ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 296
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Дона, разговорите му с Виолета и Жекова са винаги забавни Joy, тогава ли я накара да носи кафе или захар , да не молел онзи от общината, физиономията й беше безценна Joy

#teamgirlpower

# 391
Ели, баш като избягали бяха, уж се тревожели нещо там за Тони, ма не личеше много по това как се пощипваха и подхилкваха Joy

Зорница някак си през повечето време беше по-скоро ядосана от ситуацията, отколкото страдаща. Истински страдаше в бара. После някак тя не се съмняваше в чувствата му и просто й се искаше да е по-решителен и да се бори и щото не беше, тя се ядосваше и дразнеше на това.  Докато Марио нагази  с двата крака в дълбокото и беше като изгубено дете - искам я, умирам за нея, обичам я, ама не трябваааааа Sob Е как да не му е мъчно на човек.

На мен с Банков и Виолета ми е много смешно като той я пита как е Петър и тя - след 3 минути мълчание това е единственото нещо, което ше питате финансовия си директор? И Банков леко сконфузено - ми това се сетих Joy

# 392
ХАхахаа, даааа, много смешна сцена Simple Smile
Знаете ли, сега, когато не съм емоционално натоварена от сезона, го гледам с една лекота Simple Smile Не мога да възприема по същия лек начин 5ти сезон, защото ми е твърде емоционален все още, боде ми сърцето, като го гледам, все едно наблюдавам близки хора, а не сериал.
Ето, в момента гледам Врабчев и Стаменова и се умилявам и се сещам защо толкова си го обичам и него Simple Smile Как само й крещи, че тя го интересува, че няма да е сама, че той ще я до нея, независимо дали й харесва или не Simple Smile Тя му крещи, че е толкова лигаво мил, че й се повръща...ооо, а сега я прегърна и й казва - не се прави на силна, остави ме да ти помогна, остави ме да стигна до тебе Heart Heart
Душички сладки Simple Smile
Ама и Романова бееее, в 5ти сезон никаква я нямаше, тук си беше ехееее

# 393
 Докато Марио нагази  с двата крака в дълбокото и беше като изгубено дете - искам я, умирам за нея, обичам я, ама не трябваааааа Sob Е как да не му е мъчно на човек.

# 394
Докато Марио нагази  с двата крака в дълбокото и беше като изгубено дете - искам я, умирам за нея, обичам я, ама не трябваааааа Sob Е как да не му е мъчно на човек.

Аз съм коравосърдечна кучка и не ми беше мъчно за него. Ама изоооооообщо.
Женска солидарност форевър.

# 395
Дона, щото сърцето ти принадлежи на друг, затова не ти е мъчно за Марио. Я виж ние с Димитрова какви сълзи роним Grinning

# 396
И аз се присъединявам към страдащите за Марио.Зорница просто в един момент да кажем след като го нацелува при аварийния,вече не страдаше за Банков,обичаше го и знаеше,че и той изпитва същото,знаеше какво иска и беше сигурна.Докато Марио беше един тъжен и ужаско объркан мечок,който просто не знаеше как да контролира това,което изпитва към нея и не спрая да се самонаказва и обвинява чак до ти си отрова.

Уж си говорехме как Зорница с Банков била по-невинна,по като дете,а сега като се замисля истински по детски щаслива я видях не веднъж именно с Марио,а не с доцента.Много са ми мили тези техни хлапашки взаимоотношения.Като вървяха прегърнати,като се криеха по покрива да се целуват,той как и обясняваше за натискането,как се подсмихваха в линейката,като я беше хванал за ръка под масата и шепнеше в ухото и,как се лъжеха кой къде е при аварийния.Нещо не се сещам с дървото да е била така. Thinking
Москита и аз роня. Disappointed Relieved Марио ме е докарвал до бяс само,като и ремонтира шкафа и в бара.Много я нарани тогава,да го гледа как си тръгва с оная Пламена.Голям келеш. Angry

И да кажа Врабчев е адски готин в 4 сезон.Чак Стаменова се търпи с него.

# 397
Дона, щото сърцето ти принадлежи на друг, затова не ти е мъчно за Марио. Я виж ние с Димитрова какви сълзи роним Grinning
Ако беше Тонката, тука трябваше да си вземем с Москита пояси, за да не се удавим в сълзите ти, Донита. Animal Joy Cat

# 398
Зайко, Зорница в четвърти сезон не е по-невинна, тя е по-емоционално необременена. Което е малко странно, предвид седемгодишната й тайна връзка, но приемам, че там просто се е изморила и накрая чувствата са си отишли и тя си е тръгнала. Не изглеждаше да носи някакъв тежък товар и беше по-скоро наивна, отколкото невинна. Докато в пети сезон беше първо срината със земята, после дори и когато се съвзе, емоционалният товар от предишната връзка се усещаше.
Иначе реално ние преди шастливо влюбена не успяхме да я видим - първо беше трудно, после несигурно, после ни спестиха четирите месеца шастие и изведнъж хоп, Зорница мрънка, че обикаля къщите Grinning И после всичко тръгна по наклонената плоскост. Докато сега имаше не един истински щастлив момент, в който усмивката й грееше на лицето.

# 399
Мда, щото сте под чара на Доктор Супер Ковачев Kissing Heart
Хммм...не бих казала, че потвърждавам....напълно...за моето опашато ядро. Отричам до дупка  Stuck Out Tongue Winking Eye
Но, съгласи се, че все някой трябваше да си даде сърцето на другия....Blush Добре, че е достатъчно голямо - да има за всички

Аконтрябва да съм сериозна (как мразя), не си мисли, че съвсем не ми е мъчно де!
Не ми е мъчно като на вас поради три причини:
1. Марио сам си беше виновен за цялата каша.
2. Беше ясно като летен ден (не като дъждовното лято сега), че те в крайна сметка ще бъдат заедно. В това отношение нямаше такава интрига, просто трябваше да изчакаме и да се случи. Затова някакси...разбираш ли какво се опитвам да кажа? Трябваше да си го изстрадат и накрая хепи енд.
3. Най-много си обичам Зорница Heart

Ако беше Тонката, тука трябваше да си вземем с Москита пояси, за да не се удавим в сълзите ти, Донита. Animal Joy Cat
Ама вие не си ли взехте? Кърпичките ми ги доставяха производителите направо с ТИР-а Stuck Out Tongue Winking Eye Не си мисли, че Тонката не страда през този сезон и че аз не страдах с него Joy Бяха емоционално трудни четири месеца Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

малее докато напиша това, вие сте изписали света...ветщм се да чета

# 400
Ооо, Доне, признавам, че моето Москитско сърце е много меко и плаче дори и за тези, които сами са си виновни Grinning Тя и Зорничка си беше сама виновна за аборта, ама аз и за нея си роних сълзи порядъчно Joy
Сега се напъвам да се сетя кога съм ронила сълзи и за Тони, та съвсем да те размекна, ама не успявам Joy

# 401
Попринцип не го правя често, че имам по сто неща, но сега си пуснах сцената с целуването на ръката.
Монологът на Хинова за фон: "Какво още може да се обърка? За двама, които са един за друг." Плача. Пускам си последния епизод Joy

# 402
Ооо, Доне, признавам, че моето Москитско сърце е много меко и плаче дори и за тези, които сами са си виновни Grinning Тя и Зорничка си беше сама виновна за аборта, ама аз и за нея си роних сълзи порядъчно Joy
Сега се напъвам да се сетя кога съм ронила сълзи и за Тони, та съвсем да те размекна, ама не успявам Joy

А, не, Банков беше виновен за аборта! Казах!

https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/949819?autostart=true
Добре бе, и това промо ли не те жегва??? Или си пуснала сълза, но отново за живия и здрав брат, който има на всичкото отгоре и якото гадже?

Честно ви казвам, промото за този епизод е най-доброто, което са правили за сезона. Думите на Тони за познанството със смъртта и как звучеше някакси хем недоволен, хем примирен, след това гласът на Романова - много делови, но и загрижен, притеснен, отчаянието на Марио, изражението на Врабчев, дори хлипащата Жекова. И това на фона на тъжната песен. Все още ми бърка в органите.

# 403
Доне, промото като промо е много яко. Ама по твоята логика - аз знаех, че Тони ще оздравее, какво да ми е мъчно Joy

Ди, да, гласът на Лора в този момент вероятно според Донето случайно е съвпаднал със сцената на Марио и Зорница, но за мен ни казваха в прав текст, че тези двамата са един за друг.

# 404
Ill
Доне, промото като промо е много яко. Ама по твоята логика - аз знаех, че Тони ще оздравее, какво да ми е мъчно Joy
Ди, да, гласът на Лора в този момент вероятно според Донето случайно е съвпаднал със сцената на Марио и Зорница, но за мен ни казваха в прав текст, че тези двамата са един за друг.

Ми не ти е меко Москитското сърце. Пък. Кораво е
Той имаше реален шанс да умре. Казах. И той страда страда, бре!  Head BandIll

Еми като са един за друг, защо изобщо ти е било мъчно за тях? По тая логика Stuck Out Tongue Winking Eye

ХАхахаха, написала съм "страда" два пъти ахахахах

Общи условия

Активация на акаунт