91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов"- тема 3

• 83 969
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • София
9 Г клас, търся себеподобни родители???!!! Simple Smile

# 241
  • София
Скрит текст:
Мале, нещо съм се бъгнала май. Все повтарям на приятели с какво неистово нетърпение очаквам девойките да завършат училище и да продължат нататък...Думите обаче са едно, реалността явно е друго.  Излязоха за своя последен 15-ти  (в случая 17-ти) септември и нещо ме стегна, с едно такова чувство за необратимост. От далечната 2003, когато каката тръгна в ПУК, все изпращам ученици, станало е рутина... И фактът, че сега това се случва за последен път, някак ме  разклати.Почнах да се сещам носталгично какви бяха малки и крехки в 1 клас с големите букети в ръка,  какви уплашени зайци бяха в 8-ми клас.. И какви големи излязоха днес. С две думи, пълна откачалка Simple Smile
Успех на всички НЕГ-ърчета! Да случат на учители, да се радват на щастливи години в училището, независимо дали са предстоящи 5,4,3, 2 или само последна една..

# 242
  • На планетата Земя
Успех, радост, веселие и много полезни знания на всички негърчета през новата година!  bouquet

Русалке, много носталгично и вълнуващо! Напълно те разбирам как се чувстваш. Мисля, че и аз днес изпращайки осъзнах, че това ми е последният 15-ти септември  Heart Eyes

Белинда, шапки не взехме (а трябваше, че май и мен ме зацепи главата), та не знам друг дали ни разпозна, но вдигахме шум повече от дванайсетокласниците  hahaha Беше ми днес много вълнуващо и приятно! Иначе откриването си беше както във всички останали училища - директорката си говори, децата си говорят, родителите нищо не чуват и се оглеждат да си търсят отрочетата, за да ги хванат в кадъра на живота им ... истински купон  Mr. Green

Ние сме втора смяна, току що ми бе споделено. Това е добре, така искаше момичето.

# 243
  • София
И наборът е втора смяна. Много е щастлив, защото, ако беше първа, щях да го муфтя да води брат си на училище Joy Сега му се размина и е супер доволен!

Отзиви за М. Джалева /БЕЛ/ и Л. Христова /МАТ/?

Толкова си е харесал класа Heart Eyes И е толкова впечатлен, че ще има всеки ден по 4 часа немски!

# 244
  • тук-там
И моята мома в 8В е втора смяна. Кои са първа в такъв случай? Класната ми направи много добро впечатление - изглежда интелигентен и одухотворен човек Simple Smile

# 245
Моят син е 8 "Е" клас и е първа смяна.

# 246
  • На планетата Земя
Явно първата половина (а, б, в ...) са втора смяна.

Белинда, дано и след старта да е все така впечатлен и позитивно настроен. Много се радвам, че е толкова позитивно дете.

Аз нищо друго не знам, девойката каза, че се забавляват в градинката на съветската армия и всичко останало ще разкаже, като се видим у дома.

Русалке, оставила съм си творчеството ти за десерт за вечерта. Не мога да си позволя сега да претупам поезията ти така несериозно и да изгубя какво е искал да каже авторът и накъде се е запътил главният герой.  bouquet

# 247
  • където и да е,само да не съм сама
Belinda, Христова беше миналата година на зайците.Строга е и добър преподавател ако внимаваш в час.Обича да стресира децата,но реално е ок и ги поощрява.Вметвам,обаче,че материалът е много и е огромно препускане.

Успешна да е годината за всички и деца и родители.Здраве да съпътства всички ни и само положителни емоции!

П.п.Към запознати те,моля,за мнение за г-жа Динева/Мат/.

# 248
  • На планетата Земя
Родителска среща утре в 19 часа  Sign Exclamation

# 249
  • тук-там
Ще идем, кво да правим Wink
Абе не се ориентирам все още - стига ли немския в у-ще или се налагат допълнителни уроци. То не че има кога след 4 часа немски на ден, ама ...

# 250
  • София
Ina, г-жа П.Динева е добра. Преподаваше на моите девойки преди Е. Крумова. Някои родителите се оплакваха, че ги натоварва, понеже даваше големи домашни понякога, но моите я харесваха. Споделяха, че обяснява добре.  Доколкото помня, беше (поне тогава) и зам.директор.
Белинда, значи  е било в сила второто ми предположение Simple Smile
Какви уроци по немски ви гонят? Извинете ме за откровеността..4 часа на ден в училище, вероятно част от тях с немец, после часове наред домашни вкъщи, за какви уроци става дума? Спомням си дикусията с МагиСвета по тази тема преди година... Не училището и учителите са виновни (поне в 8 клас) за такива нагласи в масовия случай, родителите имат определено склонността да се презастраховат още на старта, което обезсмисля  интензивната година (изключвам случая с проблемната учителка). Изчакайте, вижте как вървят нещата, как се справя детето и тогава, ако се налага, търсете помощ. А за да имате такива наблюдения, поне относително обективни, трябва да минат поне два месеца, родителската няма как да ви даде ориентир. Тя  има информативна цел. А и кой учител, дори и най-слабият, би казал, че се налагат уроци?Това би означавало да признае, че е негоден да си свърши работата.  Познавам дете, което миналата година , от 01.10 тръгна на уроци по немски за прием в лайстунг, независимо че беше при вероятно най-добрата учителка в НЕГ в 8 клас...Хора всякакви.
Горното ми напомня да питам, някой знае ли дали има нови немци на мястото на заминалите? И ще влизат ли те  в 8 клас, ето това бих питала аз на родителската... Понеже дори и само два да са часовете с тях седмично, пак помагат за отпускането на децата в устната комуникация.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 15:25 от пенсионирана русалка

# 251
  • София
Belinda, Христова беше миналата година на зайците.Строга е и добър преподавател ако внимаваш в час.
Екстра! Тъкмо като за моя човек.
Русалке, а дано  Hug

# 252
  • София
И моята мома в 8В е втора смяна. Кои са първа в такъв случай? Класната ми направи много добро впечатление - изглежда интелигентен и одухотворен човек Simple Smile
А ти разбра ли как се казва класната? Синковецът не я запомнил. Иначе си харесал класа и класната. Успех на всички!!!
И още един въпрос - купихте ли учебниците по другите предмети, публикувани в сайта? Или утре на родителската ще кажат нещо?

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 16:24 от stassi

# 253
За "в" клас вероятно говорите за г-жа Римпова.

# 254
  • София
Отзиви за госпожа Каназирска по немски и като класен моля?! До тук май само това знам.

Общи условия

Активация на акаунт