ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 202
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Прекрасен е, стига и ти му намира кусури.  Grinning

И сакото му е 2 номера по-голямо. Яничка като професионалист да потвърди

# 511
Ди, само старанието да не стане като във вица, дето мъж и жена правели секс, ама жената само лежи неподвижно и по едно време мъжът й казал -айде, мръдни малко, де. А тя - що, преча ли ти? Joy
ХАХАХАХахахахахахаА
аах
ах
а

Многооо искам Марио като баща да видяяяяя. Ако ще е финалния сезон това, могат да ни дадат пет години по-късно и да ги видим на закуска. Хайде и чичо Тони ще е там

# 512
Сега, накрая ако не уцелят с бригадите, пък еленчетата тръгнат да се множат, може и така, с подръчни средства Еленът да оправи кошарата Simple Smile
Дона, така ли се слага снимка JoyJoyJoy

# 513
Многооо искам Марио като баща да видяяяяя. Ако ще е финалния сезон това, могат да ни дадат пет години по-късно и да ги видим на закуска. Хайде и чичо Тони ще е там

Боже, какъв жест!

Перла - не. Wink Обърка снимката Wink Оф, тоя е ген на Евертън...не разбира от качествени английски отбори. Но детенцето му е страшно сладурче

Оф алелуя, любовният филм по бтв свърши. Любов и залез, аман от клишета

# 514

Само 1 номер е Дона хахаха. Има нужда от гладене, я да го връща при мен, аз ще го оправя хахаха. Сакото де...да не си помислиш нещо. Joy

# 515

Само 1 номер е Дона хахаха. Има нужда от гладене, я да го връща при мен, аз ще го оправя хахаха. Сакото де...да не си помислиш нещо. Joy

Сакото може. И тениската я вземи - и не я връщай Wink Ако се изгуби някъде по трасето, няма да откажа

# 516
Ди, не само като баща, като проекто баща ще е още по-як. Той е свикнал покрай Тони да се грижи за някого и да му бута в ръцете хапчетата, а Зорница като я знам, най-много да му избие зъбаците, ако ходи по нея с чаша вода и шепа хапчета. Joy Та ще пада голям смях.

Дона, имам прозрение! Понеже каза, че не обичаш да си сериозна, никът ти трябва да е Дулсинея на Дон Кикот Joy

# 517
Ей така, без повод - в настроение съм и да подкладя любовните ви трепети:

Актьорът от любовния филм по бтв обаче беше много готин Heart Eyes Викам да го взимаме в сериала

# 518
Дона, имам прозрение! Понеже каза, че не обичаш да си сериозна, никът ти трябва да е Дулсинея на Дон Кикот Joy

Слушам и изпълнявам!

П.С. Аз в реалността съм много сериозна девойка, не съм някой развей прах Blush

# 519
Ми тя Роси ни каза, че се правим на каквито не сме Grinning
Аз пък съм корава мадама и не трепвам от нищо романтично Joy

Много ти тича тоя ник Innocent

# 520

Актьорът от любовния филм по бтв обаче беше много готин Heart Eyes Викам да го взимаме в сериала
Да, и аз го харесах, дали ще се навие JoyJoy

А иначе си у-жас-на! Да знаеш!
Тази снимка правилна ли е?

# 521
Много ти тича тоя ник Innocent

мИрсиииии! Мислех тия дни да върна Donna Paulsen, но явно ще почака Joy

Перла, бива, бива Joy Вървиш в правилна посока Simple Smile Ужасна съм, знам. Хората иколо мен ме мразят.
Ми може да го питаме, ако се навие, тотално ще припадна

ама и тук е странен

# 522
Дона, по-ефектно ще е ако второто к е голямо хахаха. А старото име за на есен, да не си помислят, че пишещата читалищна поезия е изчезнала и вече няма кой, та са се оттървали току така. Joy

# 523
Дона, по-ефектно ще е ако второто к е голямо хахаха. А старото име за на есен, да не си помислят, че пишещата читалищна поезия е изчезнала и вече няма кой, та са се оттървали току така. Joy

Ами ако ме баннат? Scream

# 524

Ами ако ме баннат? Scream
За кое? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт