Кралски работи и клюки - 15

• 63 927
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Разкошна Мегън в Диор. Heart Eyes

Много и отива черната рокля.
Кейт е кралица, тя не изневерява на класиката. На кръщенето е била с популярен модел обувки на Джими Чу и тоалет на Аликзандър Маккуин.

# 196
  • София
Не съм фен на черното и ако роклята беше тъмносиня или сива щеше да ми хареса повече, както и различен цвят обувки с тази, примерно сив велур, но има голям напредък. Този силует ѝ стои много добре!
Този път Кейт не ми харесва - това палто е повторение на това от сватбата на Мегън и Хари, и от кръщенето на Шарлът, но в друг цвят - мисля че точно това не ми харесва. Но втори ден е с прибрана коса - това си е постижение на Катрин Simple Smile

# 197
  • Down south
Зеленикавата рокля Мегън, от деня на кръщенето, въобще не ми харесва. Не и прави услуга, имайки предвид цвета на кожата, според мен я "затваря" и я прави невзрачна.
Черната рокля, е друга тема. Хареса ми, както и аксесоарите, шапката и стои добре.

Кейт, за мен е възхитителна, но друго не се и очаква от една бъдеща кралица.

# 198
  • о`майна лунна нощ е
Нямаше ли изискване членовете на кралското семейство да не се обличат в черно? Мегън е красива в тази рокля. Много ми хареса, но се сетих за ограничаването му в кралските тоалети. Дори Кейт на някакво събитие, свързано с истериите покрай филмовата индустрия и протестите с черни тоалети по събития, ги беше уважила с присъствието си, но в тъмно синя рокля.

# 199
И аз се зачудих - Бетина не е ли забранила черното?
Ако поне шапката беше в друг цвят, нямаше да е толкова траурно излъчването.
Иначе харесвам черно и като цяло моделите на роклята и шапката ми харесват.

# 200
  • София
Ох, прекрасна рокля на Мегън. Обожавам такава - истинско бижу. Диор! Blue Heart
Кейт според мен сега е с тези палта-рокли, защото все още не е в пълна форма след 3-то раждане. Има нуждао от още време, за да е себе си. И аз ходех така първите 6 месеца след раждането - исках да прикрия, каквото мога и бях с оформящо бельо, а с такъв тип рокля се крие добре. Но на сватбата не Мегън се видя, че има корем.
Дано да върне стила си Кейт от преди, защото имаше страхотни рокли.

# 201
Малко да освежим темата с Кититу Спенсър:
https://www.harpersbazaar.com/fashion/models/a22089817/lady-kitt … olce-and-gabbana/

# 202
  • София
Обличат се в черно, като са на церемонията за Remembrance Day са в черно почти винаги.
Не мисля че има подобна забрана.
А за Кейт, не мисля че е уважавала някого на онези награди - роклята и беше тъмнозелена, а тя в напреднала бременост, вероятно е планирана, поръчана и ушита доста преди black dress кода да излезе (ще се въздържа от коментар за него).

# 203

Лейди Кити ми е фаворитка. Би била прекрасна принцеса.

# 204
  • София
Аз започвам да си мисля, че Меган нарочно се облича винаги в голям контраст с останалите - за да изпъква. И тъй като трябва да спазва протокола е намерила начин да го прави без да го нарушава.
Разбира се. След няколко годинки ще се разбере каква е, като заимат повече изяви и започнат да я поразглеждат отвъд дрешките и краката клечки, ама ще е късно, защото Хари вече ще е смачкан. Спокойствието ѝ на сватбата не е кралско, аристократично и още не знам какво, то си е резултат от патологията ѝ.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 17:14 от bubanka

# 205
Тази жена ми хареса на кръщенето https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article12885039.ece/ALTERN … s-christening.jpg, за мен е модерна и адекватна за събитието и времето от деня. На Мегън последните два тоалета са много стилни, добре и стоят, но на фона на останалите, особено с черната рокля, e леко overdressed като че ли.   

# 206
Хохохо! Малката Шарлот разкара журналистите от кръщенето! http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5935339/Princess-Charl … -christening.html

# 207
Може ли да ми кажете, кой ми редактира постовете и по конкретно половината ги трие?  Тези правомощия нямат ли само администраторите на бг мама и то след нецензурно държание, спам , реклама или др. нарушение на правилата?

# 208
  • Истински се вижда само със сърцето.
Може ли да ми кажете, кой ми редактира постовете и по конкретно половината ги трие?  Тези правомощия нямат ли само администраторите на бг мама и то след нецензурно държание, спам , реклама или др. нарушение на правилата?

Надали някой от нас може да каже какво се случва с постовете ти Simple Smile задай си въпроса към администраторите.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт