НТБГ

• 37 310
  • 256
  •   1
Отговори
# 240
McKitty благодаря ти за отговора, сега ще седна да поръчвам.

# 241
Привет, тъй като нямам ФБ ще пиша тук, дано има кой да ме отрази Blush голяма ни девойка я приеха на последното класиране и сега трябва да поръчам униформи. На записването ми казаха, че децата ги носят всеки ден, като имат зимна, лятна и официална униформа. Дадоха ни контакт от къде да поръчаме лятна и зимна, но забравих да питам коя е официална. Някой може ли да помогне?
Черен панталон- или прави черни дънки, черна или тъмно синя пола, може да си ги купите отвсякъде, както му хареса на детето и да наподобява оригинала. Ризите се купуваха И от едно магазинче на ул. Симеон до "Женския пазар", откъм бул. Христо Ботев- втори или трето. Не се престаравайте, достатъчно е да спазвате дрескода от панталона, ризата в качеството им на "зайци" първите месеци, после ще се ориентирате. Още подмятаме в нас неизползвани вратовръзка и сини блузи с якички от първия ни възпитаник на НТБГ. Успех и попътен вятърна всички!

# 242
В суматохата с нашите "зайци", нека не забравяме и жестоката битка за живот на това прекрасно дете Радост и неговото семейство, тази усмивка и тази безгранична сила, за което "държавата", медиите и други, които биха могли да помогна нехаят.
https://ntbg.bg/current/anouncement/%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0% … 0%be%d1%81%d1%82/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100089716385577

# 243
На две смени ли се учи в НТБГ?

# 244
  • Sofia, Bulgaria
Да

# 245
В суматохата с нашите "зайци", нека не забравяме и жестоката битка за живот на това прекрасно дете Радост и неговото семейство, тази усмивка и тази безгранична сила, за което "държавата", медиите и други, които биха могли да помогна нехаят.
https://ntbg.bg/current/anouncement/%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0% … 0%be%d1%81%d1%82/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100089716385577

За съжаление младото дете стана звездичка.....скоро видях съобщениетоот ръководството.....много тъжно, така таях надежда да успее.

# 246
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, за съжаление Радост почина. Така силно се надявах да се пребори.

# 247
Здравейте,

Кой е директор на гимназията в момента?
Нали лятото имаше конкурс?

# 248
Същия директор е, няма промяна. Не знам какво е станало и аз знаех за конкурс...

# 249
  • гр. София
Здравейте, може ли някой да ми даде информация за специалност Електронна търговия с Руски език. Синът ми много иска да учи точно тази специалност, но ме притеснява руският език. Учи ли се като цяло сериозно и т.н. Знам, че има същата специалност и с английски, но се чудим дали да не кандидатстваме и за тази с руски като втори вариант.

# 250
  • Sofia
Здравейте! Дъщеря ми се е насочила към Бизнес администрация с испански език.
Има ли някой отзиви от тази специалност?

# 251
Здравейте, може ли някой да ми даде информация за специалност Електронна търговия с Руски език. Синът ми много иска да учи точно тази специалност, но ме притеснява руският език. Учи ли се като цяло сериозно и т.н. Знам, че има същата специалност и с английски, но се чудим дали да не кандидатстваме и за тази с руски като втори вариант.
Доколкото разгледах програмите първия език се учи като в езикова паралелка, хубаво е да се прецени дали би било ок за детето.
Моят син изключи няколко езика и така свихме бройката, съобразявайки се с бала, разбира се. Няма смисъл да се мъчи с език, който не харесва, колкото и часове да има няма да го научи добре.

# 252
Здравейте! Дъщеря ми се е насочила към Бизнес администрация с испански език.
Има ли някой отзиви от тази специалност?
Дъщеря ми завърши 8 клас в тази паралелка, питайте:).
Езикът е доста сериозно застъпен в клас, учителката много симпатична и определено доста напреднаха, разбира се, който му се учи. По математика имаме проблем, не си харесват учителката и мотивацията е ниска. По останалите предмети всичко е ок, или поне моята няма сериозни проблеми. В следващите години ще е по-интересно, когато и специалните предмети влязат в програмата.
Има дисциплина, правила, за униформите не успяват да ги мотивират, тъй като никой  от големите не ги носи и 8 клас не желае/ поне аз като съм ходила в училище не виждам такива с униформи/. Минус- не предлагат екскурзии с цел сплотяване на класа.

# 253
  • Sofia
Благодаря, alexova! Дъщеря ми провери и ми каза, че хорариумът по испански е същия като испанската.
Имат ли извънкласни програми като обмен на опит, Еразъм и други? Аз зннах в училището, но не попаднах на разговорлива жена, каза ми да си видя сайта на училището

# 254
Благодаря, alexova! Дъщеря ми провери и ми каза, че хорариумът по испански е същия като испанската.
Имат ли извънкласни програми като обмен на опит, Еразъм и други? Аз зннах в училището, но не попаднах на разговорлива жена, каза ми да си видя сайта на училището

Мисля, да, с тях ни успокояват, но какви ще са условията и дали всеки може да отиде не знам.
Имат сключени договори с банка и фирми за практика, ще видим:)

Общи условия

Активация на акаунт