Любители на кучета - 82

• 36 590
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • под тепетата
Коте, как се развиват събитията при твоите девойки? Носът на Бела беше пострадал май .

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 08:12 от bilqna_69

# 76
  • София
Коте, очите на френчитата много се замърсяват и трябва да им се слагат капки два пъти дневно за овлажняване. Абе кекава работа. Joy След време ще му взема и балсам за гънките, както и такъв за нослето. Засега изчаквам, че балсамите са скъпички и покрай лекарските разходи тоя месец не мога да спестя и една стотинка. Добре, че не ми се наложи да си тегля от сметката със спестявания, че тогава най-боли.

# 77
Тонка,не мисля,че има нужда от тези “екстри”. На моята не й капя нищо,нито й мажа гънки. Струва ми се,че някой си прави бизнес на ваш гръб,защото вижда колко си обичате бебето и искате да му осигурите най-доброто. Дано не съм права,но не прекалявайте с глезотиите,защото ще стане още по-кекав. Ако има проблем и нужда-да,но ако си е ок,какво има да мажеш и капеш?! Нека и другите да кажат,това е мое мнение и не се ангажирам,че съм някакъв критерии. Все пак няма и година от както гледам френчи.

# 78
Тонка когато идваш към Видин ми пиши да разменим някакви контакти. Дано не ви се налага посещение на ветеринар тук, но имам номерата на всички до един, защото се случва някой да не е в града, друг да не отговаря и съм записала за всеки случай на всичките.
Коте аз понякога капвам на Макс физиологичен разтвор в очите, ако са много зачервени от прах за да се прочистят или ако събира повече гурелчета. Моите ветеринари поне избягват да набутват хората със скъпоструващи лекарства и ако е нещо, което може да се промие и с физиологичен разтвор не ми набутват излишни мехлеми.
И ето я цялата банда от сутрешните лудории в полето:

# 79
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз не почиствам гънки, нито капя с капки и нищо му няма. Когато водих котарака на ваксина в една клиника и там ми набутаха едни такива капки за 20 лв.
Ма той бил персиец и трябвало с такива капки да му чистя очите 🤔 Чистих няколко пъти, то животното се виждаше в ужас като ме видеше и минах на тампончета с обикновена топла вода, ми по същия начин му ги чисти.
Така че някой много обичат да се възползват от обичта на стопанина 😒

# 80
  • София
Абсолютно ненужни разходи са това и според мен. Аз заради това водя моите само при виден и сериозен проблем, с който не знам как да се справя, иначе все има опити за пробутване на някакъв продукт. Като водих Лили за ваксина, казаха, че зъбите й са много зле - изтъркани и с много плака. Ами, за 7-годишно куче зъбите са й доста белички и чисти. Всеки ден гризе за зъбите лакомства. Просто искаха да ни пробутат нещо, но аз съм костелив орех и директно ги отрязах, че съдиите по изложби не мислят така.
Биляна, добре сме, нослето на Бела беше одрано, но мина вече. То и ние се прибрахме с Лили, та Бела вече не е тормозена (не че се дава де). Ще гледам да седна от компютъра да кача снимки.

# 81
Много готина банда!
А днес моето диване яде бой. Ама много бой, направо ми падна пердето. Извеждам го и фокусира ново куче в района. Куче, тип строежно, с двама трима строители, седнали да пият кафе. Изпадна в някаква абсолютна истерия, онова и то да не остане назад, онези не могат да сварят да приберат тяхното, а тоя продължава да се прави на мъж. После 30 минути се гали в мене и ме целува да ми се извинява, а на мене ми е черен пред очите и рева от адреналин и от страх, че ей сега онова ще го докопа и ще го разкъса.
Видяло се е, ще се купува спрей от оръжеен магазин. За всеки случай.

# 82
  • София
Seerose., за спрей не знам дали е най-добрата идея. Но пък виж - лек електрошок е супер. Имам приятел чието куче редовно се бие с мъжките и той с такова процедира, ако много ескалират нещата.
Не е от тези големите с високия волтаж, с големината на фенерче е и няма вариант да нарани животните.

Кивито днес досега има навъртяни 12км и 1-2 къпания:

# 83
Има едни безопасни за кучетата, Сашо ме светна за тях.
Ей го с поредното мече.

# 84
  • София
Вчера направихме маршрут Плиска, Орлов мост, Дружба, пеша.
Днес ходихме до Искъра, да плуваме, и се прибрахме пеша.
Много ми се ходи на Витоша, ама с тоя градски транспорт....
Обаче съм си набелязала маршрут и тия седмици ще го пробвам.

Туристката сега спи под климатика. Само това не съм измислила, как ще се спасяваме от жегата. Сега излизаме в 6, не защото ни се пишка, а за да избегнем жегите.

# 85
може ли линк към електрошоковите фенерчета,ако имате конкретни отзиви? Гледах аз преди време едни в алито ,но има голям избор и не можах да реша.И на мен ми ги препоръча треньора.

# 86
  • София
може ли линк към електрошоковите фенерчета,ако имате конкретни отзиви? Гледах аз преди време едни в алито ,но има голям избор и не можах да реша.И на мен ми ги препоръча треньора.

Ще го питам откъде го е взел и ще кажа.
Не е от Али, ама дали не каза китайски магазин..

# 87
Сигурно са китайки всичките,но все пак параметри някакви,да не опържа врага без да искам  Laughing

# 88
  • София - Рим и обратно
Някой знае ли защо спестовният план на Зооплюс вече е 4 %, вместо 5? И миналата година май платих 6 лв за тия 5 %, а сега искат 9,90 за 4...

# 89
  • София
Може да са ги променили. Твоя трябва да си е 5

Общи условия

Активация на акаунт