91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов"- тема 3

• 83 949
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
А някой да знае нещо за учителите на 9-тите класове?

# 211
  • столицата
Миналата година публикуваха списъците с 8-те класове и на сайта, но малко по-късно същата вечер, мисля.
Миналата година на Г паралелка класен бе Елена Кендерова. Ако се запази разпределението, попадналите в този клас могат да бъдат много доволни. Дъщеря ми още не може да преживее, че се разделят с госпожата си. Страхотен педагог с подход към децата.

# 212
Damaka, и моята дъщеря е в "Ж"
Откъде разбра за класната?

Ами детето е било пред училището и "големите" както той се изрази са я видяли и са го насочили и той даже се е запознал с нея

# 213
Damaka, това по информация от миналата година ли е?
не, от тази година

# 214
Galimar, благодаря! Дано г-жа Кендерова да води "г" паралелката и тази година.

# 215
  • На планетата Земя
Ние сме в Б клас.

Снимала съм списъците. Ако някой иска информация, да ми прати 3 имена на детето на лс.

# 216
  • София
Да и моята дъщеря каза, че няма класни и за 9-тите класове. Общото мнение е, че всички класове (от деветите) са разбъркани.
За съжаление, обаче тя пак плаче - този път заради приятелите CryCryCry
И ние роним сълзи за съучениците си, но поне и в 2-те Лайстунг паралелки момчетата са по равно (10 броя) и по успех от Лайстунг изпита децата са ги редили горе-долу равномерно (ако някой му трябва списък за 9Д и 9Е + успеха -> да пише на лични).  Класен май си имат. Английският им ще започва от Intermediate (Upstream B2).

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 07:05 от Uprising

# 217
  • София
Синът ми е в 8 В. Не видял да има класни ръководители по списъците.

# 218
  • София
По повод жалбата на julika и  отговора на 91 НЕГ - предполагам, че затова не са посочени класните на 8-ми клас. Защото не искат бунт от записаните при госпожа ВГ.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 15:49 от ЗаСлон

# 219
  • София
По повод жалбата на julika и  отговора на 91 НЕГ - предполагам, че затова не са посочени класните на 8-ми клас. Защото не искат бунт от записаните при госпожа ВГ.

Недоумявам защо се опитват да прикриват проблема, вместо да го решат...

# 220
  • София
Защото няма как да го решат. Когато някой е явно некадърен, решението е да го смениш. Но ако няма с кого, просто го търпиш. И понеже няма как да се признае публично, че се търпи преподавател, който системно не работи, явно стремежът е ситуацията да се замазва. Възмутително е, наистина, но при липса на опашка от желаещи за това място - това е положението. Опасявам се, че след десет години такова ще е положението по повечето предмети, а за други сфери на живота, като например здравеопазване дума да не отваряме, че е страшно...Няма кадри, това е истината.

# 221
Толкова ли е зле преподаването на въпросната госпожа....и ние сме в 8 'б'

# 222
  • София
Belinda, предполагам си права. Аз си въобразявах, че след като гимназията държи добро ниво, желана е, има добър имидж и е с подбрани деца, има желаещи преподаватели за нея.,,

# 223
  • София
Толкова ли е зле преподаването на въпросната госпожа....и ние сме в 8 'б'
Ами - не знаем. Така твърдят потърпевши от предходни години. Истината е, че аз и не бих могла да разбера, защото не говоря езика Sad Освен това, не е официално изнесено, че именно тя ще поеме "б" клас, така че и това не знаем...

# 224
Здравейте, ние сме в "ж" клас. Доколкото разбрах класна ни е Бонева. Някои знае ли някакви отзиви за нея?
При цялото ми недоволство към НЕГ, класната ни в осми клас беше прекрасна - а именно Ж клас с класен ръководител Таня БОНОВА. Честито на всички в Ж клас.

Извинявам се, грешката е моя -правилното име на госпожата е Бонова.

Общи условия

Активация на акаунт