ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 194
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Доне, извинявай, на мен снимката с рибоците не ми се отвори и после съм я забравила Flushed Иначе са много сладки рибоци. Simple Smile

# 166
  • София
Обещаните снимки. Моля, извинете за качеството, но ги снимах с айпада, че не ми се занимаваше с фотоапарата.

Скрит текст:

Ух, не мога да разбера защо като прикачвам снимките се обръщат на широката страна Sad

# 167
Благодаря Росита.
Както и предполагах илюстрациите са страхотни. Simple Smile
Чак ме хваща яд.Трябваше Огнянова да е една рисуваща уроложка.  Wink

# 168
Да разбирам ли, че съм единствената, която не се впечатлява от шоколад и сладко? Виж една топла питка с масло и сирене могат да ме докарат до екстаз Wink

Роси, такава питка ли? Не съм я правила днес, но никой няма да остане непочерпен Simple Smile
П.П. Сиренето е вътре Joy
Скрит текст:

# 169
  • София
Перличке, прободе ме в сърцето с тази питка 🤗 Точно за такава говоря. Така като гледам мога да се справя с половината ☺☺☺

# 170
Роси, удари едно вино за сърцето и после, ако искаш, хапни и другата половина Grinning

# 171
Благодаря Росита.
Както и предполагах илюстрациите са страхотни. Simple Smile
Чак ме хваща яд.Трябваше Огнянова да е една рисуваща уроложка.  Wink

Зайо, това си го мислех по едно втеме - използваха хобитата на Вергов, защо не използваха този талант на Диана?

# 172
  • София
Може да го използват в новия сезон. Сега, когато има вдъхновение в лицето на Марио и особено, ако ги дават повече извън болницата няма да ме изненада да ни покажат някое хоби на Зорница.
Реално ние не знаем нищо за живота и извън болницата. Така че има място да вместят в някоя история този талант на Диана.

# 173
Да използват таланта на Диана в рисуването би била чудесна идея Simple Smile.
Бих искала да разбера повече за Зорница като герой, че дори за Шипката и Ина знаем повече отколкото за нея в личен план.

# 174
Нали все казват Зорница колко обича децата, съвсем спокойно може да се появи някое пациентче, на което да му нарисува нещо набързо за успокоение примерно Simple Smile

# 175
Вярно е, защото при тях двете личният живот е в основата на драмите
А наше Зори все на работа

# 176
Как да не знаем нищо за Зорница.Знаем основното,че мъжете много лесно се влюбват в нея. Joy
Марио свири на китара,а Зорница го рисува. Kissing Heart
Аз с тази тяхната любов към децата,с умилението на Марио към децата,които са загубили родителите си,все си мислех,че могат да завъртят някое болно дете от дом,което е загубио родителите си и нашите жлостивци да си го осиновят.Но уви те я изпяха тая песен с Магда и ще си остана  с пръст в устата.И това не ми изключваше правенето на малки еленчета после.Пак по Мечо Пух колкото повече,толкова повече.Пък и едно осиновяване в България си е драма,така че нямаше да има нужда да си смучат друто от пръстите откъм търсене на проблеми.

# 177
То не пречи да го направят. Нищо, че вече го имаше с Магда. Я си представи катастрофа, в болницатапристигат мъж и жена и двете им момчета. Родителите умират, децата (мънички 2-3 годишни) оцеляват. И на Марио малко му трябва, щото те “си нямат никой, имат само един друг”

Може и момиченца, виждам го като женски татко

Да, момиченца

# 178
Дона се въодушеви,значи не ми е зле идеята. Blush
Да ме прощава Магда,обаче с Марио и Зорница могат да направят десет пъти по-вълнуваща история от нейната.
Аз ако това го гледам ще трябва да си купувам носни кърпички на едро.
И за финал Марио и Зорница жежени,осиновили две деца,Зорница бременна с трето,но Банков се връща.Тя го вижда,припада, понеже нали са родени един за друг и той е уникат и оставя Марио сам да си ближе раните. Joy

# 179
И да гледа трите чавета - щото те друг си нямат, както много добре знаем
Защото Зорница е ужасна майка и зарязва децата си Wink

Идеята ти е идеална - осиновяването тук е много подходящо и ще е страшно емоционално

Някой да разкаже - Магда как осинови Коко? Той бали си има баща?

Общи условия

Активация на акаунт