сцената...

Общи условия

Активация на акаунт