Кралски работи и клюки - 15

• 63 909
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • Майничка
А как Хуан-Карлос отстъпи престола си само на 80? Мислиш ли, че на 90+ години не е в реда на нещата?

Испанците имат няколко относително скорошни прецедента - бащата и дядото на Хуан Карлос се отказват от престола. Плюс това, през XX век Испания на два пъти е била република, затова кралското семейство плаща висок данък обществено мнение. Видяло се е, че и без тях може.

# 436
  • Down south
Не знам, дали тази снимка вече беше показана

ПП Бърз въпрос встрани от кралските истории, защо българската първа дама изглежда така вдървено, сякаш е глътнала бастун  newsm78 набива се на очи.

# 437
  • София
ПП Бърз въпрос встрани от кралските истории, защо българската първа дама изглежда така вдървено, сякаш е глътнала бастун  newsm78 набива се на очи.

То щото пък френската и турската изглеждат омекотено.

# 438
  • Down south
Другите не ме вълнуват, единствено Мелания Тръмп и българската първа дама, на която не знам името.

# 439
А как Хуан-Карлос отстъпи престола си само на 80? Мислиш ли, че на 90+ години не е в реда на нещата?

Испанците имат няколко относително скорошни прецедента - бащата и дядото на Хуан Карлос се отказват от престола. Плюс това, през XX век Испания на два пъти е била република, затова кралското семейство плаща висок данък обществено мнение. Видяло се е, че и без тях може.
Дядото го сваля Франко с военен преврат и след като "царува "доста години ,определя сина за свой приемник.Когато Хуан Карлос става крал,баща му се отказва от престола след 1-2 г. официално.И двамата не абдикират доброволно.

# 440
  • в сърцето на един мъж...

Защото на българската стойката е такава - като на военен. Тя на всички снимки изглежда така.

# 441
  • Майничка
Ами той и Хуан-Карлос не абдикира в период на цветя и рози. Първо бяха обвиненията в корупция срещу зет му, после инцидентът при лов на слонове в Ботсвана, който уж бил платен от някакъв сирийски бизнесмен, не от данъкоплатците, WWF анулираха почетния му патронаж, започнаха дебати за необходимостта от монархия и т.н.
А баща му абдикира чак когато се уверява, че Хуан-Карлос няма да последва франкистката политика, а започва реални демократични промени.

# 442
  • До сърцето...
Камилката и тя отчита дейност - посетила е подшефният си батальон.
Тая жена без Чарлз и без шапка е много ...скучна.

Още снимки:
Скрит текст:

Този батальон не е "действащ", той обучава чужди (разбирай - съюзнически) войници за служба в Близкият Изток и Африка.
Боже, колко неща научих покрай тази тема, ЖДБ!

# 443
Камила винаги ми е изглеждала ужасно. И с шапка и без шапка.

# 444
  • Sydney
Според мен Тръмп ще се срещне с У и К, както беше с Обама...

# 445
  • София
стойката на българската първа дама е такава защото е тренирала баскетбол  и е спортен тип

# 446
  • Бургас
Традиционната лятна фотосесия на холандското кралско семейство. Снимките са много забавни. Средната дъщеря най-продавани на Максима и ми е най-симпатична
https://robinutrecht.photoshelter.com/index/G0000xlu5l_YNYkU/I0000sICymiNiSZw

# 447
Мелания е просто великолепна на тези снимки. Перфектна, както винаги - няма как да не й се възхитя.
Камила - тази жена не трябва да се показва без шапка /пак да кажа/.
Първата ни дама - Деси Радева, стои винаги така на снимки. Според мен се притеснява и е нормално. Не е свикнала да е толкова в центъра на събитията. Аз лично я харесвам много и сама, и като двойка с президента. Има тук-там забележки относно облеклото, но като цяло са ми много приятна двойка

# 448
  • на пистата
Клипчето е уникално 😂😂😂

https://www.facebook.com/EL4JC/videos/777296095994630/

# 449
Мелания направо скрива шапката на всички. Перфектна в облеклото си - всеки път. Другата добре облечена жена на снимката е жената до нея. Не знам как се казва, но е много добре облечена.

Нашата първа дама - може и по-женствено да се облече. Много са ни хубава двойка с президента и няма да е лошо да вземе някой и друг урок от Мелания. Един хубав тоалет, не скучен, ще постави България на картата. Уж се гордеем, че имаме хубави жени, а първите ни дами все скучно ги обличат. 

На общи снимки винаги се оглеждам за френското бабе. Искрено ме забавлява дължината на роклите й на фона на ЕГН-то. Като баба Лили е.

Общи условия

Активация на акаунт