ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 14

• 23 045
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Чакайте сега малко. В коя група или страница е това? Искам да го видя я оригинал. Joy

# 466
Ааааа, Моски, защо? Те да се наслаждават на нашите, как беше: "злоба и простотия", а ние на тяхната не. Joy

Дона, тя и с Банбини, шшшшшшш, не казвай на другите Joy

# 467
Зорница е изневерила на Тони с Тони????????😩😩😩🤪😱😯

Много ясно, никакво затваряне Simple Smile

# 468
Ахаха, естествено, бе. Mарио с огромни еленски рога, Зорница в л***а, само доцентът отново целият в бяло  Laughing Интересно, как виждат при една изневяра с Банков, ситуацията с новата си прекрасна и любима двойка (цитирам) Банкови и в частност образа на перфектния и уникален д-р Виктор?  Mr. Green Или е по-важно сценаристите да покажат, че при Mарио и Зорница любов няма (защото в пети сезон, явно само групата на Шаро разбра, че всичко е само секс). И изобщо, за грешната Зорница всичко е само секс. Тя няма да може да устои на доцента (коя жена би могла - цитирам  Mr. Green) но любов и там няма, тъй като, в същото време, той трябва да си остане един грижовен съпруг и да се преоткрие с прекрасната си съпруга (такова послание, с главни букви, са ни отпратили, все пак)

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 16:52 от Zlati***

# 469
Яничка, ето ти, не не мога повече, ще ме уморят тия хора Joy:
Скрит текст:

# 470
"Интересно" е, обаче, как си говорим- ние на тях тук, те на нас на тяхната страница  Joy Aко някой ни наблюдава, правим голям сеир (ужас) но добре че поне самите обекти, около които се върти работата, са мъже (интелигентни при това) и стоят над губене на време за четмо по форуми и фейсбуци и скубане на женски гриви  Laughing

# 471
Ха ха ха ха, точно това си мислех преди малко Simple Smile За страничните сигурно е голяма лудница

За разлика от тяхната тема те са свободни да пишат в нашата. Ние там не можем

# 472
Ох, Злати, бях започнала един много сериозен пост, така и така четат милите дами, поне да им кажа няколко думи, ама така се разхилих на твоя пост, че ми умря желанието за писане на сериозни неща.
Иначе точно поради тази причина, поради която си написала, предпочитам те да си седят в тяхната кошарка, ние в нашата и да спрем да си четем взаимно нещата и да се дразним едни на други. Ясно е, че разбирателство няма да постигнем. Ясно е, че на тях им е къса паметта и не помнят откъде почна всичко. Ясно е и че чувство за мярка нямат, защото иначе страницата на ОЖ нямаше да е осеяна с едно и също цял един сезон - къде е Банков, защо го няма, кога ще се върне, без него е тъпо, ама това не е Банков, като си дойде, ще видите и т.н. Ясно е и че няма да разберат защо ние реагирахме и се опитваме да браним нещо, което обичаме. Затова ви казвам - по-добре ние да не влизаме там, по-добре те да не идват тук. Или ако идват, заповядайте, регистрирайте се, дайте да си оскубем косите и после по живо, по здраво.

# 473
Злати, ако спрат да "хапят" грозно главно Велислав и ние ще спрем да "хапем" тях, но като гледам това е само притихване преди да започне  сезона, е тогава ще е избухването. Сега е само точенето на ноктите Joy

А и доста от момичетата тук пишат във фейса и без това Joy

Aко дойдат, еххххх, ще има и други  да ни казват инфантилни девойки, ама няма да е същото и толкова добро като на Принцесата Wink

# 474
Майче, благодаря, вече го прочетох. Искам да им благодаря за заключението най-накрая. И ние искаме Банков с Ева, да се знае. И друго да кажа: интригите тръгнаха от техните грозни коментари по адрес на Велислав и Димитър, когато ги обявиха като нови лица и след това цялото това сравняване с Вергов, както и сравняването между героите, наред с всички грозни епитети срещу горните двама. Няма как такова нещо да ни обедини около сериала, съжалявам. Ние просто отвръщаме на удара и защитаваме нашите любимци, както и те правят същото.
Моски, четеш ми мислите. Wink Grinning

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 17:05 от yanitsa.s

# 475
Аз им пожелавам две-три фенки на официалната страница на ОЖ, които под всяка снимка, пост, монолог, клипче и мнение, независимо дали се отнасят до Йоско и Магда или до Банков и Ева, да влизат и да пишат - а Калин кога ще се върне, без Калин не е същото, защо го няма Калин, чували ли сте нещо за връщането на Калин, той сега като се върне Калин ще оправи всичко, ех, ако Калин беше тук. Тоя Вергов много сбръчкан бе, аз си искам хубавия Калин, не тоя дъртак, дето може да ми е дядо. И какво е това театрално рецитиране на репликите, все едно чете новините, ех, Калин като се върне, ще му покаже как се говори.

Може пък и да осъзнаят кога и с какво са прекалявали цял един сезон Grinning

# 476
Ха ха ха ха ха това за Калин е добро Simple Smile Моски, дори и да се осъзнаят, това няма да махне лошото чувство, което оставиха

# 477
Ох, не мога повече, със сълзи се смея вече. ММ ме гледа в недоумение, а аз съм неспособна да му обясня и очаквам след малко да хвърли обвинение върху ментите, с които се разхлаждам.  Joy Joy
Joy

И в малко по-сериозен дух, ще кажа, че да подкрепяш изневяра и да желаеш тя да се случи, е много по-далеч от какъвто и да е морал и нравствени ценности, отколкото секс в кола между двама СВОБОДНИ, млади хора, които се обичат!

# 478
Моски, ама проявяваме все пак уважение едни към други - те не пишат при нас, нито ние ходим да пишем при тях , спазваме дистанция. Има сблъсъци и ще има в общите обаче, там няма как.

А ти пък да не им обръщаме внимание, я се виж какви идеи даваш, не те е срам Joy

# 479
Направо се трогнах Joy Така да сме злобни и безсилни значи, направо не знам как да живея сега, след този дълбок психологически анализ на моята същност Joy
Банков с Ева и ние искаме, мили дами, амин!
А, тя Ева вече ги носи рогата от прекрасния рицар на бял кон Банков, така че, да, прави сте, рога си има Wink

Общи условия

Активация на акаунт