ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 295
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Димитрова и на мен ми е любима.Направо те свива сърцето като я гледаш.Имаше толкова нежност в поведението му към нея.А пък погледа на Зорница,докато и целуваше ръката,все едно се разтопи от удоволствие...
Москита пример за сломената съпротива на Марио е целувката на аварийния.Тя му се метна на врата,целуна го,той след това леко си дръпна главата назад за една секунда,обаче бързо прецени,че това не може да го изпусне и накрая Зорница беше тази дето се дръпна последна.До там му се простира упоритостта. Joy

# 376
  • София
Дона, намери ли?  В активната тема на ОЖ, на 9-Та страница Мари Мар даде директни линкове за всички сезони

# 377
Тя се появи 13 епизод, а да ги гледаш влез в другата тема, там Мари беше качила всичките епизоди Simple Smile

# 378
Зайко, да, както и когато си тръгна, след като я утеши, пък на вратата поразмисли и се върна Grinning

Дона, ето оттук си ги взимам аз:
http://bg-mam.ma/p/1041532/36963924
Зорница за пръв път се появява в 13-ти епизод. После в 14-ти имат една сцена, 16-ти е първият по-дълъг. После направо можеш да минеш на 23-ти.

# 379
Ееееееее, обичам ви, бе ей!!!!!Супер сте Simple Smile
HugHug
А Моски направо се грижи за ценното ми време Kissing Heart

# 380
Привет ! Добре сте се повеселили !
Зайко , супер -идея  за Банков без ЮВ Hands V !
Аз малко  съм без глас , но за тук няма значение , освен това и не трябва  да ползвам  бара  няколко дни Sad
Вие обаче  действайте

# 381
Айде, Елинце, връщай се, не е хубаво без теб :*
Алкохолът има различен вкус, когато ти го сипваш Simple Smile

# 382
ДД, много си зле в обясненията, много Joy
Да сцената беше красива, като стана и я остави сама бях: "ама че си пън, не я оставяй така, върни се. " Grinning
Ох, знам.
На мен пък ми беше мъчно много.
И сега си признавам, че за него повече ми беше мъчно и по време на сцената очите ми бяха само в него.

# 383
Ели, идвам с лекарствата:

# 384
Ели, да не си била на море с това аватарче? SwimmerAnimal Dolphin Че май си и болна... Бързичко да се оправяш Hug

# 385
Ди, аз съм така през 90% от сцените им - обичайно ми е много мъчно за него. Нямам обяснение защо, може би защото винаги виждахме страданието му.

Ели Hug

# 386
Аз пък съм обратното, винаги ми е било по-мъчно за Зори, както когато беше с Банков така и сега с Марио.

# 387
Ох, пуснах си 13ти епизод - ама то било голям смях бе Joy Значи Банков, когато не прави Зорница за смях, е много забавен Joy Как гледа едно дърварско Вяра Joy А с Жекова са супер смешни -
След малко ще дойдат от фирмата?
Коя фирма, Жекова?
Е, от строителната фирма!
Доцент Банков, собственикът е тук!
Кой собственик, Жекова!?!?!?
Е на стеоителната фирма!

Хахаххахха, оо, има и сцената с Виолета Joy Как ѝ се прави на недоразбрал Joyч

# 388
Ди, аз съм така през 90% от сцените им - обичайно ми е много мъчно за него. Нямам обяснение защо, може би защото винаги виждахме страданието му.
Ели Hug 
Така е , измъчиха ни момчето в този сезон Sad Остава ни надеждата , че ще покажат и леко щастие през следващия People Couplekiss !
Аз за това харесвам много онази  разходка /айляшката/ , тогава бяха забравили за останалия свят .
Най-харесвам  целувката на покрива и  рогцата , но сцената с разходката много ме кефи - бяха като избягали от родителите тийнейджъри Joy
Морето още само го сънувам  .
Нещо се сдухах от летни вируси , явно не наблягам достатъчно на алкохола Smile

# 389
Да, въпреки че беше все още нов персонаж. За Зорница имаме наблюдения от миналия сезон, какво преживя и би трябвало да ми е било повече мъчно за нея, защото тръгваше да се повтаря същата история и тя да е отново наранена. За Марио и любовния му живот нищо не знаем (защото го е нямал Grinning) и все пак в тази сцена ми се късаше сърцето за него.
Не казвам, че за нея не ми е, но просто усещане. Загърбва нещо прекрасно, което не му се е случвало до този момент, своето щастие, заради щастието на друг човек.
#teamkovachevforever<3
Ели, тъкмо щях да кажа, че всичко е от непостоянното пиене. Българско поверие. Joy

Общи условия

Активация на акаунт