Кралски работи и клюки - 15

• 63 889
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
# 496

Скрит текст:
.... даже бяха писали преди време, че 3тото дете са го направили като услуга на Хари, да мине по-назад в листата за наследници и да му разрешат брака с Мегън....

Rolling Eyes Тези, които са го писали, вероятно са някои като нашите Блиц, Млиц и подобните сайтове...
Най-вероятно да... ама пък и защо не, ако аз знам, че щастието на брат ми (сестра ми) зависи от това и парите не ме притесняват ще се навия.

А аз в такава ситуация бих казала на брат ми "Я, бъди мъж, а не лигльо! Щом непрекия ти дядо може да хвърли кралска корона за да е с жена си, то и ти можеш да покажеш, че имаш топки!"

Всъщност тази теория изби с глупост всички останали! И Камилините пъклени планове бледнеят даже...
Как си представяте, че е действала Кейт? "Уили дай да си направим 3то дете, че току виж може да пукнеш, а след теб и двете ми деца и Хари ще се наложи да стане крал! Не мога да му ГО причиня! Та той има гадже от два месеца! Не, дарлинг Уили, налазвай ме и да се свършва с мъката на деверО!"

# 497
  • София
С розово- лилавата шапка е с ярко розов лак, а на една друга снимка- с доматено червен Mr. Green

# 498
  • До сърцето...
На Айс със сценария направо се попиках от смях   Laughing

От вчера:
Елизабет ІІ с крал Филип и кралица Матилда.

Аз да си подудна, че без шапка, Бабет не е същата сладурана.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 13:58 от Радика

# 499
Попадна ми една статия базирана на слухове, не факти. Че баба съветвала принцовете да поставят на първо място интересите на нацията и била притеснена, че били повече загрижени за собственото си спокойствие. Grinning

# 500

Скрит текст:
.... даже бяха писали преди време, че 3тото дете са го направили като услуга на Хари, да мине по-назад в листата за наследници и да му разрешат брака с Мегън....

Rolling Eyes Тези, които са го писали, вероятно са някои като нашите Блиц, Млиц и подобните сайтове...
Най-вероятно да... ама пък и защо не, ако аз знам, че щастието на брат ми (сестра ми) зависи от това и парите не ме притесняват ще се навия.

А аз в такава ситуация бих казала на брат ми "Я, бъди мъж, а не лигльо! Щом непрекия ти дядо може да хвърли кралска корона за да е с жена си, то и ти можеш да покажеш, че имаш топки!"

Всъщност тази теория изби с глупост всички останали! И Камилините пъклени планове бледнеят даже...
Как си представяте, че е действала Кейт? "Уили дай да си направим 3то дете, че току виж може да пукнеш, а след теб и двете ми деца и Хари ще се наложи да стане крал! Не мога да му ГО причиня! Та той има гадже от два месеца! Не, дарлинг Уили, налазвай ме и да се свършва с мъката на деверО!"
Оооо има далеч по-глупави, като това, че децата в кралското семейство се раждат с опашки и змийски език Grinning

# 501
Добре са си и двете              
Странно ... едната е с рокля без ръкав, а другата риза с дълъг ръкав ?!

# 502
Кейт е свикнала с английския климат, Мегън идва от топлата Калифорния. Wink

# 503
  • София

Много красива Даяна с прекрасни шапки и стил, съответстващи на събитието.

# 504
  • Sydney
По повод на късия ръкав и ризата - значи на 16 градуса съм ги виждала буквално голи (по бански), а други с пухенка и шапка, но по джапанки... Хич не ме очудва Кейт и Мегън...

# 505
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тук всеки си се облича както му харесва и не му пука какво мислят останалите. Между другото в горещо време дългият ръкав е по-добър вариант. Не случайно в пустинята не ходят с къс ръкав и къси панталони Simple Smile

# 506
Скрит текст:

Скрит текст:

[/spoiler]
[/quote]Оооо има далеч по-глупави, като това, че децата в кралското семейство се раждат с опашки и змийски език :grinning:

Това и за мен е твърде много. Както и новината, че Меган владее вуду магии, които е научила от майката на майка си.
Знаете колко ми харесва да чета конспиративни теории, но тези двете - и аз не мога ги "смеля".  Flushed

# 507
  • До сърцето...
Трябва да се прави разлика между конспиративна теория и измислица. Самия факт на споменаването и коментирането на такива абсурди ми е странен.

# 508
На мен с ми странни хората, които ги пишат.
Отиваш на работа и докато си пиеш кафето или хайде чая, че сме в Англия, пишеш, че едната херцогиня забременяла, че деверът и да може да си вземе американска актриса за жена. Още повече, че преди месец си писал как същата херцогиня има проблемни бременности, които и се отразяват зле. После пишеш, че всъщност американката му е откраднала сърцето с вуду магии, а пък херцогинята, която си рискува здравето за новата двойка, всъщност мрази новата херцогиня заради хиксигрекзет причини.
Трябва грам, ама грам да не си уважаваш професията, за да седнеш да пишеш подобни идиотщини, понеже това никакви конспиративни теории не са.

# 509
Кейт е свикнала с английския климат, Мегън идва от топлата Калифорния. Wink

Явно, щом и ръкавите е навила ...

Общи условия

Активация на акаунт