Кралски работи и клюки - 15

• 63 909
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • На топло
Кейт от днес

Бащата на Мегън пак е давал интервю🙄
https://www.google.fr/amp/s/www.thesun.co.uk/news/6781234/thomas … ignoring-him/amp/

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 16:41 от Hello♥J

# 511
Хубава Кейт! Повече ми харесва от вчера.
Бащата на Мегън наистина ли не разбира колко много я излага по този начин? Жалко.

# 512
Кейт е един път просто! Ярките цветове я отварят много.
Бащата на Мегън... това, което казва е много тъжно. Но не съм сигурна дали е искрен.

# 513
Мое мнение е, че Катрин трябва да си смени прическата! Някак си да я раздвижи малко!

# 514
  • На топло
Кейт е много красива днес и косата и е прекрасна 😍

Бащата на Мегън....търси внимание човекът. Ще продължава да я излага. Защо Мегън не му се обади, не седне да си поговорят, да го изслуша🙄
Много странна история.

# 515

Тази жена е от друга планета просто. Освен, че е красива, стилна и елегантна, направо не знам как успява да влиза във форма толкова бързо след всяко раждане. Та тя роди преди 2 месеца третото си дете - няма корем, няма нищо. Направо ме убива. А рокрята е великолепна и й стои перфектно

# 516
  • Торонто

Кейт е свикнала с английския климат, Мегън идва от топлата Калифорния. Wink

Явно, щом и ръкавите е навила ...

Меган идва от Канада Simple Smile

Кейт наистина е прекрасна в жълтата рокля.

# 517
  • София
И бащата, и полусестрата на Мегън търсят внимание и пари. Имат късмет, че тя не може да говори пред медиите току-така, за да чуем и нейната версия. Което въобще не значи. че казаното за нея не е вярно.

# 518

Тази жена е от друга планета просто. Освен, че е красива, стилна и елегантна, направо не знам как успява да влиза във форма толкова бързо след всяко раждане. Та тя роди преди 2 месеца третото си дете - няма корем, няма нищо. Направо ме убива. А рокрята е великолепна и й стои перфектно
Така е като се спортува сериозно от дете та досега. Браво на родителите й. И тя и сестра й са със супер атлетични тела, което говори за хиляди часове спорт още от най-ранна детска възраст.

# 519
  • София
Сестра й май бешее по-активно спортуващата, заедно с мъжа си.
Аки имах камериерки, и аз бих... Не вземат с Уили да пуснат една прахосмукачка или той да изтупа килимите на някой лост  Mr. Green

Може Кейт да носи коригиращо бельо

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 17:51 от Cuckoo

# 520
  • на пистата

Така е като се спортува сериозно от дете та досега. Браво на родителите й. И тя и сестра й са със супер атлетични тела, което говори за хиляди часове спорт още от най-ранна детска възраст.
В тон с конспирациите в темата 😁
Кейт не е родила 🤣 ползвала е сурогатна майка та изглежда добре.
Шегата настрана,Кейт е невероятна.Просто е родена за съпруга на Крал.Осанка,излъчване,маниери...браво на нея,явно е много в час.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 20:31 от nameika-31

# 521
Просто е невероятна, истинска Кралица!

# 522
  • Бургас
Харесва ми Кейт днес. Сложила е нещо цветно, а не онези скучни цветове, с които се появяваше скоро.

# 523
Рядко може да ме впечатли добре изглеждаща родилка, защото напоследък виждам много такива и известни и обикновени майки, но... Кейт е извънземна!!! Страхотна е и то след 3 бремености с малка разлика между тях! Кралица е!

# 524
  • На изток от Рая
Кейт наистина е страхотна!

Колко обикновени изглеждат Чарлз и Камила в ежедневието:

Попаднах на тази статия, докато сърфирах из нета:
13 начина, по които принцеса Даяна разчупи кралските традиции, а някои от снимките видях за пръв път и реших да споделя:

https://www.metdaan.com/3-ways-princess-diana-broke-royal-traditions/

ПП: Предварително се извинявам, ако статията се повтаря.

Общи условия

Активация на акаунт