ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 230
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
От мен ли?!? Flushed Ама аз с цялата си любов просто се опитвам да ти помогна...да се задействаш малко GrinningHug
Hug

Като знаем колко е старателен в целувките, сигурно и в създаването на потомството ще е такъв. Smirk

Димитреееее, чакаме бицари!

# 496
От мен ли?!? Flushed Ама аз с цялата си любов просто се опитвам да ти помогна...да се задействаш малко GrinningHug
Hug

Като знаем колко е старателен в целувките, сигурно и в създаването на потомството ще е такъв. Smirk

слабо са чуватииии😂😁

# 497
Да викам ли строителната бригада за кошарата?
Скрит текст:

Скрит текст:

Шефът на бригадата - нали не си падате по БИЦАРИ......
Скрит текст:

# 498
Счупих стола!
И после си го сглобих сама, за да не идва последният да ми го оправя.

# 499
Hug

Сега вече разбрах! Правим разследване на целуването, за да можем да разберем кой кого ще тормози за еленчета? И разследването установи, че Батьо ще настоява, а Зорница....за Зорница се обърках вече, тя ще се дърпа ли, няма ли? Thinking

# 500
Ще се дърпа. колкото да стане любовната угра. Форплея, дет се вика Wink  
После.....ДИЙЙЙЙЙЙ!

# 501
После.....ДИЙЙЙЙЙЙ!
Те елени ли бяха или коне, бе Дона? Grinning
Моски, никой няма да се дърпа. Ние за старанието в правенето говорехме.

# 502
Доне , умирам от смях Joy , а нямам глас !  Като първите две  сладурчета със сигурност  няма да намериш !
По-скоро е това
Не обичам  да съм винаги права , но  според мен единственият начин сценаристите да спасят   любовта на М-З , е да ги поставят малко на по-заден план .

# 503
Да викам ли строителната бригада за кошарата?
Скрит текст:

Скрит текст:

Шефът на бригадата - нали не си падате по БИЦАРИ......
Скрит текст:

Абе не знам коя бригада е по-добре... Щото имам съмнения, че и твоите, и моите няма да свършат много работа JoyJoyJoy
Скрит текст:

# 504
Абе не знам коя бригада е по-добре... Щото имам съмнения, че и твоите, и моите няма да свършат много работа JoyJoyJoy

Перла, това не се слага в скрит текст Wink
Оооо, зависи за какво точно ще ги викаме Simple Smile Къде и върху кого ще работят Kissing Heart

Ели, права си - и за бригадата, и за МиЗ

# 505
После.....ДИЙЙЙЙЙЙ!
Аааа, сега разбирам. Ама тя Зорница просто му позволява да е джентълмен и да има водещата роля, затова дава вид на нестарателна. Joy
Абе Марио в ролята на бъдещ татко е нещо, което трябва да се види просто Heart Eyes Така че Зорничка да се постарае.

Ди, само старанието да не стане като във вица, дето мъж и жена правели секс, ама жената само лежи неподвижно и по едно време мъжът й казал -айде, мръдни малко, де. А тя - що, преча ли ти? Joy

# 506
После.....ДИЙЙЙЙЙЙ!

Че то и еленът може да го....опитомиш Wink Една истинска кошута ги владее тия работи

# 507
Извинявам се, че съгрешавам и отклонявам вниманието от М и З и секса им, ама Митето на тая снимка като излязъл от Аушвиц бе? Много хърбав?

# 508
Прекрасен е, стига и ти му намира кусури.  Grinning

# 509
Еееей значи, човек да отиде до банята за половин час и тука сте се взривили. Joy Марио като баща ще е радост за очите, сигурна съм. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт