Ин Витро център Стефанов - тема 10

• 72 544
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета. След надраскване на лигавицата има ли ли сте зацапване. На мен днес ми правиха и сега имам малко зацапване. Шашкам се дали не ми идва защото трябва да стартираме между 1 и 3 ден на цикъла, а идва събота и неделя. По принцип трябва да ми дойде другата седмица в понеделник или вторник. На предната процедура бях с противозачатачни и беше ясно кога ще ми дойде, а сега незнам какво се случва. Притеснявам се защото говорих с едно момиче на което също и правиха преди няколко дена а тя няма. Предварително ви благодаря.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 19:47 от mikimiki82

# 496
  • Кърджали
Здравейте момичета. След надраскване на лигавицата има ли ли сте зацапване. На мен днес ми правиха и сега имам малко зацапване. Шашкам се дали не ми идва защото трябва да стартираме между 1 и 3 ден на цикъла, а идва събота и неделя. По принцип трябва да ми дойде другата седмица в понеделник или вторник. На предната процедура бях с противозачатачни и беше ясно кога ще ми дойде, а сега незнам какво се случва. Предварително ви благодаря.
Здравей, може да имаш зацапване щом са ти надраскали лигавицата. Стискам палци.

# 497
  • Сливен
и при мен имаше зацапване и болка като при цикъл след надраскването

# 498
Здравейте мили момичета,

През последните няколко дни превъртях интернета с желание да намеря къде да отидем с ММ за да се изследваме на 100%.  Минах през няколко клиники, от които получих добри отзиви, но в едната се чака ужасно много, а от другата получих много лошо отношение още по телефона и рязко ги зачеркнах.
На 100% реших за себе си, че клиниката на д-р Стефанов е нашето място. След работа ще се захвана да прочета всички теми, но според зоркото ми бързо око което хвърлих на тази тема, сте се събрали прекрасни момичета.
На кратко нашата история е , че сме на втори брак, аз имам едно момиченце на 8 от първия си брак, а ММ няма деца. От 1.5 започнахме активно да правим опити, но абсолютно безуспешно.
Миналата седмица ММ най- сетне се нави да си направи СГ, която е наистина много зле. Правена е в лаборатория Лина в Бургас и резултата е Концентрация по 2 мил. на мл. И с 0% подвижни спермита.
Искам възможно най- скоро да задействам процедурата, защото не искам да го оставям да се отчайва и да се депресва.
Това което ми е най-важно е колко време отнема. Ако отидем да кажем около следващата ми О и пуснем всички изследвания, които са необходими и да кажем излезе, че сме ок, след колко време може да преминем към процедурата? И другият разбира се наболял въпрос е финансовата част. Колко би струвал първичният преглед? Самата процедура и т.н? Ще съм много благодарна на всякакво инфо, защото планирам утре да запазя час, някъде за след 2 седмици.

Успех на всички и много прегръдки :*

# 499
Здравей, Lica. Първо искам да ти пожелая от все сърце успех в начинанието. Час за след две седмици няма да успееш да запишеш ако искаш да говориш с доктора, ще ти дадът евентуално за декември или януари. Ако искате да направите само изследвания ще може ама трябва да знаете точно какво искаш да направите. Вече ако сте се срещнали с доктора нещата стоят по друг начин. Ако минавате направо на инвитро ще ви трябват около 5000-7000лв зависи от случая. Аз лично минах две процедури при тях, за съжаление без успех, но съм доволна 🙂 Пожелавам ви успех още веднъж

# 500
Аз се обадих на 1 юни за час и ми дадоха за началото на ноември. Към нея дата имах актуални почти всички изследвания, включително спермограма /тя е причината да запиша час/.
Какво бихте ме посъветвали, аз мислех да не пускам предварително нови изследвания, а след прегледа? И бих искала да попитам след първоначалния преглед горе долу колко месеца минават преди да ви вместят в графика за процедура?
Успех на всички!

# 501
Аз се обадих на 1 юни за час и ми дадоха за началото на ноември. Към нея дата имах актуални почти всички изследвания, включително спермограма /тя е причината да запиша час/.
Какво бихте ме посъветвали, аз мислех да не пускам предварително нови изследвания, а след прегледа? И бих искала да попитам след първоначалния преглед горе долу колко месеца минават преди да ви вместят в графика за процедура?
Успех на всички!
Ако спермограмата е лоша,мъжът Ви може да започне да пие добавки.Те се пият минимум 3 месеца!Вие също може да започнете да приемате витамини,фолиева,добавки за подобряване качеството на яйцеклетките.Може,да си пуснете вит. Д и В12.За щитовидна жлеза,инсулинова резистентност.До започване на стимулацията според мен ще минат мин.3 месеца и то ако нямате проблеми.

# 502
Спермограмата я направихме в клиниката, по имейл поисках коментар и му изписаха добавки за 3 месеца, но вече ги пием 4, до прегледа няма да ги спираме. Ходихме и на уролог междувременно, а аз постоянно пия някакви добавки. Надявам се да не се проточи много дълго след първия преглед.

# 503
За добавките при мъжете, наистина трябват около три месеца за да започнат да се подобряват показателите. След първичния преглед, ако всичко е наред може да се стартира процедура и на следващия цикъл. Повечето изследвания имат давност, освен генетичните и по-добре е да изчакате прегледа за да не ги правите два пъти и излишно да се харчат пари. Цени на процедурите и изследванията има на сайта на клиниката. Ако кандидатствате по фонда, одобрението сега е по- бързо. Успех на всички и чакаме добри новини!

# 504
Много благодаря момичета , за отговорите.

Няма часове този месец, за това записах ММ на спермограма в Щерев и след резултатите и предполагам пиенето на добавки ще запазя час при Стефанов.
Ако има двойки с мъжки фактор като нас ще се радвам да прочета за успехите ви.
Стискам палци на всички.

# 505
Много благодаря момичета , за отговорите.

Няма часове този месец, за това записах ММ на спермограма в Щерев и след резултатите и предполагам пиенето на добавки ще запазя час при Стефанов.
Ако има двойки с мъжки фактор като нас ще се радвам да прочета за успехите ви.
Стискам палци на всички.
Ако си избрала тази клиника, по-добре си запази час от сега, че винаги вървят няколко месеца напред. Ние сме с МФ.

# 506
Здравейте  момичета! Днес ми е 11 ден от трансфера и понеже не можах да остискам до кръвния тест си направих пиклив макар ,че изобщо не ми вдъхват доверие!😏Какво ще кажете за този!

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 10:27 от Анонимен

# 507
Аз пикливия го направих след положителния кръвен. Най-обикновенна лентичка и чертата не беше много ярка. При теб като гледам е доста ясна.
Стискам палци за кръвния. И пухкав финал.

# 508
Благодаря!Надявам се на кръвния истински да се зарадвам!Желая на всички чаканите две чертички!

# 509
Страхотна черта!
Стискам палци и чакам да се похвалиш на 100%

Общи условия

Активация на акаунт