Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 4
Здравейте, казвам се Ралица Ангелова и съм майка на детенце от Русе с много рядка ортопедична малформация. Лори е родена на 03.11.2016 г. с рядката диагноза Вроден дефицит на бедрена кост. Диагнозата е свързана с тежка малформация на таза и с екстремно прогресиращо скъсяване на лява бедрена кост. Разликата между двете краченца към настоящия момент е 10 см.
Въпреки сериозната диагноза, прогнозата за Лора е отлична, ако се извършат серия от операции в Медицински център "Света Мери", Уест Палм Бийч, Флорида, САЩ. Цената на първата и най-важна операция е 199 198 щатски долара. Обърнахме се за помощ към държавата, в лицето на Център Фонд за лечение на деца, откъдето отказаха лечение на Лора в САЩ, затова стартирахме благотворителна кампания за набиране на средства, която популяризираме чрез Фейсбук -
https://www.facebook.com/groups/da.pomognem.na.Lori.da.hodi
Стартирахме кампанията преди близо два месеца, но до днес събраната сума едва надвишава 10%, а срокът за плащане на операцията е до края на годината.
От медиите отказват да ни помогнат с популяризиране на каузата на този етап, защото предаванията излизат в летен отпуск и ние отчаяно се опитваме по всеки възможен начин да популяризираме кампанията със собствени сили.
Брат ми който живее и работи в Кентърбъри, Англия, стартира набиране на средства чрез Facebook Fundraiser -
https://www.facebook.com/donate/168580430487135/
Обръщам се към вас с молба да споделите каузата на Лори, за да могат повече хора да се запознаят с нея.
Знам, че няма да подминете молбата на една майка да подкрепите прекрасното ми момиченце в нелеката й борба за нормален живот, какъвто заслужава всяко едно детенце!
Благодаря от сърце и душа на всички.

П.П. Разполагаме с всички необходими документи, дарителска сметка и ДМС.
Много е важно да знаете, че издаването на ДМС номер и откриването на дарителска сметка гарантират за истинността на кампанията и защитават дарените средства, т.к. плащанията се извършват с фактура или проформа фактура директно към лечебното заведение, без ние или който и да е друг, да имаме достъп до тези средства.

# 1
  • Германия
  • Мнения: 678
Здравей, чак сега видях темата случайно. Подфорумът, в който си я пуснала е много слабо активен. Бих ти препоръчала да я пуснеш в клюкарника и да помолиш модераторите да я заковат. Там влизат значително повече хора и шансът да получите дарения се увеличава! Хубаво е още в първия пост да напишете ДМС номера и да включите сканираните епикризи и оферти от бокницата, за да не остане съмнение у потребителите.
Успех в събирането на парите!

# 2
  • Мнения: 4
Здравей, Илайза,

много благодаря за полезните съвети! Аз пуснах тема и в Клюкарник, но като че ли не предизвика интерес. Може би наистина хората вече се съмняват във всичко, предвид многото измамници, които всячески се възползват от доверието и съпричастността на хората. Основната мисъл, с която писах, е по-скоро да привлека внимание към благотворителната кауза на Лори и повече хора да споделят през ФБ, без да публикувам дарителската сметка и ДМС, точно, за да няма съмнение в почтеността на поста.
Ще последвам съветите ти, дано наистина да привлека вниманието на повече хора. Имаме нужда от това, сумата, която събираме, е изключително висока (близо 200 000 щатски долара) и всяко левче ни е важно!

Общи условия

Активация на акаунт