ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 289
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Ди, да, гласът на Лора в този момент вероятно според Донето случайно е съвпаднал със сцената на Марио и Зорница, но за мен ни казваха в прав текст, че тези двамата са един за друг.
А Донето не знае ли, че случайности не съществуват? Grinning
Виж сега, Дона-Бонбона, мъчно ни беше и за Тони, не мога да отрека (нищо, че знаех какво ще стане от разни източници, а и го очаквахме от  епизод едно, когато казаха как отхвърля дробчето). Ама за любовните трепети на Марио по друг начин ни е мъчно.
Ми пък и Марио страда - измъчван за смъртта на родителите си, обвиняващ се за състоянието на брат си - от наркоманството до всичко след това, сега пък и в грешната жена се влюби и от брат си кри, за да не го нарани отново. Ми повече страда пък!

# 406
За мен това промо си е направо като един епизод,толкова добре е направено.Особенно с песента.

"Какво още може да се обърка? За двама, които са един за друг."Като се сещах за това след двайсетина епизода все си казвах Ооо нямаш си на идея колко още може да се обърка...

# 407
Не съм съгласна, че е страдал повече. Оффф...не ми се спори на тая тема, честно. Няма да се замислите за доводите ми, така че няма смисъл. А и е тъпо.

След 23ти епизод сипуснах сцената с "тя е жива" от 41ви ли беше?  Много е яка, много Хичкок има у нея. Тогава искрено се възхитих на играта на Вергов и четирите образа, които пресъздаде.

# 408
Гледай сега, Донатела-Коравела такава Grinning
Сега сериозно, за мен няма значение крайния резултат, важен е пътят и емоциите, които изпитват. От тази гледна точка ми беше мъчно за Марио, докато страдаше като куче за любимата си и ми беше мъчно и за Тони, докато беше болен. Simple Smile

Много любопитно, не го бях забелязала - Банков изгони Зорница от тях, тя излезе рошава и разплакана. От следващата сцена на другия ден тя вече беше различна - гримирана, сресана и говореше.различно, като, като пети сезон. Мисля, че това беше точката на пречупване за нейната безгрижност.

П.п. Измерването на страданието е като измерването на любовта - безсмислено. Всеки страда по различен начин от това, което му се случва.

# 409
Гледай сега, Донатела-Коравела такава Grinning
Сега сериозно, за мен няма значение крайния резултат, важен е пътят и емоциите, които изпитват. От тази гледна точка ми беше мъчно за Марио, докато страдаше като куче за любимата си и ми беше мъчно и за Тони, докато беше болен. Simple Smile

Много любопитно, не го бях забелязала - Банков изгони Зорница от тях, тя излезе рошава и разплакана. От следващата сцена на другия ден тя вече беше различна - гримирана, сресана и говореше.различно, като, като пети сезон. Мисля, че това беше точката на пречупване за нейната безгрижност.

Моски, беше ти мъчно, защото Марио страдаше, че Тони не му прощава и че ще умре. А не защото Тони е болен.

Ми то да те изгонят така посред нощ.....не знам какъв трябва да си, да не се пречупиш

В тази веъзка някой знае ли коя е мелодията, кото дават ? Докато Б и З влизат, целувахки се, а Вяра се среща с Ася?

# 410
Моски, беше ти мъчно, защото Марио страдаше, че Тони не му прощава и че ще умре. А не защото Тони е болен.
Еееееее 50 на 50 беше Grinning

# 411
Нали се разбрахме - сърцето ни боли винаги повече за този, на когото сме го дали. Човещинка Grinning

Много е грозна тази сцена, ужасна. Как после й хрумна да ходи по него в Зимния Confused

Обаче сега гледам една тежка и тъжна сцена между Калин и Наталия и се подготвям да гледам такива и с Марио и Зорница Sad

# 412
Това с кой повече страдал е смешно да го сравняваме.Човек като се припознае в някой или в проблема му го приема много по-лично и му се струва,че той страда най-много.Някой, ако е имал съдбата на Албена от целия сезон само нейното страдание ще е забелязал и ще ви каже,че това на другите нищо не е.Спомняте ли си Тони как се взриви,като Албена му каза за Захариев,защото направи съпоставка с Марио и Зорница и каза и ти си същата.Ако му го беше казала същото преди 2 месеца изобщо нямаше да реагира така.А и всеки си мисли,че неговия проблем е най-голям.Така и ние,който ни е най-любим,той е най-изстадал.

# 413
Нали се разбрахме - сърцето ни боли винаги повече за този, на когото сме го дали. Човещинка Grinning

Много е грозна тази сцена, ужасна.

Ми тогава не говори, че си страдала за Тонката Stuck Out Tongue Winking Eye

Абе Моски, сега гледам епизода след изгонването, ми тя същата, пак една...след него ходи....никва разлика. Бебето трябваше да загуби, за да се промени
Сериозно сега не виждам още пречупване к нея

Абе Зайо...чешем си езиците с Москиту, като няма какво друго...

# 414
Ох, бе, Доне, беееее. Страдах, мъчно ми беше за момчето. Не съм страдала колкото ме болеше за Марио, но не съм си казвала „бе мри там, гнидо” Joy

Не,не, имах предвид като прическа, излъчване и начин на говорене. Иначе си припкаше по него до последно.

# 415
ХАХАХАХАХАХАХАХАХ, БЕ МРИ ТАМ ГНИДО!!!!!! АХХАХАХАХХА ААААА, РЕВААААА!!!!!

Не мога, съседите ме чуха хахахахахахахахха

# 416
Изобщо не се припознавам в историята на Марио, затова и не я приемам лично.
В нито една от историите във филма не се припознавам, никоя не ми напомня за мене. Така съм 80% обективна. Grinning
И сега като се замисля моята драма мога да я продам на сценаристите, могат да вкарат готова сюжетна линия, която я няма. Grinning

# 417
Въй, по HBO2 почна "Шоколад"....е ся отече....заеб....таковах четвърти сезон
Мега добрия филм.

Скрит текст:
На мен пък са ми се случили някои от нещата на Тони. Е, няма присаден дроб, не съм докосвала наркотици и нямам сестра, която знае, че съм хлътнала по един и започва "отношения" с него (всъщност беше приятелка). Но....някои работи са ми познати - като "звездата" и нейната "сянка"

# 418
  • София
Дона, и аз го видях този Шоколад.
Сега съм в дилема Джони Деп ( не знам името на героя) или Банков?

# 419
Дона, и аз го видях този Шоколад.
Сега съм в дилема Джони Деп ( не знам името на героя) или Банков?

Жонката.
И всички останали прекрасни актьори.
И красивата музика, която обожавам и слушам често.
А и тук шоколадът е в промишлени количества.

Леле, трябва да науча френски.

Общи условия

Активация на акаунт