1 ЕГ Варна

• 76 599
  • 807
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Класната на приятелско дете е казала, че няма да учат първия час, а ще се тестват.  Странно е, че няма нищо на страницата.

# 616
Нашата класна каза, че часовете ще са по 40 мин.

# 617
Бясна съм, това ли е елитното училище? Пълно безобразие, никаква информация, всяка класа говори различно. В класа на синът ми само той и още едно дете със сертификат са "отсвирени". Реално нямам какво да направя, освен да свия перките и да го пусна, защото и класната му им казала, да се "осъзнаят!!! и да си пуснат заявлението за тестване". Те не ни дават избор, извиват ни ръцете, за да могат децата да ходят на училище.

# 618
  • Варна
Radina, нали в декларацията има Чек за сертификат?  Някои от съучениците в нашия клас пуснаха даже директно в Школо с класната сертификатите си. Как така отсвирени?  Или тест, или сертификат, аз така разбирам декларацията. И при сестра й е същото.

# 619
Radina, нали в декларацията има Чек за сертификат?  Някои от съучениците в нашия клас пуснаха даже директно в Школо с класната сертификатите си. Как така отсвирени?  Или тест, или сертификат, аз така разбирам декларацията. И при сестра й е същото.

Точно така е. Който има сертификат няма да бъде тестван.

# 620
Да знам за сертификата, утре ще му пуснем тест за антитела да видим и после ще мислим какво ще правим. За мен това е извиване на ръце и просто отбиване на номера с тези тестове.
Ако няма антиела, мога ли да подам молба утре вечер и да е на училище във вторник или трябва да чакаме за тестове другата седмица?

# 621
  • Варна
Доколкото знам, можеш. Ще го тестват в първия ден, в който е на училище.
Разбрах сега какво имаш предвид за извиването на ръце...

# 622
  • Варна
Да знам за сертификата, утре ще му пуснем тест за антитела да видим и после ще мислим какво ще правим. За мен това е извиване на ръце и просто отбиване на номера с тези тестове.
Ако няма антиела, мога ли да подам молба утре вечер и да е на училище във вторник или трябва да чакаме за тестове другата седмица?

Най-добре му пусни и антигенен тест и така ще е със сертификат и ще може да се върне по всяко време през следващите 48 часа. Няма какво да чака до другата седмица.

Моите наблюдения са, че в гиманззията си е доста лежерно спямо оставащите вкъщи. Чак се изненадвам, че някой класен си позволява такова поведение. Това си е направо за сигнал.

# 623
  • Варна
Имате ли информация дали ще имат ротация от понеделник или всички са присъствено?

# 624
  • В центъра на моретата
Още  няма информация - от РУО Варна са пуснали предложение до МОН за присъствено на 8 кл. и дистанционно за 9-11 кл.   
https://bnr.bg/varna/post/101596049/uvelichava-se-zabolevaemostt … v-varna-i-regiona

# 625
  • Варна
Поне има качена програма в сайта за 2-ри срок.

# 626
Manzhelka, може ли линк за програмата за втори срок?

# 627
Програмата от тук...

или https://www.1eg.eu/sedmichna-programa.html

# 628
Благодаря Скаридка! Нещо обаче не мога да я изтегля... Проблемът май е при мен.

# 629
Заповедта е ясна 8 и 12 присъствено, 9-11 ОРЕС. Някои училища още вчера пуснаха информацията, други чакат да стане 18:30 в неделя Wink

Общи условия

Активация на акаунт